Коремчетата много наедряват, ЯНУАРЧЕТАТА ритат, шават!

• 13 478
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Assidy, честит рожден ден! Много щастие, любов и здраве! И най-важното - едно прекрасно малко бебче да те радва януари!
Adi 78, Zaika baika, Aanet, Dama и Mia заа лекцията на сп. 9 месеца наистина е по-добре да се чакаме на Плиска в 9 часа, защото трябвало да се отиде по-рано, за да се заемат места по-напред. Повечето мами, които ходели се познавали и си говорели и който седи по-назад съответно не чува нищо. Лекциите били от две части - лекция по определена тема и представяне на марка продукти.
Ще се радвам да се запознаем на живо с някой от Вас, защото и на тази среща няма да мога да дойда. Миналата бях в болница, а сега съм на курс вторниците и четвъртъците.    Laughing bouquet

# 271
  • Canada, ON
kokonka, assydi, Честит Рожден Ден !!! Да сте живи и здрави - вие и семействата ви !!! И много много любов да давате и получавате!

# 272
коконка, ама и ти си била рожденичка, а си траеш Grinning
Честито, да си здрава, усмихната и щастлива!  bouquet

# 273
  • София
Kokonka... и за теб същото пожелание. newsm51
Асиди, Коконка  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди жива и здрава, да износиш едно прекрасно бебе. Много щастие и любов!  newsm38 newsm59

За срещата за училището се разбрахме - 09:00 часа пред входа на хотел Плиска.

# 274
Kokonka, честит рожден ден !Да си жива и здрава, много щастлива и усмихната! nbirthday

# 275
bdbaloni kokona, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти здраве, мноооооого усмивки и винаги слънчево настроение. bdbaloni

# 276
ЗА СРЕЩАТА СЪМ ЗА.
НА РОЖДЕНИЧКИТЕ ДНЕС ДА РЕАЛИЗИРАТ ПОНЕ 99% ОТ МЕЧТИТЕ СИ!!!
БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ!!!
ХУБАВА ВЕЧЕР ОТ МЕН.

# 277
Kokonka, Assydi - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ВИ ЖЕЛАЯ!   bouquet

И аз открих сезона на пазаруването - не се въздържах  Embarassed - бебо е оборудван с космонавт и чаршафи  Wink

... и се изтипосах в албума с коремчетата най-сетне  Wink

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 17:03 от angi_0987

# 278
Много ви благодаря момичета, много сте мили:)

# 279
Здравейте всички мами preggoАз пак не  съм писала от 100 години,но в най-скоро време ще се поспра малко защото поприключваме с приготовленията за сватбата.Утре с шивачката ще видим каква ще я свършим за булчинската рокля, че туй коремче нищо не му е удибно ...незнам за другите мами които ще стават булки какво са намислили за модел...ако имате предложения можете да споделите че ми е доста трудно Grinning

# 280
Kokonka, и аз се присъединявам към пожеланията на Assidi!
bdbaloni kokona, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти здраве, мноооооого усмивки и винаги слънчево настроение. bdbaloni

# 281
честит роден ден и от мен  newsm51 nbirthday

# 282
Благодаря ти предварително.21.01.08г момченце.

# 283
  • Варна
Коконка, честит рожден ден и на теб!

Къде са поетесите? След малко трябва да пусна новата темичка

# 284
моето предложение за нова тема е ЯНУАРКИТЕ ЩАСТЛИВИ ЧАКАТ СВОЙТЕ РОЖБИ МИЛИ 

Общи условия

Активация на акаунт