Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви могат да бъдат причините за различните цветове на бебешките изпражнения?
Защо се връзва червен вълнен конец на ръчичката на бебето и на майката?
Какво да правя, ако бебето не понася Infacol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви могат да бъдат причините за различните цветове на бебешките изпражнения?
-
Защо се връзва червен вълнен конец на ръчичката на бебето и на майката?
-
Какво да правя, ако бебето не понася Infacol?
-
Какво да правя, ако бебето ми не иска да пие вода или чай от копър?
-
Какво е антирефлуксно лекарство и какво може да се направи в случай на рефлукс при бебето?
Нас ни изписаха преди няколко часа, бабите извеждат сега Емко на разходка, а аз имам малко време преди бебо да се събуди за кърмене. 

Въпреки че бях с епидурална, както нямах контракции, изведнъж започнаха някакви ужасни - мнооого дълги и болезнени и една след друга, мислех, че вече ще колабирам от болка. Хубавото е, че тези болки бяха ок. 20 мин., после ок. 10 мин. по-поносими (след третата доза упойка) и д-ра каза, че е време да напъвам (пак не усетих естествени напъни). След 10 минути и няколко напъна на магарето се появи бебе Дани. (С Емко напъвах 1ч и половина
). Така, че явно добра работа свършиха силните болки.
Добре че двамата батковци много помагат,че иначе не знам как щях да се справя
Таткото ни каквото и желание да има ,едва смогва сам с работата(в която участвах преди и аэ) така ,че гледаме по малко да допираме до него.
,ама като почне да суче и като почнат едни давеници и захецвания ,направо ми изкарва акьла
почти не спи през деня, спи около 10 мин сутрин и привечер, само следобед 2 часа и това е. Добре че засега поне спи през нощта 2 часа, после 1 час се кърмим и туткаме и пак така по три пъти.
/, неговия живот май не се промени толкоз, отколкото моя...хормоните яко тресат
Пишлетата - слагайте надолу, че иначе наистина се опикават до ушите