Разделно хранене-част 15

• 13 168
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Алекс,много свежо изглеждаш с новата коса Heart EyesАма страшен поглед вадиш,ейййй Joy
Инфото за гроздето е наистина интересно.Особено това за кърмата и меда Grinning Радвам се,защото обожавам грозде Wink

Ани,при стриктния вариант на РХ до обяд не трябва да се яде нищо.При по-свободния до обяд може само плодове.
Ако много ти се хапва филийка с лютеница,най-добре е да го оставиш за следобедните часове-15.30-16.00.Като това се смята за неразделно хранене и 8 часа след това не трябва да се яде нищо по принцип Crazy.Но не вярвам някой да го спазва точно това.Мисля,че и 3 часа са достатъчни до следващото хапване/което се прадполага,че ще е разделно Laughing/.

Приятен разделен ден на всички Hug

# 61
Ками, Мади ,благодаря Hug.
Снощи помолих дъщеря си да ме щтракне, че бях обещала да си покажа новата глава.
Бях се усмихнала ,но тя толкова се забави, че аз я погледнах строго и ...тя ме снима  Joy
Е ,сега ме виждате и в такава светлина smile3503. Laughing

# 62
Алекс хареса ми новата ти коса  Hug, а как се казва тази прическа? Мисля си  да внеса някаква промяна в косата си.... newsm78

# 63
Момичета искам да ви споделя една "открадната " от мен рецепта за пъстърва - вчера я хапнах в един ресторант и много ми хареса. Значи - рибката се пече във фолио като се пълни с парченца бекон и се маже със зехтин и лимон. Страхотният вкус идва от аромата на бекончето  Heart Eyes

Ядох и едни страхотни броколи, но не можах да разбера рецептата. Въпрос на време е да я науча , веднага ще ви я споделя, разбира се.

Хубава вечер!

# 64
Здравейте,иска ми се да почна да се храня разделно.Но нещо не мога да я разбера тази първа таблица.как да разбера,кои храни са съвместими,надолу ли да го гледам или настрани  newsm78 newsm78

# 65
Здравейте,иска ми се да почна да се храня разделно.Но нещо не мога да я разбера тази първа таблица.как да разбера,кои храни са съвместими,надолу ли да го гледам или настрани  newsm78 newsm78
Лесно е - засичаш продукта по хоризонтала и вертикала.
Например по хоризонтала гледаш :МЕСО,РИБА,ПТИЦИ   дали се комбинира със ДОМАТИ от вертикала - виждаме знака ОК, т.е комбинира се успешно.
 Надявам се да съм го обяснила добре. Успех!

# 66
Ахам,пробвах.Значи примерно домат,не може със зеленчуци?Ми шопската салата,в такъв случай е неуместна така ли?  Sad

# 67
Мм сега пак го погледнах и взех другото домати и става със зеленчуци.От кое почвате от горните храни да засичате или от тези в ляво  newsm78

# 68
Моя грешка,разбрах го!Мерси много

# 69
Алекс хареса ми новата ти коса  Hug, а как се казва тази прическа? Мисля си  да внеса някаква промяна в косата си.... newsm78
Не зная, миличка  Laughing.
Според моята дъщеря  е ЕМО бритон.
Отзад съм като развълнуван таралеж Joy.

# 70
Алекс - новата ти прическа е невероятна!Информацията за гроздето е много полезна и аз си го хапвам често  Peace.
Ванчетоwelcome

# 71
Юзер 1  Hug

# 72
Минавам само набързо да ви видя и да пожелая приятен ден

Ванчето, добре дошла при нас и успех с рх Hug

Вичито, допада ми методът ти с рецепти от ресторантите, очаквам допълнително инфо Hug

Алекс, Ками, Юзърче, Реге, Мина и всички Hug Hug Hug

# 73
Здравейте момичета Grinning.
Добре дошла при нас на Ванчето  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Радвам се ,че ми харесахте новата прическа.
В къщи свикнаха с нея и сега вече им харесва и на тях Wink.
Днес започнах деня си с кисело мляко, подсладено с лъжичка чист мед.
На обяд смятам да ям салата и пържолка ,а за вечеря ще пържа шаран .
Пържено не ми понася и може би за мен ще си приготвя зеленчуци в плик .
Тъкмо няма да мисля гарнитура за шарана.
Желая на всички приятен неделен ден Hug.
Целувки   love001
Чао.

# 74
Алекс -  моето вчерашно меню беше същото , с изключение на закуската.За съжаление 3 часа след шарана изядох 1 шоколад  Whistling.Хванаме срам и затова не писах вчера  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт