Разделно хранене-част 15

• 13 175
  • 310
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте милички  newsm44
И аз лунувам, и сега въпреки е един от любимите ми колеги има ден ден, се контролирам завидн smile3501 smile3501о хехе
Сега искам да ви споделя, понеже е пълнолуние, че е много подходящо за всякакви маски, парни бани, епилации и тн. Освен това се заредете с приятни емоции, няма място за отчание Hug
Джини, миличка, това е нормално, по принцип тези две седмици бяха нарастваща лунна фаза, тогава не се отслабва особено, да не кажа, че се дебелее от нищо  smile3512, сега е подходящо, така че се въоръжи с търпение и ще има резултат.
Ето повече за луната за ентусиастите: http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php
Иначе утре си продължавам разделно, засега удържам фронта, пък да видим baby_neutral
Хубав ден на всички  newsm51

# 31
Привет и от мен!  lovekiss

Добре съм като изключим отвратителното главоболие, което ме мъчи от снощи. За луната .. не знам дали ще изкарам днес на пълен глад, че още от сега ми стържи стомахчето. Иначе вчера се подготвих за лунуването-изкарах на плодове. В този период и едно 3 дневно плодуване има ефект на пречистване и изхвърляне на излишната вода.
Сладуне, намразих я вече тая луна. Провали ми хубавата диета  #2gunfire
Джини, какво да ти кажа. Мисля, че всичко с режима ти е ок. Това,  което мога да те посъветвам е хлябът със салатата да го оставиш за обяд, а вечерта да наблягаш на белтъчините. И си дай малко повече време  Peace
Юзерче, къде дават такива отпуски  #Crazy. Месец и половина! Как искам и аз! Аз излизам другата седмица, но само 5 дни. Все пак и аз се надявам да използвам повечето си свободно време за спорт и готвене  Laughing
Ками, свикна ли Калоян на градина? А ти свикна  ли  Wink. Нищо не казваш за плановете си да почваш работа.
Ох, Мади, през деня е лесно, ама как да устискаме лунуването вечерта  Sick. Макар че снощи бях на дискотека, легнах в 3 часа и тази вечер сигурно ще си легна рано. А и доста задачки съм си планувала за след работа, та ще видим. Но и няколко ябълки през деня пак е добре.
Вичи, как е, свали ли онези "лепнати" килца?
Алекс, хайде бе мила, скоро не съм получавала музикален поздрав  Heart Eyes. Понеже се зарибих пак за тае-бото, исках да те попитам ако си гледала тренировките (тези стандартните от datastore) basic и advanced-можеш ли да направиш съпоставка как са като натоварване в сравнение с тази, която практикуваш в залата с инструктор?
Усмихнат ден на всички и събирайте слънчице, че ... да има за зимата!   Nature Sun With Face

# 32
Здравейте милички.
Регенце специален поздрав за теб
 http://www.vbox7.com/play:b51ca575
И за всички разделни момичета сециален поздрав
 http://www.vbox7.com/play:0a4daeef
Реге ,гледала съм тренировките на Били ли беше  newsm78,не съм сигурна за името.
Честно казано, нашият инструктор е направил по- добра програма/ поне според мен /,
включваща загрявка, две същински части с малка почивка, упражнения на земя ,които включват лицеви ,опори коремни преси за всички коремни зони, упражнения за крака, дупе, ханш и тнт...
Последния етап е разтягане.
Между различните упражнение не се марширува ,а се подскача.
Натоварването е доста интензивно.Няма мускулна група, която да е пренебрегната.
Сладунче , Мади, и аз лунувам Hug.
Джини ,момичетата са ти казали всичко , аз само ще те подкрепя Hug Hug Hug Hug Hug.
Поздравления за Миленна  bouquet.
Вичито ,а сега лунуваш ли?
Вяра, Ани, Мади Hug Hug Hug Hug Hug Hug.
Мине  Heart Eyes,чакаме с нетърпение резултатите Grinning.
За днес нямам меню -лунуваааааам Laughing,
чао и приятен ден на всички  love001

# 33
Благодаря, Алекс!
Били Бланкс, да. Едночасовата тренировка естествено я харесвам много повече и тя включва упражнения за корем и бедра. Ще си поскачам на нея, въпреки лошия запис. Хем да усвоя правилно движенията, че ако отида в зала има да се препъвам  ooooh!. За съжаление липсата на свободно време засега ме спира, но по-нататък сигурно ще го направя. Само още малко да порасне Денис  Peace
Между другото Били има много нови тренировки вече, но тук естествено ги няма.
http://www.billyblanks.com/
А не се сещам кой да ми купи оригинални дискове някъде от отвън  newsm78.

# 34
  • София
Уффф,за яслата на Калоян какво да ви кажа и за моите планове да започвам работа CrazyХоди малчо една седмица,голям рев беше,голямо чудо.Стана агресивен,плачеше за най-малкото нещо,започна да се напишва нощем.Абе,нормален ясленски стрес,според мен.Тъкмо започна да хапва там,да се поотпуска с леличките и децата и хоп-стачка.Вече 4 дена не ходи на ясла,всички в градината стачкуват.Казват,че и другата седмица няма да работят най-вероятно,и аз се питам,защо ли мъчих детето една седмица,като сега ще трябва да преживяваме всичко наново Tired
Сега сме си в къщи.Аз се оглеждам за работа,но никой не казва кога ще ми вземат пак детето на ясла,и затова само се оглежам TiredА така се бях настроила вече да започвам Outta Joint

Абе,ще видим.Добре,че тати се справя доста добре с финансите,че ако на мен се чакаше да вливам в семейния бюджет SickЛоша работа Mr. Green

Такива работи при нас Laughing

Снощи готвих една мусака с картофи и спанак,залята със сметана.Доста добре стана като за импровизация.Ако не забравя,ще напиша рецептата в Готварския Wink

# 35
Привет и от мен Hug

Ками аз имах същия проблем с ходенето на градина на сина ми. Даже сме се връщали, плаче, тръшка се... После започна да боледува и само ходеше,колкото да запише месеца. Но аз поне имах мама- свеки, която го гледаше и можех да ходя на работа. Иначе сигурно немаше да издържа дълго в къщи. Дано се подредят нещата скоро при вас!
Алекс,Сладуне, Реге и аз съм с гладуващо-лунуващите. Вчера както кукнах от тая луна, едва заспах.  SickЗасега удържам фронта на две кафета и много вода съм. Даже и на фитнес ходих преди работа.
Реге свалих ги, но много стриктна бях тази седмица и отскоро карам велото на 35км/ч поне 40мин. и май и това си каза думата. Аз преди за кардио - бягах на пътека, но откакто се развали преоткривам велото ....
Джини аз съм почти като теб, уж спазвам правилата, но след някоя издънка и кантара ме наказва. Уф, писна ми вече, но поне не броя калории.
Ючерче погледни нещата от хубавата им страна, ще си останеш в къщи и ще имаш повече време за себе си и семейството.

Целувки на всички и хубава вечер  bouquet

# 36
  • да има едно лесно - на мотора
Здравейте

Нали писах , че по принцип съм против гладуването -  ама на - "рачешка" ми работа -  от сутринта съм на 3 л. вода и 4 чая . не ми се яде , не ми се вие свят . Предполагам , че е защото си казах, че ако ми се хапва , няма да се въздържам  Laughing . Но все пак това е против моите " правила "

За всички  Hug

# 37
Ками, трудничък ви е старта с яслата, но ще се справите Peace С тая учителска стачка доста затруднени ще са родителите... Аз съм от късметлиите с нестачкуваща градина, цяло лято бяха в ремонт и сега работят.

Юзърче, ама тая вашта градина какъв ремонт ще прави по това време newsm78 Но поне ще си починеш от работата Hug

Аз все още се справям с лунното гладуване. Интересното е, че още не съм изпитала глад - жуля вода и... цигари Embarassed....

Hug Hug Hug

# 38

Аз все още се справям с лунното гладуване. Интересното е, че още не съм изпитала глад - жуля вода и... цигари Embarassed....

Hug Hug Hug
Мади   не искам да съм ти съдник, но как ще се пречистиш с тия цигари, мила? Пробвай да ги намалиш, защото ефекта от лунуването е не само отслабване, а и пречистване. Успех!  bouquet

# 39
Аз пък жуля чайчета и айрянче  Laughing.
Обаче сега слизам на двора да паля барбекюто .
Ще пека ребърца.
Ще издържа, защото съм инат ,но ще е трудничко.
Иначе се чувствам супер Grinning.

# 40
Добро утро милички Hug

Вичито, на всичкото отгоре аз не гладувах за отслабване, а за пречистване... В интерес на истината, откакто съм на рх успях да намаля разхода си на цигари на половина, но все още не съм близо до отказването им Embarassed

Иначе гладуването го издържах, но не се сетих да се премеря преди и след, така че нямам идея дали ми се е отразило килограмно.
Алекс, а сега как трябва да процедирам - с нормалното си рх или...?

Целувки на всички и приятен слънчев ден

# 41
А като ви чета с това гладуване и  smile3511 .Алекс - какви са тези чайчета и айрянчета от теб  Shocked?
Джини селена - менюто ти е чудесно.Просто си дай малко повече време  Peace.
Мади,Вичито,Реге -  Hug.Лятото правиха ремонт в кухнята на градината,а сега саниране,смяна на дограма и т.н.  Tired
Ками - най-трудно се свиква с яслата,поне при нас беше така.А що се отнася до финансите и у нас положението  е същото .Ако не е татито не ми се мисли  ooooh!.
За разлика от всички лунуващи аз продължавам с РХ.Сега си хапвам ябълка,а за обяд - кашкавал със салата от краставици,следобедна закуска - ябълки.Вечерята може би риба.

# 42
...Лятото правиха ремонт в кухнята на градината,а сега саниране,смяна на дограма и т.н.  Tired

Юзърче, това е хубаво, но много са се разхвърляли във времето. Но пък после ще си имате страхотна градина Peace Hug

# 43
Добро утро!   food010

Аз пък никакво лунуване не направих. Страшен глад ме мъчеше вчера и се отказах  Crazy. През деня ядох ябълки, даже и 2 банана (уж да ме заситят, ама тц  smile3506) и си хапнах вечерта салата от зеле и моркови и брокули със сирена. Писна ми вече да се тормозя  smile3513. Сега докато съм в отпуск ще почна да ям и на обяд, пък каквото ще да става  Crossing Arms.
Мисля днес да купя марули от пазара и довечера може да си хапнем зелена салатка с риба на скара. А за утре си мисля едно пиленце в плик да приготвя с едни китайски зеленчуци, които откога ми седят във фризера  ooooh!, а трябва да го размразявам.
Бясна съм на всякакви майстори и мъже - един ни мотае 3 седмици за едно подмазване на терасата и ми провали всякакви планове по отношение на ремонтните дейности из къщи  #Cussing out. Как ще си направя сега генералното есенно почистване?! smile3515
Малко в скапано настроение тръгнах за работа, но май почва да ми се оправя вече. Довечера си вземам децата, че много ми домъчня. Май нещата със стачката се проточват и другата седмица ще си имам компания в есенното разместване на мебели и почистване  Rolling Eyes.
Това е от мен за сега   love001 на всички!!!

# 44
Много бързам, но ще надникна при вас за малко Hug.
Мади, колкото дена си гладувала ,толкова захранваш .
Започваш с плодове и до вечерта може да включиш зеленчуци на пара.
Не е толкова страшно за кратките гладувания.
Юзерче, прочетох ,че по време на лунуването може освен вода ,да се пие чай и айрян.
Да се отчета- за 24 часа -минус 1 кило, но аз не го правих за да отслабна .
Днес се чувствам прекрасно.
До обяд ще си ям грозде ,после ще ви напиша много хубави неща за него Grinning.
Сега изчезвам ,че закъснях Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт