Разделно хранене-част 15

• 13 179
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро на всички разделнички   bouquet
Черпя ви едно кафенце * и тук го започнахме неразделно, хехе, но какво е живота без малките изкушения  Hug
Вчера хапнах малко неразделно, че 1/2 беше сготвила пилешко с картофки  Embarassed, но нямаше грижи, после се погрижихме да изразходваме калорийките  Joy
Мади, благодаря за комплимента   bouquet Въпроса е да ги задържа тез манекенски мерки, та ще дерзаем  Hug
Между другото да си призная много радко успявам да вечерям преди 8  Whistling, знам че не е препоръчително...но с това ежедневие   #Crazy Вие какво мислите по въпроса? Ако човек спортува сутрин и е на чай и плод, дали има неутрализиращ ефект  newsm78
Хайде, лек ден разделен и чакам идейки за да изненадам моя човек в сряда  Hug

# 91
Добро утро,

Алексче, неизчерпаемо изворче на полезна информация си ми ти Hug

Сладунче, ще ги задържиш мерките, с рх се получава Peace и я ми кажи какво има в сряда, т.е. утре, че нещо съм изпуснала newsm78

# 92
Хехе, Мади,  ми всъщност организирам малка изненада за половинката без конкретен повод. Ще се връща от командировка, та ще имам възможност да се вихря в кухнята незабелязано хехе  Hug
Та затуй, дайте някаква идейка за основно и салатка моля  Laughing

# 93
Вчера правих от "Дупените картофи" на Ками.Днес на обяд си ги хапнах със салатка,но нещо станаха мног сухи , защо ли  newsm78.
Алекс - мерси за инфото,сета ако намериш и нещо за намаляване на апетита,няма да имаш равна  Mr. Green.
Реге - не съм го гледала това предаване ,но не бих заменила РХ за този вид диета.А за ремонта благородно ти завиждам  Blush.
Мади - и аз много ги обичам печените пиперки със сирене.
Сладуне - то рецепти много , но зависи какво обича 1/2 ти.Дай ни някаква сламка ,за да може да ти помогнем в изненадата  Peace.

# 94
Добър ден Hug
Сутринта пийнах кафенце, и сега ям грозде Peace Мисля чак вечерта да ям нещо по-истинско Whistling Кантара вече е 65.500 кг Party
За тези си резултати много се радвам, но пък имам много здравословни проблеми които ми скапват настроението и желанието за ядене.....имам някви кисти на яйчника и лекарката каза, че ако не минели с противозачатъчни трябвало да ме оперира Sick Хич не ми се иска, много ме е страх Cry

# 95
  Здравейте,мили момичета HugЛипсвахте ми много тия дни Hug
  Ние благополучно се завърнахме от Турция в неделя,след 24-часов път,смъртно съм уморена и още не мога да се възстановя,но си струваше Peace
     Прекарахме си страхотно,много съм впечатлена от страната и от невероятно запазените древни градове;просто се потапяш изцяло в миналото,гледайки руините;единственият минус е малкото време,с което разполагахме-по 1-2 часа за обект-особено за Ефес ти трябва поне един ден за да го разгледаш.Препоръчвам на всички,които имат възможност,да посетят тези места  Другите,ако може да се нарекат недостатъци,бяха лошите условия в хотела и бедната храна  ,не че е болка за умиране,като така или иначе само за едно спане и за една вечеря се прибирахме, но все пак....
   Много мъж,много нещо в Турция  -навсякъде обслужващия персонал е мъжки,чак да ти стане притеснително  Да не говорим,че аз,каквато съм си учтива и любезно усмихната,щях да си навлека "неприятности" заради доброто си поведение  Интересна смесица между Ориента и Европа  -от едната страна на хотела пеят от джамията,от другата-караоке бар  Да.....има още доста за разказване,но да не ви отегчавам....
   За РХ няма да ви говоря-едно,че на закуска не предлагаха плодове,и друго,че на плодове не се издържа на дългите обиколки,които правихме-основната храна ни беше сандвичи,гевреци,дюнери... Confused-все неразделни храни;това безразборно и нередовно хранене неминуемо ми се отрази на фигурата Wink- + 2 кг. CryСега трябва да се хващам в ръце и да ги свалям,пустите му ooooh!
  Алекс,страхотна прическа,..........всъщност ти цялата си страхотна Peace Heart Eyes
   Целувки на всички Heart Eyes,добре дошли на новите попълнения  bouquet
   Пак ще пиша,че много дълго стана Embarassed

# 96
Момичета от вчера следобед нещо не се чувствам добре и както изглежда няма да съм стриктна в яденето.Едва дойдох до работата , а как ще изкарам целия ден идея си нямам.Софи - радвам се ,че сте прекарали добре почивката.Ще чакаме снимки.Милена - поздравления и за теб.Дано кантара все така те радва  Peace.

# 97
Добро утро
Вчера се омазах с разделното Embarassed През деня всичко беше ок, но вечерта.....нещо бях депресирана пак и ядох от всичко на масата Tired Половин час след това ме беше яд......добре, че поне хляба си спестих Tired Срам, срам Embarassed Embarassed #Cussing out

# 98
Добро утро, милички! Hug

Не съм писала отдавна, но съм си разделна. Пак редиците ни са запълнени, което ме радва.

Вчера  да ви похваля направих едни хубави зеленчуци във плик (тичкички, патладжан,лук,моркови - малко зехтинче и една сушена подправка, но не "Вегета") .
Преди сервиране подготвих сосче от 2л.кис.мляко+2л.сметана+малко чесън.
(Мисля че е разделно) Но със сигурност много вкъсно.

Хубав ден ви желая!  bouquet

# 99
Здравейте момичета Grinning.
Софи, бях се затъжила за теб  Hug.Радвам се ,че си изкарала страхотно.
В Турция е почти невъзможно да спадваш някакъв хранителен режим.
И аз чакам снимки Hug.
Юзерче ,търсих нещо против апетит, но не намерих .
Има едни уж билкови таблетки ,но според мен те са нож с две остриета.
A аз се опитвам да се разболявам ,но още се държа.
Миленче ,може би е добре да си направиш консултация и с други специалисти, така ,за всеки случай Hug.
Мади ,много кратко изказване.
Няма да те оставя да се измъкнеш   love001.
Кажи какво се случва при теб, има ли поводи да се похвалиш? Wink
Сладунче ,кафето наистина не се препоръчва, но пък на мен ми доставя огромно удоволствие .
Сутрин ми е като ритуал.
Освен това не прекалявам .
Вичито ,наистина се усеща липсата ти  Hug.
Пиши по честичко бе ,душко Hug
Шарли ,Стам ,Ками ,Реге ,Ани, Мина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А някой да знае къде се загуби Уондърфул?
И други мами липсват,сигурно са се отказали Sad.
Днес започнах деня си с чаша топъл чай.
Малко ме боли гърлото и ще се наливам /дано не се удавя накрая Laughing/.
За ядене още не съм помислила ,но май е време.
Нищо не ми идва на ум ,ще чакам вие да кажете .
Чао за сега .
Целувки   love001  love001  love001  love001  love001

# 100
Алекс, вече мислих дали не трябва да отида на психиатър newsm78 или ти за кистите говориш newsm78 ако е за това ще отида и при друг лекар

# 101
Алекс, вече мислих дали не трябва да отида на психиатър newsm78 или ти за кистите говориш newsm78 ако е за това ще отида и при друг лекар
За кистите говорех ,но ако имаш нужда и от такава помощ, не се колебай .
Със сигурност ще ти помогне да се стабилизираш психически.
Ако имаш приятелка, с която си споделяш ,може също да ти е от полза.
Само не го дръж у себе cи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 102
За кистите говорех ,но ако имаш нужда и от такава помощ, не се колебай .
Със сигурност ще ти помогне да се стабилизираш психически.
Ако имаш приятелка, с която си споделяш ,може също да ти е от полза.
Само не го дръж у себе cи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Hug
Споделям с приятелки, но това помага временно Tired И вече наистина се замислям за специалист Tired Все пак ще пробвам за се оправя сама, с малко повече воля....надявам се да успея, не съм луда......поне така си мисля hahaha

# 103
Миленче, хуморът помага ,самоиронията -също, но колкото по- рано отидеш ,толкова по- успешна ще е терапията.
Малко оспамихме темата ,но понякога се налага.
Съветът ми е да не чакаш Hug

# 104
Миленче, хуморът помага ,самоиронията -също, но колкото по- рано отидеш ,толкова по- успешна ще е терапията.
Малко оспамихме темата ,но понякога се налага.
Съветът ми е да не чакаш Hug
може ли на ЛС да ти разкажа за какво става въпрос newsm78 Ще ти досадя ли с това Blush

Общи условия

Активация на акаунт