Отговори
# 240
честито на мама Миманче! Да е жива и здрава малката Дария!
Честит рожден ден на Александра! Да е много послушна и много добра кака!Пипи, благодаря за споделеното, звучи успокояващо дано всички се похвалим с такова раждане  Hug

# 241
Честито на мамите Джиджа и miman4e, да са им живи и здрави бебоците,да слушат,да растат бързо и да им носят много радост smile3525 smile3525 newsm51
Честит рожден ден на Александра!Да расте едно много здраво и щастливо детенце и да стане  най-добрата кака скоро  bouquet

viarkata ,не си само ти с болките при движение на бебока,аз съм същата,но не ме боли всеки път като мърда,а само като се запъне и натисне някой мускул,поне така ми обясниха научно причината .Особено вчера вечерта като се  запъна бебчо,направо подскочих от болка и изненада,ама мисля,че е нормално,просто е по-шавливо бебе smile3506

# 242
честто на всички нови мами!
Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват smile3534 smile3534 smile3534

Аз съм се позасрамила лекичко ,вчера на лекцията на 9 месеца Поли ми направи забележка ,че не пиша и ето аз поправям стореното от мен.ние сме си 2 в 1.Днес влезаме в деветия, добре сме се само дето на мен вече много ми тежи и все ми се спи.А и да ви се оплача имам си някакво гнусно течение , но утре съм на преглед и ще докладвам после , че нещо много ми зрее плацентата.хайде целувки за сега от мен.

# 243
Пипи, браво мила!!! А в коя болница роди, защото и аз си правя сметката да ходя при дежурния екип в МД? Ей, така ще им се изтреса вече раждаща, пък да видим, как ще ми направят секцио, като е тръгнало вече нормално  newsm47

Вярка, нормално е да те боли към края, защото околоплодните води много са намаляли, а бебето е вече силно! И ритниците на моята маймунка са вече на границата на болката, даже имам няколко болезнени в актива, ама са единични случаи още....

Майчета, някой проявява ли интерес към вчерашната лекция на 9 месеца? Четох отзиви, че много ви е доскучала и за това реших да не я пускам тук! Той верно човечеца нямаше дар слово и докато си изкаже мисълта векове минаваха  Joy но пък съм съгласна принципно с начина му на лечение чрез диета и нормиране на храненето! Има много всезнайковци, дето говорят много омайно и после ти предписват антибиотиците  #2gunfire

# 244
Ushco, пусни лекцията слънце. По принцип човека е прав - при такива проблеми чист въздух, любов и свястна храна само помагат. Друг е въпроса дали е добре да се ограничава хляба за сметка на толумбичките  Mr. Green

азгва до утре съм на контролен преглед и при друг лекар също съм си записала час, така че ще докладвам развитие. Дотогава се сетих за нещо, което ме е спасявало преди - едно прахче, казва се Тантум роза. Дезинфектант с леко обезболяващо действие и за бременни е ок. Ще го пробвам днеска в комплект с клотримазола, пък да видим.

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ! САМО ТАКА - РАЖДАЙТЕ ЮНАЦИ, ЧЕ МОЯТА ГОСПОЖИЦА ДА  ИМА ИЗБОР! Peace

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 16:18 от Тонито

# 245
ushco, на мен също ще ми е интересно да прочета лекцията, защото нямам възможност да ходя да слушам наживо Sick

# 246
здравейте мацки,

днес имаме една дама и един сладурко - честито на Джиджа и Миманче, да са им живи и здрави и много послушни децата!!!

ние сме добре, без никакво разкритие, течение или кървене, но с високо кръвно
ако до понеделник не съм родила влизам за предизвикване, което е супер гадничко, но поне ще се срещнем с бебка по-рано от предвиденото по видеозон
стискайте ми палци момичета

успех на всички, които са се запътили към родилното

# 247
Честита беба на Miman4e!!!
 stork-girlДа й е жива и здраваи да я радва много!

Много са ни малко госпожиците Sad Тия дето сме със синове какво ще ги правим. Ще се надяваме да са хубавелковци, че мацките да ги гонят Laughing

# 248
bbibbi ние с госпожиците чакаме да им пораснат патенцата на вашите синковци за това са по-малко Mr. Green

# 249
Пък и да не пораснат, bbibbi, размера на портфейла също има значение Mr. Green

Вярка, и мен ме боли някой път като се размърда беба, особено от долната страна. Има моменти, в които направо ми изтръпват краката. Къде бърка това дете??? ooooh! Имам чувството, че ще се подаде някоя ръка навънка.... Close

П.П. Зяпам първа страница да преброя бебоците и виждам, че не съм дала цялата информация. Моя милост, дърта мама първескиня, е на 33, а бебка ще ми е първото гълъбче.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 17:13 от Тонито

# 250
ЧЕСТИТО НА ДЖИДЖА и miman4e бързо въстановяване на мамите а на бебоците да са живи и здрави  и много да ги радват

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Александра ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕНЦЕ     
  стискам палци за ДЖЕНА и всички, които ще станат мами днес  [/size]

# 251
 Weary ето ме и мен....цял ден съм в леглото с температура 38,2 С ...нямам нито гърлобол,нито сополкии нищооо една температура+чувство на парцал + менструални болки... smile3506 ко става тука не съ знай....дрънах на ДОКИ...каза да си взема витамин С ампули  по 2 на ден+панадол.....и многоооого вода да пияяя...температурата нямала нищо общо с бремеността..каза, че съм настинала сигур..да се следя и ко има ЛОШО развитие да дрънкам пак  Sad и така утре сугур няма да дойда на лекцията  Weary ама ако съм по-добре ида  ooooh!

уффф ша са мре  Thinking

# 252
честито на мама МИМАНЧЕ да и е жива и здрава бебката и много да я радва. newsm51
честит трети рожден ден и на Александра да енай-добрата и послушна кака. newsm59

# 253
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ ДЖИДЖА И МИМАНЧЕ! ДА СА ЗДРАВИ, МНОГО ПОСЛУШНИ И БЪРЗО ДА ПОРАСТВАТ БЕБОЦИТЕ КРИСТОФЪР И ДАРИЯ!

Честита 3-та годинка на каката Александра-/какъв подарък само и е подготвила мама./ А тя как ли ще се чувства с 2 везнички??? Нека да каже що за деца са везните...
 Днес бях на доки- даде ми и направление за хоспитализация + направление за раждане.
Слуша тоновете с дървената фуния и мери кръвно...Въобще не смятам да ходя вече на ЖК, ако нямам проблеми. Другата седмица съм на предродилна консултация и после влизам в болницата за планово секцио. Не виждам смисъл от тези рутинни прегледи.
Кажете , моля, ви при вас как преминават тези последни консултации /ЖК/ в 9-ия месец?
Стискам палци за всички мамчета, които ще поемат към родилното. Всичко ще е наред. Моля ви мислете позитивно и не се страхувайте Peace

# 254
Venera, мен ме следи само един доктор. Не знам защо ходите по на две места. В 37-ма седмица ми пусна за последно ПКК и урина и ми даде направлението. Ако няма изследвания някакви всеки път ми мери кръвното, записва ми теглото, гледа беба на ехографа, взема й мерки, слуша тоновете на доплера и това е. Изслушва всякакви оплаквания от рода на боли ме това или оноваааааа. Дава практически съвети за покупките, защото има бебе на година и половина. После ме пуска да си ходя с уговорката, ако още съм бременна другата седмица да дойда в четвъртък и ако нещо ме тревожи да му звънна по ГСМ-а.

Абе ти не виждаш смисъл от рутинните прегледи, пък аз едва устисквам до четвъртък, за да се убедя, че с беба всичко е наред. Ама на, първо бебе, така е.

Общи условия

Активация на акаунт