Почивай в мир Калоянчо на Искрица Надежда!

• 58 688
  • 398
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Искрице, от цялата си душа ти благодаря за писмото, което написа, и за филмчето в памет на твоето малко момче!   bouquet Много плаках, но това бяха сълзи не само на страдание, но и на пречистване... защото в твоя постинг аз не четох само за болка и тъга, в него има и радост, нали? Ти знаеш, защото много пъти съм ти го казвала, че страшно много ти се възхищавам за всичко, уважавам те и те ценя, и съм ти много признателна за подкрепата, която ми оказа преди години и която аз винаги ще помня... чувствам те близка приятелка и те обичам много!

Аз лично много искам да ни разкажеш за вашите сънища! И те моля да го направиш!  Praynig

Тъй като мисля и чувствам точно като catnadeen, си позволявам да я цитирам. Скъпа Искрице, и аз вярвам, че Калоянчо е изпълнил успешно своята земна задача и сега е много, много щастлив! На теб от сърце ти желая да бъдеш все така красива, мила, добра, мъдра и отзивчива, и много споделена обич с другите ти деца, бъдете здрави и усмихнати!

Мила ДАни, сънищата знаеш са врати. ТЪй като вие преодоляхте преградите и споделихте една обич достъпна само за много възвишени същества - на теб ти е позволено да видиш неща недостъпни за другите хора. Затовавиждаш къде е Калон. Защото може би това е единствения начин да не го последваш...един малък жест за уверение, че там където е той - той е щаслив...а и ПОДАРЪК зе твоята НЕВЕРОЯТНА и наистина безгранична обич - защото наистина смъртта не е края, тя е ново начало, а ако някой е като вас постигнал съвършенно разбирателство - то той успява да пребори и тази раздяла...
мила ДАни, той дойде със своята карма...тя бе тежка...ти - имаш своята, която е дори по-тежка зцащото оставаш без него. НО той борбено остана докато му бе отредено...и мисля че даже той направи НЕВЪЗМОЖНОТО - остана по-дълго отколкото трябваше, защото усети, че трябва да бъде с теб. МИла ДАни, ти трябва да продължиш неговата борба - тези години според мен бяха дар за двама ви - време да се нучите на нещо недостъпно за другите...но всяко знание се заплаща скъпо...вие платихте най-скъпата цена - особено ти - загубата на любимо дете...
но ти имаш мисия, ти изпълни своята карма, но щом си тук - има още пътища да извървиш.
вярвам, усетила си че трябва да го направиш като него - тихо, но непоколебимо да вървиш напред....дори когато те боли, дори когато болката не ти дава да дишаш....защото той дишаше...вярвам и ти ще съумееш....
а после - после е голямата среща, там където няма раздяла, няма болка и тъга...

прегръщам те - нямам какво повече да ти дам от тези утешитерлни думи и кътчето в сърцето ми, което ще остане за теб и децата ти - едни прекрасни същества също като майка си...
всъщност знам каква е твоята мисия - да заведеш и другите си две деца до тези висини които достигнахте с Калоянчо. те сами не могат. затова си тук - за тях...и за себе си - да докажеш силата си, да устоиш на ударите....да опазиш топлината в сърцето си въпреки студа на раздялата...

да знаеш че част от мен е винаги с теб сега в тази тежка трагедия за цулото ти семайство...обичам ви и ви прегжръщам!

# 121
Мога само да плача,да плача,да плача..............

# 122
  • Стара Загора
Толкова съжалявам за загубата ти Искрице..... Твоята вяра, надежда и любов, твоята искрица запали огън в толкова много хора и в мен. Благодаря ти на теб и на малкото ти ангелче Калоянчо.
  Мир на душата му!   Sad Weary Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose         

# 123
кагото изгубиш дете,когато ограниченото ни човешко съзнание не може да разбере,тогава .....лично аз не мога още да се осъзная,по-объркана съм отвсякога,с времето става все по-трудно....
силни,а какви други можем да бъдем в подобна ситуация???????
търпиш това,което Господ е решил,че трябва....
Поклон,пред страданието на всички майки,преминали през това изпитение.....

# 124
СЪРЦЕТО МИ СЕ РАЗДИРА ОТ МЪКА ЗА ВАС И ДЕЧИЦАТА, КОИТО СТЕ ЗАГУБИЛИ!Дечицата са най-чистите и светли създания и със сигурност са на по-добро, по-топло и светло място - при любящия ги Бог.Знам, че след такава загуба е трудно да се мисли по този начин, знам , че много от вас са сърдити на Бог , че е допуснал тази голяма скръб да ги постигне. Желая ви през новата 2008 година отново да се помирите с Бог, защото това ще утеши страдащите ви души!Помнете винаги тези които се нуждаят от вас,те са около вас - вашето семейство, което също има нужда от утехата и подкрепата ви.Бъдете благословени! Praynig

# 125
Приеми и моите искрени чувства ,на 21.12.2007 и моето красиво ангелче Криси направи 40 дена от както ни остави сами.Всеки ден е по тежък изпълнен с много сълзи.Днес и аз го сънувах за първи път от както е починал беше също щастлив ,усмихнат и нямаше търпение да го взема.Живота ми е толкова безсмислен без него,много ми липсва.Прегръщам те силно  знам ,че ужасно боли.

# 126
  • The new Earth
Днес трябваше да празнуваме името ти,Калоянчо.Трябваше да си в прегръдките ми,трябваше да играя с пръстчетата ти...толкова ти харесваше,изпъваше ръчичката напред към мен,гледаше ме с тези хубави невинни очички и чакаше да започна да хващам пръстче по пръстче и да ти пея: "...кутренце...безименно...средно...показалче...палче...".
Няма край този кошмар.Защо не мога да се събудя?
Обичам те,Коки,обичам те,мое гугинце...обичам те,обичам те,обичам те...

# 127
Честит Имен Ден, Коки! Вярвам, че песента на мама ще стигне до теб...
Искрице, съжалявам, че минаваш през всичко това.... така мъчително е...  Cry Cry Cry

# 128
  • София, "Младост 3"
Честит имен ден, малко ангелче
мама и ние те носим в сърцата си
вярвам, еч някой ден мама пак ще си играе с пръсчетат ти
до тогава я пази, моля те! вярвам, че ти вече си на по-добро място и има кой да те пази!

Искрице, обичам те, миличка! дръж се заъради малкия, дръж се заради другите си деца, които също имат няжда от теб!

# 129
  • София
Честит имен ден,Калоянчо!Където и да си,бъди щастлив!

# 130
Честит Имен Ден, Коки! Вярвам, че песента на мама ще стигне до теб...
Искрице, съжалявам, че минаваш през всичко това.... така мъчително е...  Cry Cry Cry

Аз също много съжалявам, много сърцераздирателна история, особено като прочетох песничкота направо нямам сили да продължа.
Дано имаш друго дете, здраво и щастливо.

# 131
Да почива в мир малкото слънчице!!! Гледах клипа и плаках и си мислех колко много казват очите на това ангелче - казват и мамо и обичам те ... Със сигурност сънищата са верни и Калоян е щастливо и здраво дете там някъде. Не те познавам, Искрице, но бих искала да ти дам сили да продължиш напред, защото другите две деца си заслужават усилията!!!!! А и тези дълбоки и умни очи също ти казват остани  и се бори!!!  Hug

# 132
Мога само да плача,не знам какво да ти напиша,не зная,не зная.......
Прегръщам те...
Поклон

# 133
  • Разград
Приеми моите искрени съболезнования, майчице! 
Думите не излизат и болката не утихва, а сълзите са безспирни и душата толкова боли че не знам с какво и как да те утеша. Мога само да се преклоня пред болката и силата на една прекрасна майка! Както и да се моля за малката душичка! newsm17

# 134
Вече четири месеца Калоянчо е ангелче.

Общи условия

Активация на акаунт