БУРГАСка есен пъстроцветно, ще ни обагри неусетно (35)

• 15 964
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!

Не знам защо, но досега все четях тази тема. Време е да се включвам вече  Simple Smile
Приятно ми е, аз съм Ани и съм майка на Стефан, който е на 1.3 г. Живеем в Славейков, но ползваме и Изгревския парк, макар и по-рядко.

За тези, които не знаят все още или поне не видях на пред в темата, на зала Младост има изложение "Произведено в България". Има какво да се види и напазарува. Изложението е до петък.

В понеделник направихме чудесна кърмаческа среща. Естествено не се поставят " кърмачески рамки" и всички са добре дошли. За сега се коментира дата за нова среща, евентуално в събота 06.10.2007 г., но няма крайно решение.
Това сме ние, ако някой ни разпознае от парковете  Grinning

http://images20.snimka.bg/004022611.jpg

# 136
Здравейте, мами!
Аз нали трудно се ориентирам, все се чудех как да намеря майките от Бургас къде си комуникират! Е, днес ви открих! Надявам се да обменяме полезна информация помежду си!
И веднага на въпроса, който толкова време ме вълнува - някой знае ли кой отговаря за почистването на детските площадки в града и кой може да постави кошче за отпадъци на детската площадка????

# 137
  • Бургас
Много слаба активност днес, или всички сте навън на слънчице Simple Smile Още малко и темата ни ще отиде на втора страница.

# 138
И аз се записвам за първи път и ще се радвам да се виждаме за напред.

В понеделник направихме чудесна кърмаческа среща. Естествено не се поставят " кърмачески рамки" и всички са добре дошли. За сега се коментира дата за нова среща, евентуално в събота 06.10.2007 г., но няма крайно решение.
Това сме ние, ако някой ни разпознае от парковете  Grinning

Всички са добре дошли и ще се радваме да споделим всичко за малките мъничета!!!  lalalala

# 139
Сега се прибирам от софията и не мога да ви изчета.
Таничка - честит ти рожденник. Много да те слуша.
Adelphia,честита ви първа годинка!
goguna, Ани - Добре дошли!
Ками, Маги - какви са тия срещички на ултрата, уж и ние там ходим, ама все не можем да се улучим, пък някой път събота и неделя няма с кой едно кафенце да пия. Особено последната неделя и Танина я нямаше и Финети....и накрая сама с малката.

# 140
  • На морето!
Ние ходим само през седмицата  Peace
Сиренка,страшен сладур е мъника  HugКога ще го видим на живо  Mr. GreenПу-пу,ама наистина е много миличък!!! Heart Eyes

# 141
Мерси Рени,оф ами не знам кога най-накрая ще се видим,вие сега къде ходите?

# 142
Особено последната неделя и Танина я нямаше и Финети....и накрая сама с малката.

Е как бе, нали в събота бяхме на ултрата, или беше миналата събота? newsm78

Тячко и той бил хванал летния вирус - с повръщане и разстройство  Sad.

Абе хора спомням си, че имаше една майка от форума, която работи в Салекс, и е от Славейков, и момиченце има колкото моя син горе долу ама, ако се сети, че за нея става въпрос, да ми драсне едно лично съобщение, ако може  Mr. Green

# 143
Blush Blush ее много съм разсеяна имах предвид 29-ти  Blush

СРЕЩА - събота сутринта към десет часа на УЛТРА ІІІ.

Списък ще правим ли или ...

# 144
  • у дома
... някой знае ли кой отговаря за почистването на детските площадки в града и кой може да постави кошче за отпадъци на детската площадка????
Би трябвало да е общинска служба "Чистота". Предполагам, че сега ако се обадиш преди изборите, веднага ще сложат кошчета  Mr. Green

# 145
  • вкъщи
майката от салекс е галя82 Winkвиждам я 4есто в парка със сладураната.
някой посети ли детския оказион в изгрев.струва ли си да ходя до там,интересува ме има ли шезлонзи и летни коли4ки?

# 146
добро утро!

# 147
  • там някъде...
Добро утро и от мен !!!
 Hug

# 148
То стана добър ден вече докато стигна до форума ...
А през седмицата срещи правите ли??? Защото съботите и неделите са посветени на татито ....

# 149
  • Бургас
Аз ходих в детския оказион. Ами има предимно колички, кошарки за игра, една активна гимнастика, столче за хранене, проходилки и 3 шезлонга от които аз купих единия, (не знам какво търсиш но другите два според мен бяха доста захабени)

Общи условия

Активация на акаунт