Чак НОЕМВРИ сме решили всички бременилки да се превърнем във родилки

• 10 489
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен
Абе само на мен ли не ми се яде,много лошо така,пък и корема ми не е пораснал кой знае колко от последния преглед,та се притеснявам като ида другата седмица док да не ме вкара в болницата на системи,че много кофти.Гледам ви тумбачетата и се чудя колко са големи,но и аз съм по назад като термин де това все не го съобразявам и само се притеснявам.
Иначе милото ми дето хич не е романтично,снощи ми изтърси че съм била много секси бременна и другите жени трябвало да ми завиждат,много ми стопли душицата,то не че е вярно ама ми стана хубаво да го чуя.
Нощем супер много ми изтръпват и ръце и крака,а пия магнезий и защо так незнам.
Ох отивам да се насилвам да ям нещо,че аз не съм гладна но бебка сигурно е.

# 61
Здравейте,момичета!Друго си е понеделник...завърнахте се.
Аз едва дишам..УЖАС... Mr. Green
Права е Сладурка,и аз щях да пиша на Galaxy да си коригира месеца за раждане и ЧЕСТИТО ЗА ДАТАТА.
А за зодиите аз съм везна и си харесвам зодията,мъжът ми е скорпион(24.10),свеки също е скорпион,та немога да кажа точно какво мисля за тях,противоречиви са мненията,но е всеизвестен факт,че скорпионите са добри любовници. smile3534
Vi,аз мислех да ходя на лекциите,даже приканих желаещи,но не видях никой да иска,но след последният преглед на който ме "зарадваха",че ще раждам секцио,няма смисъл да ходя на тази тема.Мисля да отида живот и здраве на 18 и на 30.

Момичета,на 26,27 и 28 октомври,в зала Универсиада ще има изложение на стоки за детето.Всеки ден от 10 до 19ч.

СПОКОЙНА И УСМИХНАТА СЕДМИЦА!!!

# 62
  • На тиха улица
Краси,

за големината на корема и аз се вглеждам в себе си след онзи ни разговор.Моля те после да си измериш талията при пъпа права и да си сравниме мерките.За успокоение.Наще бебоци може да са йоги, кой знае newsm78
  bouquet

# 63
  • София
Привет от мен! Тъкмо влизам в старата тема и се кефя колко малко имам да наваксвам в четенето, а то...пак лудница  Grinning

Дес, тази сутрин пак паднах Tired Ама по-лошо....с малкия в/у  корема ми, а аз по гръб. Абе...ужас ти казвам, много съм зле, като клекна.

Галакси, честита ти дата! леле...ми то след 3 седмици..малеее.... не остана Simple Smile

Теди, сигурно имаш някой друг предвид, като говориш за фини мами...ама да кажа, че съм качила 25кг и не видам ти от какво се притесняваш  Laughing

За завивките- моят синковец е на 2г6м и още не съм го завивала с юргана, и скоро няма да го направя Laughing Само ми заема място в и без това тясната къща. Не ви съветвам да купувате такова нещо. Спални чувалчета купувайте.

За матраците- нашият е кокосов. Но Валенсия е права, че не са противоалергични. Пенолатекс са противоалергичните.

Иначе, сега се освободих от влизане в болница..лелеее...тая лекарка не е у ред. Ама успя да ме наплаши, де. Щяла съм да направя проблем на бебето, да ми с еотлепи ретината, д аослепея...някакви силни приказки, от които сигурно кръвното ми скочи с още толкова. Добре, че звъннах на моят лекар, т а ми подейства, като балсамче. Сега и аз започвам да пия Допегит, добре че имам от миналия път Mr. Green Кръвното ми е високо и май пак ще се повтаря картинката.  Но няма да отида в болница, поне засега...ще си пия хапченцата кротичко у нас.

# 64
  • София
впечатли ме това, че в началото бебето не се завивало, ами то през ноември ще си е студено, как така не се завива, да не би да се има в предвид, че не се завива ако е в спална торба или чувалче. В момента и аз съм на вълна търсене на спално бельо и дори мислех да взема 3-4  горни торби за олекотена завивка

Е, да- предполагам че това се има в предвид - или в спално чувалче, или в космонавтче или кой знае в какво, но добре облеченко... Иначе как ще ги оставим незавити  newsm78 Според мен също ако не е завито, няма да му е комфортно на бебето; от друга страна пък то не знае какво е да е завито, за да му е некомфортно незавито... Ама нека се включат да кажат и мамите дето вече са гледали бебета...

Диана_Т, ама пази се - как така ще падаш? Почивай си в къщи и не се ядосвай...

Направих си една салата от домати и краставици за обяд - ама огромна - и сега едвам гледам... А ми се ядат и банани, ама няма къде да ги вместя...

# 65
  • София
mergi, значи на 18ти окт.може заедно да ходим, че и аз мисля да посетя лекцията за кърменето  Wink
марианче, ми то и аз още не съм се записала. лекцията е "дишане по време на раждане" на 11 октомври. Ако те интересува, мисля утре да звъня, че тел. остана в къщи и мога и двете да ни запиша /предполагам  Wink/

# 66
vi сега погледнах темата, не е за мен. И аз ще раждам секцио. Но на тези на 18-ти и 30-ти искам непременно да отида, ако не съм родила до тогава Grinning

# 67
  • Плевен
Azade сега я мерих 92 е,аз все се успокоявам че момиченцата са по дребнички,по лекички,но се моля поне 2.500г. да стане бебка докато дойде време да се ражда.четох че има значение родителите колко са се родили,аз съм била 2.700,а татито 2.600,така че бебка ще е малка,но се моля поне да е здравичка,те бебчовци в седмия месец се раждат и всичко е наред,но ми е малко притеснено.Още повече че чета разни статии че някои бебчовци в определен период спирали да растат и др.,колкото повеч чета толкова повече се тревожа.А това за обиколката е относително,в един друг форум мамчето беше с обиколка 90 см.преди да роди,а бебока беше 3 кг. като се роди здрав и хубав.А и Просто_аз ми каза да погледна в августките има там една мама със супер малко коремче пък е родила бебка 2.800.
А за зодията много искам скорпионче,нашия тати е такова(16.11),та ако бебка се роди един ден преди термин ще е най-хубавия подарък за тати,та сега си говорим с нея да стои в коремчето дотогава.А че скорпионите са най-добрите любовници smile3521 изпитано и доказано.

# 68
  • София
За спането - и аз съм с кокосово матраче. Иначе от опит мога да ви кажа, че най-удобно за майката и бебето е в началото то да спи в количката. Нали знаете, че трябва да го сложите в долния край на креватчето, за да не се пъхне под завивките и да се задуши. В количката поне може да сте спокойни, че такава опасност няма. Лично аз я слагах до моята страна на спалнята, бебето обърнато с лице към мен. Така само с едно надигане, може да се провери какво става  с него и дори да се намери опипом бибата или нещо подобно. Що се отнася до бельото - първите няколко месеца бебето не може да мърда само, така че не може да се отвива. Чувалче е нужно за по-нататък.

# 69
  • София
krasimira00 и Azade, това колко е голям корема няма значение за колко ще е бебето. Имам мами, на които едва в 8-мия им проличава че са бременни, а пък раждат бебета по 3 200, а има и огромни мами, които раждат бебоци по 2 800 Simple Smile Познавам и от двете крайности Simple Smile Просто някои мами растат цялостно, а други растат само на корем, а трети - очевидно като вас - само на бебе Simple Smile

Вие bilba1, ако я видите каква е кукла с малкото коремче - аз така бях в 4-тия месец, а тя е 10 дена преди мен Wink Така че - това с корема въобще не е от значение.

А и аз знам, че първото бебе по принцип се ражда по-малко ... newsm78

А в моя корем днес има парти  newsm44 ... Яко ритничета в ритъма на "I want to break free" Wink

# 70
  • На тиха улица
M Face,

smile3525

# 71
Определено много се смея с вас моми4ета-коки4ета! newsm08,изгледах един филм и се метнах пак върху редовете от топлия форум на Ноемврийските мами....А колкото до зодията на мал4угана и аз незнам какво толкова съм се размислила, като в "Размисли и страсти" на Ву4ков:)....->тоя не го трая хи4.....
Аз нали съм послушна Везна(25.09) и се знам каква съм,колебаеща и добра,4е затова си натисках за сериозна зодия,пък и за мъжкар-Скорпион друго си е, а за сексуалността- митове и легенди се носят за тях.....,ама сега и Везните не сме много за изпускане,дажи хи4, хайде вси4ки Везни да ме подкрепят. newsm62 smile3533
Разбира се,4е най-важното е да се роди бебо жив и здрав и аз да съм добре,4е то другото .../ важен е характера и съдбата на един човек,а зодияата е само първона4алното.

.....а това за слагането на бебо в края на кошарката не го знаех:), има логика ,за да не се смъкне надолу сигурно и да се покрие под завивката си, милото, охххх ще го видим какво ще е писанче.Аз в съботата бях нещо "6 без 10" и ме тресяха едни нерви и като ми казаха ве4е дата и аз се ошашках нещо.Ама сега 2 дни по-късно съм бомба.Взела съм се в ръце и си тегля филми и гледам ли гледам и му пея на шушул4о и той спинка и изведнъж за отскок 1 ритник да не съм го забравила,4е е там:)

# 72
Здравейте и от мен!
Мен пак ме е пипнал някакъв вирус и... уф, много ми е зле  Sad
Малко по диагонал ви изчетох, хич не ми се пише, ама викам да драсна ред-два.
Честито на всички влезли в девети месец!
Не знаех, че днес е такъв църковен празник, така ми се иска да си запаля и аз свещичка, но абсурд да се завлека до църквата. Нищо, ще разчитам на вашите общи молитви за всички ни   Simple Smile
Ох, не мога да се включа сега по никоя тема, главата ми ще пръсне, отивам пак да легна  Tired
Лек ден на всички!

# 73
Здравейте и от мен!
Мен пак ме е пипнал някакъв вирус и... уф, много ми е зле  Sad
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ОТ МЕН МИЛА! СПИНКАЙ ДА ПРОСПИШ БОЛЕСТТА...Sad

# 74
ама сега и Везните не сме много за изпускане,дажи хи4, хайде вси4ки Везни да ме подкрепят. newsm62 smile3533

Peace Peace Peace от една везна

Общи условия

Активация на акаунт