Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво представлява изтичането на води и какво трябва да направя?
Как мога да проверя изплащането на болничен в интернет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво представлява изтичането на води и какво трябва да направя?
-
Как мога да проверя изплащането на болничен в интернет?
За да проверите изплащането на болничен в интернет, трябва да имате ПИК (персонален идентификационен код) и да подадете молба в Националния осигурителен институт (НОИ) за издаване на справка за изплатени парични обезщетения и помощ от допълнително задължително пенсионно осигуряване (ДЗПО) чрез НОИ по ЕГН. Тази справка може да бъде получена през електронните услуги на уебсайта на НОИ.
-
Каква е ролята на магнезия при контракциите?
-
Какво представлява плацентата и какво означава, че е остаряла?

но пък съм съгласна принципно с начина му на лечение чрез диета и нормиране на храненето! Има много всезнайковци, дето говорят много омайно и после ти предписват антибиотиците
Да й е жива и здраваи да я радва много!
Тия дето сме със синове какво ще ги правим. Ще се надяваме да са хубавелковци, че мацките да ги гонят
Имам чувството, че ще се подаде някоя ръка навънка.... 
ето ме и мен....цял ден съм в леглото с температура 38,2 С ...нямам нито гърлобол,нито сополкии нищооо една температура+чувство на парцал + менструални болки...