Отговори
# 105
Здравейте на всички мамчета  Hug
Аз няколко дни не съм влизала и вие сте изписали света .... И колко много бебчета  Heart Eyes

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО СА МАМИ. ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ БЕБОЧЕТА !!!  newsm51  smile3525  newsm51

ЧЕСТИТО И НА ТАНИНИ НАШАТА МАЙКА ГЕРОИНЯ. ДВЕ ГОЛЕМИ БЕБЧЕТА БРАВО  smile3501   love001

Благодаря на Рали, Мишонка и Ивон за разказите !!!

И така аз си чакам, ама бебо не излиза... Май лекарите изобщо няма да познаят !!!

Лек ден на всички и леко раждане на тези които са се запътили   bouquet

# 106
  • София
Тонито ,благодаря за отговора.Изниква ми друг въпрос.Чета,че при вас коластрата вече се е появила.При мен няма такава.Трябва ли да се притеснявам?

# 107
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВИ МАМИ И ТЕХНИТЕ РОЖБИЧКИ! мНООГО РАДОСТ ДА ИМ НОСЯТ И МНОГО ЗДРАВИЧКИ ДА БЪДАТ
Добре дошли и на РАЛИ и Mpulle вкъщи   bouquet . Благодаря и на всички мами, които успяха да намерят време да споделят за преживяванията си, щото ние останалите само се шубелисваме тука (къде от скука, къде от страх)... Та тва ние е в помощ сега , да знаете! Някой ако намери време да сподели и за кърменето -как, що.... То инфо много, ама аз от опит знам, че по добре да питам патило, а не старило Naughty
Иначе и аз съм си още бременна, даже следобед пак тръгвам да скитосвам с мъжо по провинцията-спокойствие и чист въздух искам, че тука подивявам вече  ooooh! Sick
А вчера с целия с акъл чистейки с белината що да не взема да си напръскам очите-е много тъпо същество съм понякога, чак сама себе си изумявам  ooooh! И естествено си разраних роговицата на едното око, независимо, че се плисках с вода 2 часа, ама тамън се зарадвах, че виждам мъжо за последен път (тоя черен хумор го имам от УДХАУС  Wink ) и днес взех, че се оправих. Аз съм здраво куче бе, лесно се не давам  Party
Айде, че взех много глупости да пиша, цунки по муцунки и чакаме добри новини (или цялата истина И без календар с Венелин Дойнов пак я приемаме )

# 108
ЧЕСТИТО НА МАМА AXI!ДА И ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
 Много благодарности на мамите за разказите,от голяма помощ са ни,да знаете! HugНа един дъх ви изчетох!
  Ние днес пак бяхме на тонове,едвам ги уловиха,така беше застанала маймунката baby_neutral,едва ли не по корем легнах...Този път не засякоха контракции Close и докторката вика ''чао до понеделник'',а така ми се иска вече да я гушкам беборана...

# 109
Здравейте мами ние днес се прибрахме. Дебеланка вече заспа. Айде отчетох се. Отивам да си почина ще пиша по късно.   

# 110
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБЕЛИ СЕ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБОЧЕТА И ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!

Аз днес ходих на консултация и май за последно. Имам 2-3 см разкритие и май тия дни ще се ражда. Уж се тъкмя за утре вечер че и доки е на смяна, ама да видим какво ще реши малката дудулинка.
Абе мами нормално ли е да нямам коластра все още. Лелееее ще си уморя детето гладно май като гледам.  Thinking
ООО и забравих  welcome на завърналите се вече у дома!

# 111
  • София
ЧЕСТИТО НА AXI  ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБОКА   bouquet  bouquet  bouquet
Тя снощи докато се е чудила дали има контракции ,той бебока си е бил на път
Simple Smile baby_neutral
MARSA  нашите размери са следните в 35 г. с. :
BPD-93
FL-69
Обаче незнам кое какво означава ,спомням си ,че някой обясняваше ,но ми е трудно да го намеря Wink,иначе доктора каза че бебето ми е едро съдейки по главичката и дължината на бедъра ,а дали е вярно ще се види когато се появи Heart Eyes    А за коластрата ,аз имам само леки корички не ми тече така ,че да ме цапа ,не се притеснявай всички ще имаме кърма тя природата си знае.

# 112
  • София
Хайде, една хубава новина за нас - Честито на мама axi! Да и е жив и здрав юнакът!  smile3525 smile3525 smile3525

mishonka95 - представям си какво ти е било, докато си гледала как бият ваксините на бебка.  Cry На нас ни ги сложиха в болницата и не видях как го правят, но  видях, че и бяха взимали и кръв от ръчичката и 2 пъти от пръстчето и на мен ми беше много мъчно.
За болките в гърба - аз в началото освен болки в гърба имах и мускулна треска на ръцете.  Crazy Сега обаче смених позата, слагам си 2 възглавници и се облягам хубаво назад - бебка си папка спокойно, а мама не я боли гръбчето. Единсвено неприятно е, когато се цедя...тогава трябва да съм наведена напред, за да се стича къмата към шишето и е малко неприятно.

rally - много се радвам, че си родила нормално и без проблеми. А също така и на двете ни се сбъднаха желанията - аз последния момент за Девичка хванах, а Ивко се е родил точно в началото на Везничките Hug Hug Hug Браво на теб - без обезболяващи, без епизотомия - майка-геройня.  Party А Ивко е много, много сладък и също така много прилича на батко си.  Wink Ще чакам да разкажеш и как баткото приема новия член на семейството. Simple Smile Да попитам - видя ли и Нигелка в болницата? Има ли някакви новини от нея? Май вече трябва да я изписват.Simple Smile)) Ще чакаме и tanini да се върне, просто всеки път като се сетя за нея и се усмихвам.

Mpulle - добре дошла отново тук!  Hug Изпращам една магийка - никакви проблеми с кръвното от сега нататък  Wink

Marsa - не се притеснявай за коластрата, не е задължително да имаш по време на бременността. Ще видиш, че като родиш ще се появи.Simple Smile

polly1234 - Вие пак ли нанякъде тръгвате Grinning Приятна разходка и пътуване ви пожелавам, радвайте се на хубавото време. Ааа..и  хич не се шубелисвайте за това раждане - ще бъде лесно и бързо при всички ви и ще имате най-хубави и здрави бебета!  Hug За кърменето - аз вече писах по-подробно, лесно е, само в началото повече търпение трябва. Simple Smile)))

liliq_85_ - добре завърнали се  Hug

Хмм....нещо Меги ми се губи....Дженка и тя.... Thinking

# 113
  • София
MARSA  ето намерих таблица за размерите на бебето  http://www.asum.com.au/open/P&S/policie_d7.htm таблиците са малко по-надолу

# 114
честито бебче на мама ахi.да и е жив и здрав и много послушен.
а някои има ли новини от джена и от меги нещо се губят напоследък? newsm78
добре дошла на Рали много са ти хубави мъжете и много си приличат.
Mpulle добре дошла и на теб пак в къщи и никакви проблеми с кръвното от тук нататък.
Marsa и на мен не ми тече чак коластрата,само имам лека коричка,ама има време като се роди бебко ще се появи/надявам се Heart Eyes

# 115
  • The O.C.
Честито на всички новообебили се мами!Да са им живи и здрави дечицата и да им носят много радост!
  smile3501 на мама Танини за героизма!
 Добре дошли у дома на Рали и Ивко.
 Ние още сме 2в1 и май скоро няма да излизаме Sad.А вече много ми се иска да се гушкаме с бебата.
 Днес с милото имаме годишнина от сватбата-5 години. По този случай ви черпя виртуално   party023 Изобщо няма да се разсърдя ако беба реши да излезе днес,но май няма такъв шанс!
 И аз да кажа за коластрата-и на мен ми тече доста от известно време,особено от топлата вода в банята.Нямам спомени първия път да е било така,пък Дани не е останал гладен.Явно всеки път е различно.
 Успех на всички чакащи мамита,и дано скоро имаме новини от джена!

# 116
Привет мили мами!
Нямам търпение да ви кажа, че Меги (meggiv) роди днес точно в 15:18ч.сладко момиченце - 3кг, 49см ! Всичко е наред и се надявам таткото да не се сърди, че преди него казвам новината, но пък той има задача да пусне снимки! Да им е жива и здрава куклата и с много обич да си я гледат!
Пожелавам на всички леко раждане! Късмет и бъдете сигурни, че няма по-хубаво нещо от това  Hug

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 16:16 от Maris

# 117
честито на Меги!

# 118
  • някъде там
Честито!!!Меги да ти е жива и здрава малката кукла!Да ви радва много,да ви залива с детски смях!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3504 smile3504 smile3504 newsm30 newsm30 newsm30

# 119
честито на новите ни мами Axi i meggiv нека бебоците им са много здрави и растът усмихнати и послушни
еее благодарим на вестителката много бърза реакция, ама тя беба е на няма и един час newsm03

MIrama и ти си страхотна след всяка хубава новина ти си насреща smile3525

Добре дошли на мамите заедно с бебоци в къщи, ние благородно ви завиждаме че вече си гушкате малките човечета!

Да не забравя да се похваля че от днес и аз съм с двата крака в деветака newsm68 newsm68 newsm68
и преди малко с беба си нагласихме вече крайно салчето за родилното, ама то уж ни6то странично не сложих пък стана цяло сакище, дано не ни върнат като ни видят с толкова багаж Joy

Аз пък като чета разказите на обебилите се мами и беба като започне да ме рита все едно ми казва, "Еи ти да не си мислиш че и на теб ще ти е толкова лесно" Joy Joy
УСпех на всички newsm10

Общи условия

Активация на акаунт