Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са коментарите за раждането на мама Танин?
Какви са мненията за цезарово сечение при тесен таз?
Какви са мненията за съхранението на стволови клетки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са коментарите за раждането на мама Танин?
-
Какви са мненията за цезарово сечение при тесен таз?
-
Какви са мненията за съхранението на стволови клетки?
-
Какви са мненията за кърменето и грижите за бебето?
-
Какво представлява вземането на кръв от пъпната връв и за какво се използва тази кръв?

Luz, mirama, liolincheto, galentinass, polly1234, mimeto_iv,
Irenn, Dalia_Frina, axi
usho, mamma_mia, илонита, Fancity, gabi, Карина, МГД, valen_tina,
katalina, tanini, polly1234, Зайче Мече, MDimitrova
joly24, Nigella, Jutoo
Me_and_baby, Славка, Ивон, Маграт Чеснова, rally, elibg
АNETT, Mira_v, Neve, viodidi, svetla19, last name, Ekita
meggy, Tsveti_T, BettyV, pipi_bg, Lollipop
silverarrow, d_aleksandrova, madnez, Alyona, pra, Джиджа
mimi_mimi, Jenia`, ligla, kokи, geriing
Надя 73, Преслава, Klaudiq, enax-ta, SUSONCHO, gal4eto, mishonka95
s_vetla, _venera, Mpulle

мен снощи ми падна изведнъж температурата от 38,2 за 3 часа точно след-500мг витамин с+2 панадола+лимон,мед и гореща вода.....стогна до 36,2 с и доволна си легнах....ма ей на пак се събуждам и ми е мноооооооо студено чак се треса от студ...слагам пуловер,чорапи вадя още 1 одеалооо....мятам термометара и 38,7 леееелее ко става тука бе...ама сега даже и менструални болки нямам..нито хрема нито сополи,нито гъърло ме боли --неможе туй да е настинка....ша видим ко е положението до сутринта
и отивам да щурмувам кабинет а на ДОКТОРКАТА.....настинала съм била..да-да
...стискайте палци за мен ..моляя виии
.Оправих се с но шпа и магнерич, но такива адски болки....тогава си мислех че ще се мре.А такъв мерак имах в началото за нормално раждане.

,че много се запъхтявам и все ми се спи
абе не си е работа в това състояние да се работи. Бебето ми се е обърнало ,много се притеснявах,не ми се искаше секцио .Малко сме едрички пък ще видим какво ще излезе, той и баткото се роди големичък така ,че е напълно възможно.Днес съм на консултация ,ще видя какво ще каже доктора