Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за ваксината Pentaxim?
Как да увелича кърмата си естествено?
Как да се справя с препълнените и болезнени гърди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за ваксината Pentaxim?
Мнението за ваксината Pentaxim е разнообразно. Някои майки се интересуват от нея и я разглеждат като възможност за своите бебета. Важно е да се консултирате с педиатъра на вашето бебе, който може да ви предостави информация за ваксината, включително потенциални странични ефекти и подходящия момент за ваксиниране.
-
Как да увелича кърмата си естествено?
-
Как да се справя с препълнените и болезнени гърди?
За справяне с препълнените и болезнени гърди се препоръчва прилагането на топли компреси, вземане на топли душове, масажиране, упорито изцеждане и кърмене. Освен това може да се използва лецитин за подпомагане на разграждането на млечните жлези. Важно е да се предотврати натрупването на течности, да се третират рагадите и да се даде възможност на бебето да суче.
-
Как мога да помогна на бебето си с колики и как да се справя с коликите?
-
Как да се справя с дърпането и сърденето на бебето по време на кърмене?
яко количество.
Нещо много съм се изнервила и като ревна и малкия и той усеща и реве,а иначе е кротък.
, че като легна гърдите ми са най-болезнени, затова днес цял ден само седя, макар че едва гледам вече. 
Обнадеждаващо е, че нещата рано или късно се нормализират.
все се носим от стая в стая, на ръце, коликите ли ни гонят или си търси Жоренцето внимание, ама аз не знам колко ще издържа вече
вечер се къпем в 21 ч., след това се буди в 2-3 ч. да яде, след това в 6 ч. и през деня не ще да спи много много, пък на мен ми се спииии ... а уж първите два месеца само спели - разправяха хората

....

, ами като знам, че е спокоен и спи и на мен ми е спокойно.
Изполвайте времето сега да се поглезите, я кино, козметик, каквото се сетите.
(чак се накарах на майка, че не ни е събудила по-рано) и сега будуваме.