Ще си имаме АПРИЛско бебче сладко - награда за мама и татко!

• 11 688
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
ха така здравейте и от мен.днес цял ден чистих и после почивах,затова сядам късно.аз също карам без колан,не ми е удобен и не го слагам,макар,че имам нужда от разходка-нестава-ще си карам докато седалката се мести назад и се събирам Joy,(слава богу,че ми е голяма колата).suni_22 частното си е по добре,плащаш ама знаеш за какво.лека вечер

# 151
  • Popovo
Шофирам, но не съм сама в колата, мъжа ми е непрекъснато с мен, колана слагам само извън града иначе ме стяга през корема, но пък това е идея
Не разбирам защо не ползвате колан. Аз винаги ползвам. Първо го закопчавам, след това сядам на седалката и преметвам през гърдите само тази част, която е високо на рамото. Хем си с колан, хем не съвсем, но все пак има някаква защита.
Вече ми се гади по-малко, но пък ако знаете как ме мързи и как нищо не ми се прави, една такава отпусната съм станала и бавна, чак ме е яд на себе си.

# 152
  • варна
Добро утро на всички!
Да ви се похваля с чужда радост-вчера кумата ми роди момченце!Всичко е ок и сме много радостни.Снощи ходихме "да полеем бебето" и всички веднага разбраха ,че съм бременна.Качила съм 2кг., но май всичко е на корема и вече доста си личи.Много се радвам,защото преди късно ми пролича,а сега гордо ще си разхождам коремчето Grinning

# 153
Добро утро мили мамчета  Hug

Тази сутрин бях при лекарката, която потвърди анемия и нисък хемоглобин. Предписа ми Sorbifer по 1 таблетка на ден. И ми каза да ям повече месо. Някой пие ли вече нещо подобно?

Това е от мен засега.
Хубав и слънчев ден ви желая   bouquet

# 154
Добро утро и от мен
Кокетка и аз съм така, много ми е мързеливо и направо незнам какво става с мен

# 155
здравейте и от нас!аз вчера бях на лекар и нещо не са много розови нещата.има и леко кафеникаво зацапване.пак ще ходя след 10 дни.дано всичко да е наред Praynig Praynig,стискайте ми палци.с тази моя многоплодна бременност не винаги нещата се развивали както трябва.малко съм притеснена Cry Cry.и все пак-хубав ден и от нас  bouquet  bouquet

# 156
Не се притеснявай киша и аз имах кафеникаво зацапване в 6-7 седмица, но след като ми изписаха хапчета всичко се оправи

# 157
Zdravejte i ot men,

Kisha, stiskam mnogo iako palci i viarvam, che vischko shte ne e nared Peace. Samo se opitaj da ne se pritesniavash prekomerno, vapreki che e dosta trudno. Kazaha li ti da lejish pove4e?

Hubav den ot men Hug

# 158
Момичета, вие усещате ли сърцебиене от време на време? Аз от време на време усещам за кратко, а днес като идвах на работа и усетих, че кръвното ми пада, зави ми се свят, сърцето ми започна да прескача... Ужас! Клекнах за малко и се обадих на мъжа ми и говорейки с него успях да измина оставащите 20 метра до работата, стоварих се пред компа и си включих вентилатора да духа директно в лицето ми. Да не говорим, че от сутринта ме болят 2 зъба и то така, че чак лявото око ме боли. Не трябваше да ставам от леглото днес!! Simple Smile

# 159
annilein, по същия начин се чувствах и аз днес.Като пред припадане.Усещаш си сърцето в гърлото !! Дано отмине.

# 160
мамчета и аз карам но само от време на време и вече избягвам защото веднуй се хванах че карам и много много не внимавах,и си мисля че е защото се чуствах уморена спеше ми се и сега гледам все някой друг да ме вози е рабира се понякога се налага!А когато се возя слагам колан обаче онази част която ми минава през корема я вдигам нагоре даже понякога си подпъхвам и дясната ръка там и така ако спрем внезапно колана не ми натиска корема а и си ме предпазва! не знам дали е правилно ама на мен ми е удобно и по спокойно така! Peace
Киша и аз стискам палци не се притеснявай всички сме с теб и много много те  Hug Hug Hug

# 161
  • Пловдив
Привет и от мен! Аз днес, за разнообразие, не се успах, а се разходих и до работата  Flutter
Киша, стоскам палци всичко да е ОК!!!  Hug
annilein, milenag сигурно е нормално да се случват такива неразположения... При мен се получава сърцебиене, като се изморя повечко или катеря стълби.  Rolling Eyes
Хубав ден и от мен!

# 162
  • Разпиляна във въображението
момичета пробвайте да си сложете колана както ви описах Wink

# 163
моля ви да ме отпишете от агитката.направих аборт smile3518 newsm45желая ви успех и лека бременност  bouquet

# 164
Съжалявам киша това е много гадно. Само не се отчайвай ще ти стискаме палци скоро пак да си в отчетни

Общи условия

Активация на акаунт