Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява режимът „Great Diet“?
Какви са основните характеристики на "Диета №1"?
Какви са основните характеристики на "Диета №2"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява режимът „Great Diet“?
Режимът „Great Diet“ е оптимален план за здравословно хранене, състоящ се от три нива. Целта му е да научи хората как да се хранят здравословно, като същевременно отслабват, без да гладуват. Диетата включва различни комбинации от храни, като плодове, зеленчуци, протеини и въглехидрати, които трябва да са едни и същи за деня.
-
Какви са основните характеристики на "Диета №1"?
Диета №1 включва комбинация от кисело мляко, плодове, зеленчуци, протеини и въглехидрати, които трябва да се консумират в определени количества и ред през деня. Тази диета продължава 14 дни и включва различни храни за всеки отделен ден. Например първият ден се състои от кисело мляко и плодове или зеленчуци, докато вторият ден включва плодове, чай, протеини и зеленчуци.
-
Какви са основните характеристики на "Диета №2"?
Диета №2 включва комбинации от чай, зеленчуци, яйца, риба, млечни продукти, пилешко/телешко месо, плодове и варени картофи. Това е план за хранене с разнообразни храни, които трябва да се консумират в определени количества и редове през деня. Например вторият ден включва чай, зеленчуци, яйца, риба и плодове.
-
Какви са основните характеристики на "Диета №3"?
-
Какви са някои от опита и резултатите на участниците в режим „Страхотна диета“?
Мислите ли , че ще успея? Ех , пожелавам на всички успехх и ме очаквайте в началото на другата седмица
щом имаш желание
сега се чудя дали да я продължавам или да почна наново.не се тегля и не се меря но за 4 дни до уикенда има6е резултат и го забелязаха макар да не бях толкова точна в количеството и часовете.пропусках някои храни а като си отрежех плод хапвах го по малко за 1 час аи с млякото не бях толкова честа пропусках го малко.ама продължавам няма как.аз искам 5 кг и не се свалят мн лесно щото нямам и мн от където да свалям.Смело напред!!! С началото на нова седмица- нов режимммм....
а устите
и после
Айде от утре съм с вас и се надявам да си помагаме взиамно

Успех
млякото много го пропускам .Се чай пия че ми действа добре на бъбреците ама мляко като съм по гладне е през деня около 1 кофичка по мъничко на ядене или като огладнея.Най ми е трудно преди 4 храненето и след вечеря.Казвайте момичета в белтъчния и въглехидратния ден какво ядете да обменяме идеи.Успехххх
а месото печено филенце ли ??? а риба може ли .

Абе , лош старт .. та днешния ден го считам за провален , но от утре