Почивай в мир Калоянчо на Искрица Надежда!

• 58 689
  • 398
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
 smile3518   Flowers Rose
Миличка Искричке, прегръщам те.

# 107
  • Там,където се събуждам щастлива.
 Cry Cry Cry Прекрасно филмче, за още по-прекрасно дете. И за другите две невероятни деца. Дори и в такъв момент, не забравяй, че си благословена майка.

# 108
Господи, Господи...Толкова любов и толкова мъка ..
Искрице, ти знаеш, че сънищата ти всъщност са истинската действителност, нали?

# 109
Искрице покланям се пред мъдростта и силата ти newsm20

# 110
  • София, "Младост 3"
Мила ДАни, сънищата знаеш са врати. ТЪй като вие преодоляхте преградите и споделихте една обич достъпна само за много възвишени същества - на теб ти е позволено да видиш неща недостъпни за другите хора. Затовавиждаш къде е Калон. Защото може би това е единствения начин да не го последваш...един малък жест за уверение, че там където е той - той е щаслив...а и ПОДАРЪК зе твоята НЕВЕРОЯТНА и наистина безгранична обич - защото наистина смъртта не е края, тя е ново начало, а ако някой е като вас постигнал съвършенно разбирателство - то той успява да пребори и тази раздяла...
мила ДАни, той дойде със своята карма...тя бе тежка...ти - имаш своята, която е дори по-тежка зцащото оставаш без него. НО той борбено остана докато му бе отредено...и мисля че даже той направи НЕВЪЗМОЖНОТО - остана по-дълго отколкото трябваше, защото усети, че трябва да бъде с теб. МИла ДАни, ти трябва да продължиш неговата борба - тези години според мен бяха дар за двама ви - време да се нучите на нещо недостъпно за другите...но всяко знание се заплаща скъпо...вие платихте най-скъпата цена - особено ти - загубата на любимо дете...
но ти имаш мисия, ти изпълни своята карма, но щом си тук - има още пътища да извървиш.
вярвам, усетила си че трябва да го направиш като него - тихо, но непоколебимо да вървиш напред....дори когато те боли, дори когато болката не ти дава да дишаш....защото той дишаше...вярвам и ти ще съумееш....
а после - после е голямата среща, там където няма раздяла, няма болка и тъга...

прегръщам те - нямам какво повече да ти дам от тези утешитерлни думи и кътчето в сърцето ми, което ще остане за теб и децата ти - едни прекрасни същества също като майка си...
всъщност знам каква е твоята мисия - да заведеш и другите си две деца до тези висини които достигнахте с Калоянчо. те сами не могат. затова си тук - за тях...и за себе си - да докажеш силата си, да устоиш на ударите....да опазиш топлината в сърцето си въпреки студа на раздялата...

да знаеш че част от мен е винаги с теб сега в тази тежка трагедия за цулото ти семайство...обичам ви и ви прегжръщам!

# 111
Искрице,...
Гледах ви... плаках... и мислех. Сега знам. Разбира се, че е било мисия. Да покаже на всички колко силно могат да обичат, да се отдават, да осмислят живота си чрез другия... Да  напомни за себеотрицанието, саможертвата, любовта и отдаването... За това колко по-важно е да дадеш, отколкото да вземеш. Да напомни за всичко онова, което забързани в ежедневието си  сякаш забравяме. Колко ценни уроци е донесло това мъничко ангелче. Всички ти благодарими, мъничък. За това, че ни напомни и научи...Ти  изпълни мисията си... Бъди щастлив и свободен там, където си сега.
И се грижи за мама!

# 112
Искрице, любовта ви е толкова силна........ прекрасна, невероятна.. гледах филмчето!!!
Калоянчо -  докосна сърцата ни и винаги ще живее в тях  Heart Eyes прекрасно малко момченце!!!!!
Болката ти не мога да си представя, само те прегръщам и вярвам, че си щастлива, че се виждате в сънищата!!!!!! Той сега тича, играе, пее........ дано.. вярвам, че е така!!!!!  Praynig

# 113
Много съжалявам.Прегръщам те и плача заедно с теб!
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 114
  • Linz
Гладах клипчето и плаках... такова хубаво дете... И толкова любов е запечатана на всяка снимка Heart Eyes

# 115
40 дни без моето златно детенце!Болката расте заедно с дните!

Благодаря на всички вас,които бяхте до мен през всичките тези години и ми вдъхнахте надежда и сила да продължа да се боря!Калоянчо никога не можа да се научи да ходи,да играе,да се усмихва...никога не чух думичката "мама".
Но неговите прекрасни мъдри очи казваха всичко,което се таеше в душата му.Разбирах го без думи,те не бяха нужни там,където любовта не спираше да се доказва.Моят малък принц ме направи безкрайно щастлива за времето,през което ми подари със себе си...и сякаш и двамата сме усещали,че няма да сме дълго заедно,защото за тези 4г. не се отделихме и за миг.Сгушени един в друг...
И не аз,а той ми даваше сила.Той ми даде много повече,отколкото аз можах да дам на него.Свърши това,за което беше дошъл и тихичко си замина!

Не трябваше да става така...още повече точно сега,когато вече беше много по-добре,когато вече се успокоихме,че е по-добре...Но той просто приключи това,за което беше дошъл тук на земята.Тръгна си.И след него всичко опустя...

Някой ден ще ви разкажа за сънищата си с него.Те са прекрасни и в тях той е най-жизненото,пъргаво и весело дете.Знам,че сега е на много по-прекрасно място.Там той може да прави всичко,което си поиска.Сънувам го все весел,щастлив и не спира да тича,да играе.А когато ми казва "мамо"  в съня ми,лицето му грейва,като едно малко слънчице.

Там,където е сега,всичко е красиво и изпълнено с Любов.С истинска,безусловна и надхвърляща всичко земни граници Любов,каквато самия той раздаде за краткия си живот.

Празнината в душата ми е огромна и така ще бъде завинаги!До момента,в който отново ще бъдем заедно!
А дотогава...щом Господ е решил да ме остави на тази земя,явно имам още какво да свърша...както ми каза lilibon: След толкова мъка, хубавото предстои, но вече и ние с теб сигурно имаме мисия, само трябва да разберем точно каква.

Обичам те,мое дете!
Почивай в мир,мое нежно цвете!До виждане!

http://www.vbox7.com/play:1a2d4f92

Искрице Надежда,
 Следях живота ти и всичко, което се случваше с теб и твоето детенце във форума.
Всеки път исках да ти кажа колко много се прекланям пред твоята СИЛА И МЪДРОСТ, но все ми се струваше някак банално и неточно казано. Все търсех по- силни думи, които заслужаваш, но не ги намерих. Тъгата която чета в очите ти я виждам в очите на моите родители, защото аз загубих единственото си братче преди 8 месеца. Тази тъга и болка е просто неописуема. Аз я нося в сърцето си всеки ден и съм сигурна, че никога няма да стихне.
Дълбок поклон пред паметта на детенцето ти и пред теб майчице!

# 116
Искрице,прегръщам те!Гледах филмчето и през цялото време плаках SadВярвам че Калоянчо е на по-добро място.
Поклон пред теб майчице и мир на душичката на това малко и нежно създание.

# 117
Почивай в мир Калоянчо. Дано си на по - добро място.  Искрице, бъди силна!

# 118
  • София
Преди няколко дни запалих свещичка. Ще ми се да имаше какво друго да направя. Не смея и да си помисля какво е в душата на майка, загубила детенцето си...
Вярвам, че Калоянчо е на по-добро място...

# 119
Искрице детенцито ти е било прелестно, сега пак е но вече на небето и няма да го боли. То ви е дарило с много обич. Смелост и вяра че пак ще се срещнете някъде там във Вечността. Поклон пред светлата му памет. Praynig Praynig Praynig Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт