Разделно хранене-част 15

• 13 163
  • 310
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро
Как е настроението Party
Днес се чувствам много добре, май мотивацията ми се е върнала Party Не съм гладувала вчера, но въпреки това имам разлика в килограмите и ми осатават "само" 6.900 кг да сваля до целта ooooh!
Вчера на обяд бях на кебапчета със зелева салатка, вечерта ядох пиле със зеленчуци Peace
Днес вече незнам какво да е newsm78 Гледам да наблягам на месото и зеленчуците, за да има по-добър резултат Thinking

# 46
  • да има едно лесно - на мотора
Здравейте  Hug
И аз се чувствам прекрасно - ихвърлила съм излишната вода . Вечерта само пих бира - 1 чаша , но за мен тя е като течност  Mr. Green
Реге , съчувствам ти за майсторите - те са друга порода - за тях сякаш няма нормални човешки взаимоотношения. А менютата ти звучат много вкусно Simple Smile
Ками , след всяко спиране от градина или ясла е така ( поне при моят син беше ) . Дано този път по-лесно премине адаптацията   Peace

# 47
  • София
Момичета, приемате ли нови попълнения? Simple Smile
Аз "идвам" от "Страхотната диета". С нея свалих близо 7 кг. Сега продължавам на разделно хранене. Преди няколко години с разделно хранене и спорт 2 пъти седмично, за 5 месеца свалих 10кг. В момента задържам килограмите си ,но искам да сваля още 5 кг.

Сред вас ,мотивацията ще ми е по-силна.  bouquet Убедих се в това от предната тема -на "Страхотните" Wink

# 48
  • Варна
Здравейте момичета, добре дошли на новите попълнения, успех в разделното хранене, вярвам, че при нас ще ви хареса и ще се чувствате уютно.
Все по-малко време ми остава за форума напоследък. Малката Ива расте и иска много внимание. Спи по-малко и ми е трудно да се справям с всичко. Абе луда работа, знаете как е с деца....
Храня се нормално, разделно и нещата при мен са ОК. Чета ви сравнителна редовно, но се включвам рядко.
Хайде и сега ще трябва да приключвам, че малката се събуди и крещи *мама, мамамамам* в камерата  ooooh!
Хубав, успешен и усмихнат остатък от деня  bouquet.

# 49
StaM,  welcome Надявам се да ти е добре сред нас и бързо да постигнеш желаните резултати Hug

Шарли  Hug

# 50
  • Варна
 newsm51 newsm68МОМИЧЕТА ЗДРАВЕЙТЕ!!!!Аз ви чета редовно но нямам много време да пиша.Я кажете хляб бонус със лютеничка и извара става ли да си хапна.Много е лошо когато човек е по 12часа на работа и не мога и да си сготвя вечер,защото съм на квартира и няма условия.Но когато се прибера във къщи октомври месец smile3508такива нищеца ще си сготвя .Желая ви лек и  прекрасен ден newsm51 newsm68 wavey

# 51
Аз пък ще питам как стоят нещата с панираните работи и РХ newsm78 Съвместими ли са newsm78 Например паниран кашкавал мога ли да го смятам за кашкавал newsm78

# 52
  • София
Благодаря за топлото посрещане.  Hug

sneji_suni , хляб бонус + лютеница може ,но без изварата.Така мисля аз. Нека и другите да кажат.

*milenna* ,мисля че не може панирано. Поне аз го избягвам.

# 53
  • София
Стам,добре дошла при нас Hug

Снежи,според моята табличка хляб с домати не може да се комбинира.Със сирене и извара също.Хляба го комбинирам с масло и зеленчуци.С маслини също е добра комбинация.

Милена,ами,в панировката има брашно и яйца.Които не се комбинират добре с кашкавала и сиренето.Панировките не са много удчни за РХ,но пък има някои неща/като бялата риба наример,хек и т.н./които просто не стават вкусни по друг начин Rolling Eyes.

# 54

според моята табличка хляб с домати не може да се комбинира.

От години почти всеки ден закуската ми е  препечена филия, намазана с топено сирене и един домат. След като прочетох това утре вече ще ме страх да закуся по този начин. Мога ли да заменя домата с краставица? Понякога хапвам и колбас, съвместимо ли е?

# 55
Здравейте,момичета! Минавам само да ви поздравя. За съжаление не ми остава много време да се потопя както би ми се искало в темата,но когато имам време ви чета с удоволствие.

Ани, за комбинациите на хляба Ками е писала в предния пост.Аз сега не ям хляб,но когато преди ядях го съчетавах именно така,както Ками казва. Извинявайте,че се меся. Embarassed
Приятен уикенд на всички ви!   bouquet

# 56
Здравейте момичета Grinning.
Стам, добре дошла и от мен  bouquet.
Аз пък си хапвам хляб с лютеница ,но вие слушайте Ками, защото тя е стриктна във всичко ,а аз си позволявам разни волности Embarassed.
Ани ,колбас с хляб е несъвместимо .
Да ви се представя с новата глава bowuu
Не ме съдете строго Praynig

# 57
Ужас! Чудя се как да се разделя с любимата си закуска. Хляб ям само и единствено сутрин и мислех че тогава не ми вреди. Сега разбирам, че всяка сутрин съм си хапвала една бомба!

# 58
Обещаните любопитни факти за гроздето:
По хим. състав гроздовият сок прилича на майчиното мляко ,наподобява и меда.
Лекува туберкулоза, плеврит, бронхит и др...
Червените сортове се сравняват с цвеклото по благоприятния ефект върху организма.
Току шо откъснато грозде предизвиква газове. Древните медици съветват гроздето да се яде между храненията.

# 59
Алекс, харесва ми, много свежо, страхотна си  bouquet

Hug Hug Hug всички

Общи условия

Активация на акаунт