Много плаках, но това бяха сълзи не само на страдание, но и на пречистване... защото в твоя постинг аз не четох само за болка и тъга, в него има и радост, нали? Ти знаеш, защото много пъти съм ти го казвала, че страшно много ти се възхищавам за всичко, уважавам те и те ценя, и съм ти много признателна за подкрепата, която ми оказа преди години и която аз винаги ще помня... чувствам те близка приятелка и те обичам много!Аз лично много искам да ни разкажеш за вашите сънища! И те моля да го направиш!

Тъй като мисля и чувствам точно като catnadeen, си позволявам да я цитирам. Скъпа Искрице, и аз вярвам, че Калоянчо е изпълнил успешно своята земна задача и сега е много, много щастлив! На теб от сърце ти желая да бъдеш все така красива, мила, добра, мъдра и отзивчива, и много споделена обич с другите ти деца, бъдете здрави и усмихнати!
мила ДАни, той дойде със своята карма...тя бе тежка...ти - имаш своята, която е дори по-тежка зцащото оставаш без него. НО той борбено остана докато му бе отредено...и мисля че даже той направи НЕВЪЗМОЖНОТО - остана по-дълго отколкото трябваше, защото усети, че трябва да бъде с теб. МИла ДАни, ти трябва да продължиш неговата борба - тези години според мен бяха дар за двама ви - време да се нучите на нещо недостъпно за другите...но всяко знание се заплаща скъпо...вие платихте най-скъпата цена - особено ти - загубата на любимо дете...
но ти имаш мисия, ти изпълни своята карма, но щом си тук - има още пътища да извървиш.
вярвам, усетила си че трябва да го направиш като него - тихо, но непоколебимо да вървиш напред....дори когато те боли, дори когато болката не ти дава да дишаш....защото той дишаше...вярвам и ти ще съумееш....
а после - после е голямата среща, там където няма раздяла, няма болка и тъга...
прегръщам те - нямам какво повече да ти дам от тези утешитерлни думи и кътчето в сърцето ми, което ще остане за теб и децата ти - едни прекрасни същества също като майка си...
всъщност знам каква е твоята мисия - да заведеш и другите си две деца до тези висини които достигнахте с Калоянчо. те сами не могат. затова си тук - за тях...и за себе си - да докажеш силата си, да устоиш на ударите....да опазиш топлината в сърцето си въпреки студа на раздялата...
да знаеш че част от мен е винаги с теб сега в тази тежка трагедия за цулото ти семайство...обичам ви и ви прегжръщам!