Разделно хранене-част 15

• 13 176
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
Ками, благодаря ти за разяснението. Явно РХ не е за мен. Аз се храня на коренно различен принцип , препоръчан ми от спортист. Закуската ми е по обилна, за да може през целия ден организма ми да я преработи. После за обяд по леко, като по някога менюто ми включва месо, понякога постно, понякога  нищо не обядвам. И вечерята е задължително салата без сосове. Хляб само сутрин. Сладко до 14ч само. Много течности и вечер само вода. Горе долу това спазвам.
Когато започна работа мога да започна с РХ, защото тогава до обяд наистина не ям.  Hug

# 76
Вчера вечерна бяхме на гости и наруших РХ Sick Помислих, че и върху кантара ще се отрази, но не.....даже показа по-малко newsm78 Чудна работа..
Днес почнах деня си с бутер баничка Rolling Eyes Нямаше начин.....щях да обидя домакинята Blush За вечеря хапнах печено пилешко бутче и домати Peace От утре си продължавам РХ-то надявам се успешно Peace

# 77
Успокоих се , че не само аз съм нарушила РХ през почивните дни , но от днес никакви шоколади.За закуска-ябълка,за обяд-чушки с ориз+краставица,сл.закуска-ябълка,вечеря-риба +салата.А вашето меню какво е ?

# 78
Добро утро рмомичета Hug.
Много бързаме напоследък и сме все за мъничко Grinning.
Юзерче ,аз тази сутрин съм на грозде.
На обяд -карфиол със сирене.
За вечеря -кюфтета на скара и разбира се-салата .
Къде се загубихте ,записахте се за новата темичка и ви хвана липсата Wink...
Само шпионирате, а? smile3503
Поздрав за шпионките http://www.vbox7.com/play:ed6920ed    love001
И за всички
 http://www.vbox7.com/play:2baf868c    love001
Да започнем новата седмица с настроение Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 79
Добро утро и от мен

Алексче, и аз съм на грозде. Леле накрая ще ги заобичам тези плодчета...

За обяд ще си хапна печени пиперки със сиренце, а за вечеря още не съм го измислила, но ще е нещо с пилешко.

Hug Hug Hug

# 80
Добро утро и от мен, момичета  Grinning
Аз малко закъсах здравословно, но бях планирала една екскурзия до Метеора с половинката и слава богу, работата не се разсъхна, ми напротив- изкарахме страхотно  Hug
Колкото до РХ, ами направо съм първенец, устоях на всякакви сладории и тн, макар че си признавам, хапнах малко неразделно, но в толкова малки количества, че хич не се притеснявам  Heart Eyes Освен това тичах сутрин по плажа на разсъмване и въобще беше екстра, много е красиво...
Моят кантар не знам какво показва( умишлено, че се вманиячавам иначе  Naughty) , но! дрехите ми вече са ми бая широки, даже половинката каза, че съм отслабнала, тъй че има резултат  smile3521
Аз все още съм на ябълка, на обяд съм на кисело мляко, а за вечеря че готвим нещо пилешко със салата Simple Smile
Лек ден на всички!
  bouquet

# 81
Здравейте, чак сега намерих време да ви изчета. Алекс, страхотна прическа! Ох, дали някога ще посмея да се разделя с дългата коса  newsm78
Аз съм много заета тези дни покрай разместването на цялата къща. Вчера преди обяд изнесохме от къщи 3 гардероба, спалнята и 1 секция  Whistling. Новите са докарани, но не са сглобени. Чакам всеки момент да дойдат да ми ги сглобят. Снощи спахме на матрак на земата. На децата много им хареса "малкото" легло.
Целият ми диван пък в хола е натрупан с дрехи ей така със закачалките, както ги изкарах от старите гаредероби и след вчерашната умора даже нямаше къде да си полегна  Rolling Eyes. Страшно работа ме чака  ooooh!.
Децата са в къщи заради стачката. Грета отиде да си прави пикник с приятелки в двора на детската градина. Направих й сандвичи, дадох й пари за сокче и замина. Денис гледа "Ну погоди" а аз си пийвам кафенце. За ядене не ми се говори, че доста се отпуснах тези дни. Обхванало ме е сякаш някакво спокойствие и взе да не ми пука особено  Party
По повод закуската на Ани, препоръчана й от спортисти се сетих, че в събота гледах едно предаване за отслабване по Нова ТВ. Някаква жена отслабнала със 70 кг, като започнала да се храни в обратен ред-гледал ли го е някой? В обратен ред ще рече, че става сутрин в 4.30 и се почва едно яко готвене  #Crazy-омлети, риби и какво ли още не. Оттам на татък в рамките на деня продължава да яде, но количеството и калориите на храната постепенно намяляват като за вечеря остават зеленчуците. Интересно е отслабнала с толкова много ядене, ама просто не се виждам да "вечерям" сутрин  Crazy
Хайде, оставям ви, че се звъни. До скоро!

# 82
  • Варна
Здравейте сладурани, Алекс много хубава нова глава имаш  4470 Изглеждаш супер. Сладуне поздравления за свалените килограми, независимо колко са те. Менюто ти е супер разделно, макар и малко оскъдно според мен, но пък няма начин да не дава резултати. Реге пропуснала съм момента с разместването на къщата, но на ново място ли се пренасяте или просто освежанате апартамента? Мади, Юзърче, Ками и всички останали Hug Hug Hug
Вчера правихме прощъпулник на Ивата, ще става докторка, а приятелките ми казаха да я насоча към пластичната хирургия, че да се възползвали от малкото ми пате. Щяла да ги опъва и повдига на стари години без пари smile3508. Хвана стетоскопа детето. Та да си дойдем на думата, ядох безразборно и от питата, и от мезетата, и сладичко си хапнах, и ядките не пропуснах, пък за алкохола няма да говоря, че и днес си дояждам с тотално неразделни комбинации. Очаквам порицания, не мога да се въздържам по такива събирания и това е. Иначе в промеждутъците когато нямаме гости и ние не сме някъде се храня правилно, но...
Хайде чао от мен, хубав, усмихнат и успешен остатък от деня ви пожелавам  bouquet

# 83
  • София
Здравейте, момичета  Hug
Събота и неделя малко наруших правилата и затова днес съм само на зеленчуци. Малко разтоварване. Simple Smile Всъщност, реших всеки понеделник да ми е разтоварващ ден. Понеже не мога да ям всякакви плодове, замествам със зеленчук .
Утре продължавам както си трябва. Wink
Успешна седмица на всички !  bouquet

ПП- Алекс , много ти отива прическата!

# 84
Хехе, Шарли, жива и здрава да ти е докторката  newsm10 Но каквата и да стане, все ще и се радваш, предполагам  Laughing
Благодаря за коментара ти. Аз по принцип не хапвам много на работа, че ми се доспива и не мога да се съсредоточа. Вечер не се тъпча, хапвам по малко, но разнообразно. Засега се довърших с още две малки ябълки и една круша, а за капак, че ме гонеше мания за сладко  #2gunfire и няколко фурмички...Важното е, че съм 49 кг, премерих се  Simple Smile и мноооого се надявам да ги задържа, поне не мисля вече да се натъпквам, когато наистина овълчея  newsm47

# 85
Сладунче, колко си висока?
Браво за свалените килограми ,но малко оскъдно ми се срува менюто ти.
Като започнеш да се храниш повече ,дано не ги качиш отново.
Стам, и аз почивните дни нарушавам режима .
Вчера ме изнудиха да им правя кекс, толкова ароматен стана и един такъв пухкав, че....
Шарли, ха честита ти докторка  bouquet.
А за отклоненията   box  love001.
Реге, да не си посмяла да пипаш тази разкошна коса Naughty!
Аз дълги години бях с дълга, но в един момент реших ,че ми е писнало и ...клъц .
Не че съжалявам, лесно се поддържа ,но понякога ми се иска да имам дълга грива.
Мади, гроздето не е от любимите ми плодове, но тази година така съм се отворила за него, че сама не мога да повярвам...
Момичета, стана ми много приятно от комплиментите ви Hug.
Още веднъж благодаря Heart Eyes.
Има неща които не омръзват newsm03

# 86
Оле, момичета, ся се стресирам  newsm12 Аз по-скоро мислех, че говорим за начин на живот, а моят в момента се ангажира от работа, учене и един мъж. Той се храни по същия начин като мен и се допълваме перфектно  Hug Аз съм варирала в теглото винаги заради диети и лекарства, и сега наистина се чувствам добре. да, ям по-малко отколкото преди, но си позволявам и неразделни дни. Идеята ми е, хапвай, НО ПО-МАЛКО! Досега ми се труваше невъзможно, но полека-лека свиквам  Hug и то благодарение на вас, момичета, просто се нуждаех от нечия подкрепа  Laughing
Алекс, висока съм 163см Wink. Благодаря ти за загрижеността, но не искам повече да изпадам в кризи като се погледна в огледалото, затова искам да превърна РХ в начин на живот, дори и да се позволя един ден седмично неразделен, все пак е нещо. А както казах, за тия две седмици имам поне два-три дена неразделни, но с малки прегрешения  Heart Eyes.
лек ден, милички!   bouquet

# 87
Здрасти здрасти Hug
Днес прегреших.....изядох един шоколад LZ натурален Embarassed Embarassed Embarassed
Иначе до обяд нищо, после 1 кремвирш с малко задушени домати и чушки и сега ще има ориз с месо, ама аз само ориза ще ям и салатка Peace

# 88
...Вчера правихме прощъпулник на Ивата, ще става докторка, а приятелките ми казаха да я насоча към пластичната хирургия, че да се възползвали от малкото ми пате. Щяла да ги опъва и повдига на стари години без пари... Очаквам порицания...

Шарли, порицания няма да получиш, само леко смъмряне, я бързо в правия път. Колко бързо расте Ивето, докторка, казваш, ще става. Да ни е жива и здрава, а ако стане пластичен хирург, никакво безплатно Naughty, но с хубава отстъпка може и тогава не забравяй за дружките от форума...  love001 за двете

Сладунче, че ти си направо с манекенски мерки. Намери най-подходящото количество и качество на храната и ще се чувстваш страхотно Hug

Миленна, прегрешенията не са страшни, стига да не са много начесто Hug

Алексче, аз изобщо не ядях плодове, затова съм впечатлена от себе си... Hug

Юзърче, Реге, Ками, Мина, Стам, Ани и всички  Hug Hug Hug

# 89
Добро утро момичета Grinning.
Знаете ли кои са най- полезните храни според някои диетолози?
ябълките -богати на пектин и вит С
бадеми- рибофлавин, фибри, калций ,желязо, вит Е
броколи- калий ,калций ,фолиева киселина,целулоза, вит С, b-каротин
боровинки-мощни антиоксиданти
червен боб -антиоксидант, влакнини, мед, белтъчини ,полезни мазнини
сьомга-защитава сърдечно съдовата система от атеросклероза поради високото съдържание на q 3 ненаситени мастни киселини
спанак- вит А ,калции ,фолиева кис, желязо, рибофлавин ,вит С и В6
сладки картофи- калий ,вит С и В6, влакнини ,много b каротин
зеленчуков сок фреш -особено от домати
покълнала пшеница -тиамин ,магний ,фолиева кис ,желязо, цинк, фосфор

Общи условия

Активация на акаунт