Разделно хранене-част 15

• 13 186
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте на  всички! Hug

Добро утро
Вчера се омазах с разделното Embarassed През деня всичко беше ок, но вечерта.....нещо бях депресирана пак и ядох от всичко на масата Tired Половин час след това ме беше яд......добре, че поне хляба си спестих Tired Срам, срам Embarassed Embarassed #Cussing out

Хм. Ето това исках да споделя за онзи ден. Същото направих. Имахме гости.По принцип успявам да устоя на изкушенията , но тогава нещо ме накара да  "обиколя" всички блюда. Embarassed После как се мразеееех Crazy

Вчера бях стабилна. Party Закусих сиренце.На обяд 2 кюфтенца и салата домати. Вечерта китайски ориз като заобикалях грахчетата. Wink

Днес закусих с чай / и неизменното кафе/ и 1 яйце. Преди 1/2 час един грейпфрут , а сега отивам за....ще видя какво. Simple Smile

*milenna* , не знам за какво става въпрос , но ако наистина си в някаква депресия ,потърси лекарско мнение.В това няма нищо лошо.  Не говоря на изуст , имам представа от тези неща.Не лично с мен ,но с мои близки.
Ще се оправиш. Peace

# 106
Миленче, хуморът помага ,самоиронията -също, но колкото по- рано отидеш ,толкова по- успешна ще е терапията.
Малко оспамихме темата ,но понякога се налага.
Съветът ми е да не чакаш Hug
може ли на ЛС да ти разкажа за какво става въпрос newsm78 Ще ти досадя ли с това Blush
  love001

# 107
Ей, хора не си ме предсавяйте за някоя невротичка Sick От време на време ми се случва и то незнам дали и точно депресия не съм лекар Peace Не съм имала опити за самоубийства #Crazy и такива неща, даже не съм и помисляла #Crazy Просто като ми се събере повечко изкарвам някоя ревлива нощ и после ми минава. Весел човек съм по принцип Peace

# 108
  • София
Въобще не съм си преставяла такива неща. Grinning Peace
Аз също имам такива моменти.Ревлива съм си. Laughing
Милена     bouquet

За обяд си взех задушени картофки + чушки в дом.сос. Не знам как стои въпроса с домата, но ми се струва разделно.

# 109
Здравейте милички Hug

Алексче, ми аз вчера щях да пиша пак, но... защо не съм го направила, нямам обяснение. Нещо май съм изперкала... За хвалене нямам с какво, но успокоителното е, че нямам и за какво да се оплаквам, така че при мен всичко е наред. Все още си седя в къщи...май съм станала доста претенциозна за следващата си работа...

Сега пък ми изникна ходене до Сандански и Петрич и не знам дали ще се върнем утре или в неделя. Ще гледам да не се издънвам с рх, но при родата никога не се знае...

А сега ви  Hug и изчезвам

# 110
Добър ден и то мен, разделнички  Simple Smile
Ами аз вчера бях страшно гладна, и не мога да разбера защо, но... все пак спазих РХ  Hug Половинката вчера сготви месно, ама толкоз късно, и като казах, че не съм гладна, лелееее...Настана врява хехе:)
Засега съм на салата от краставица с кашкавалче, любима моя комбинация  Hug Взела съм си грозде и един грейпфрут за по-късно, пък довечера ще видим Laughing
Мимичета, как да си сложа лентичката за килограмите  newsm78. Днес сутринта бях 50 Embarassed, ама вчера наистина прекалих с хапването, та си е нормално  Sunglasses. Мечтаните килца са 48, пък да видим каква ще я свършим  Crossing Arms
Алекс, аз понякога се виждам в чудо с какво да замествам кафето, защото имам доста ниско кръвно..даже какаото не ми действа #Cussing out
Миленче, ако искаш да споделиш, аз съм също насреща  Hug Но, и аз ти препоръчвам да се обърнеш към специалист, говоря от личен опит  Outta Joint, на какви ли не  #2gunfire"Специалисти" съм попадала, но човек може и да си влоши положението, та...
Лек ден на и всички, които се загубиха в последно време   bouquet

# 111
  • София
Аз нещо не разбрах....кафето не е препоръчително при разделното хранене ли?
Никога не съм го спирала....

....Алекс, аз понякога се виждам в чудо с какво да замествам кафето, защото имам доста ниско кръвно..даже какаото не ми действа #Cussing out
.....

# 112
Стам, кафето е в списъка с храните, които трябва да се избягват .
Аз обаче си пия по едно сутрин и понякога с приятели едно в ранния следобед.
След кафето пия чаша минерална вода.
На мен не ми пречи ,а аз не искам да се лишавам от това удоволствие.
Ще трябва да се поинтересувам защо не е подходящо при разделно хранене. Thinking
Сладунче ,обичайното ми кръвно налягане е 60/ 90 ,но аз се чувствам чудесно ,не ми пречи.

# 113
  • София
Благодаря ти за отговора, Алекс .
Определено съм изненадана.
 Абсурдно е за мен  да спра кафето. Даже, когато бях  бременна пиех /много слабоили безкофеиново/ кафе.  Знаех ,че не е редно ,но факт.  Confused

# 114
 Ето и обещаните снимки Wink
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177859
  По-късно ще пиша пак Heart Eyes

# 115
  • София
Sophi , чудесни са! И ти също. Peace

# 116
Здравейте и от мен!  wavey
Оказва се, че когато човек си е в къщи е по-зает отколкото когато работи  Crazy. Все имам нещо за вършене и не сядам на компа.
Нещата в къщи не вървят особено леко. Първо се оказа, че са пропуснали да ми донесат единия гаредероб  Rolling Eyes, а аз предният ден изхвърлих старите 3 и как съм натъпкала дрехите не можете да си представите  ooooh!. Добре че се обадиха преди малко и май ще го докарат в петък, та ще сваря да извадя моите дрехи, които са още в торби. Майсторът, който замазваше терасата остави нещо недовършено, мъжът ми тръгна да пробива стената в банята да слага нова мивка и проби тръбите, шурна вода, оттам един ден без вода и вече трети ден без мивка  Tired. Какво да ви кажа.  Mr. Green А колко работа още ме чака... Whistling.
Днес пък водих Денис на детски невролог, че още се напишква-след малко ще му правят и ехограф, утре кръв и урина. После пък в 6.30 ще водя Грета на английски. Така съм си напълнила програмата, че се оказа, че няма да ми остане нито 1 ден за почивка  Crossing Arms.
Шарли май ме питаше-в нов апартамент се нанесохме миналият август, но парите не сигнаха доникъде, че сега оправям стая по стая. Сега е ред на спалнята и някои други недовършени неща. Нали обущарят все бос ходел  Laughing, че и ние-мъжът ми има фирма за дограма, а няма кой да ми направи комарник за терасата и врата на банята  #Cussing out.
Софи, много хубави снимки, а ти особено изглеждаш страхотно!
Миленка, никой не те мисли за невротичка. Ние имаме нужда от помощ понякога, даже да не сме в депресия, ни се струпва много. Аз лично си направих миналата зима консултация с психиатър и останах очарована. Има и всякакви леки лекарства, които ще те накарат да гледаш по-бодро на нещата  Peace. Може и да греша, но аз не съм особен привърженик само на естествени методи и продукти и когато ме боли глава пия хапче.  Когато има лек за дадена болка се възползвам.
Стам, "аз много обичам кафе, пия кафе по 3 пъти на ден"  Joy Е не 3 в едно, но наистина пия много кафе, не мога да се лиша от всичко все пак. Не мисля, че ми и пречи. Пиех кафе и по време на бременността. Тогава си спомням, че четох, че преминава през плацентата, но няма доказателства да вреди на плода. А и при моето ниско кръвно без любимата ми напитка съм загубена.
Какво друго да пиша педи да тръгна  newsm78, че кой знае кога ще мога пак да се включа. А, да май ще се присъединя към групата на разболяващите се. От днес ме боли гърлото и май ми се повръща малко. За сега обаче съм на крака и дано така си остана  Praynig
Мади, Юзерче, Сладунче  Hug. Сладуне, ти си постигнала моята цел 49-50  smile3501 и аз съм 163, но хич не ми се и качва на кантара, че тези дни никаква диета не ми спори. А обещанията да си готвя и ям на обяд пак си останаха само на думи  Embarassed. Ха, с едно изключение-вчера готвих мусака, ама не раделна, а за децата и мъжа ми. Сервирах на децата на обяд, ядоха, прибрах чиниите и в един момент като ми се дояде... ooooh!, викам си чакай да си кусам, какво пък. Ми аз много хубаво съм готвела бе, момичета  Blush. Страшна вкусотия бях сътворила, ама как ли няма да ми се стори вкусно като не ям готвени ястия от години. Както и да е, изядохме си я този път с моя помощ  bowuu
Ми това е за днес   love001. До скоро!

# 117
Реге, аз също пия хапче когато ме боли глава Peace Да си призная вече ме е страх от лекарите, кой знае на какъв ще попадна и каква ще ме изкара ooooh! Много пъти съм ходила просто на профилактични прегледи и винаги ама винаги са ми намирали "проблем" и задължително лекарства са ми изписвали. В последствие се е оказвало, че съм нямала нужда от тях. Преди време например ме болеше често глава и ме пратиха на невролог - ми тая жена какви лекарства ми беше изписала с хиляди противопоказания, а аз бях на 15-16 г. все пак ooooh! Спря да ме боли и без тея лекарства Peace Миналата година имах някакъв проблем с пикочните пътища - пак лекарства, пак дроги.....толкова хапчета бях изпила, че ми горчеше постоянно в стомаха и от чак до устата.......зарязах ги хапчетата, купех си някакви билкови и забравих за проблема Peace Попадала съм на всякакви некадърници, затова ме е страх, че може не да ми помогнат, а да ми влошат положението. Смятам, че и сама ще се справя с ревливите състояния Peace С помощтта на приятелите и на съфорумките Peace  bouquet
По принцип става въпрос, че трудно изживявам това, че приятеля ми ми изневери преди 3 месеца Tired И от време на време се сещам за това и ми става тъпо, после се сещам и за други неща и се почва един рев ooooh!

# 118
  • София
Софи,страхотни снимки.А ти изглеждаш чудесно Wink

Моят юнак пак не е на ясла.Днес вече мислех да го пускам,след като от вчера отново възстановиха ясленската група въпреки стачката.Но имаше някаква слаба хремичка от известно време/по точно от седмицата,в която беше на ясла/и я борихме само със Стеримар.Реших вчера да го заведа при педиатърката за всеки случай.Добре,че го направих,защото се оказа,че има задна хрема,която е на прага да премине в отит TiredА от нослето почти нищо не изтича и изглежда напълно здрав newsm78.Засега ни изписа хомеопатчни лекарства.Дано да помогнат,че не ми се мисли какво ще е ако го заболят ушите Sick.Аз като малка много страдах от ушни инфекции и помня колко е гадно Tired
И така.Сега отново се гледаме в къщи.Поне до края на тази седмица,ако мине хремата до петък.Ако има още-и другата седмица ще се лекуваме.Ужааааас CrazyЗавъртяхме се в омагьосаният кръг на ясленските болести Tired

Ако е добре Калоян,тази седмица ще отскочим до Варна за 2-3 дена сигурно.Дано да е хубаво времето Grinning

За хапчетата,аз съм от тези,които не пият почти нищо.Когато ме боли глава,чакам да мине сама CrazyКогато настина,ям лимони с мед и пия чай.Такава съм си.Явно нашите така са ме лекували навремето hahaha

Милена,съжалявам,че така се е получило с приятеля ти Cry.Мъже,това са те.Както казваше баба ми:На мъж вяра не можеш да имаш.Не знаеш с какво ще те изненада Mr. Green/относно мъжа ми,който живя сам в София половин година преди да дойда при него/

Относно РХ,какво да кажа newsm78.Не ми се готви изобщо напоследък и карам малко през просото Mr. Green.С лесни манджички,които се готвят сами.Днес мисля да направя печени пилешки бутчета със салата от моркови,зеле и тиквички,настъргани много фино.Ядох такава салата във "Виктория"и беше сташно вкусна.Да видим дали ще успея да я направя както трябва Laughing

Целувки на всички Heart Eyes

# 119
Ками, давай рецептата за салатата Praynig!
Софи, нямам думи ...
Ако някога ти се прииска да смениш професията си ,стани фотограф Peace.
Уловила си страхотни моменти smile3501!
За тебе пак ще кажа- много си красива ,а малката сладурана все повече заприличва на теб Hug.
Като споменах нея, скоро снимала ли си я?
Сигурно много е порастнала  love001.

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 15:43 от aleks

Общи условия

Активация на акаунт