Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 748
  • 565
  •   1
Отговори
# 120
Сега пуснах началната страница на форума и видях,че мама Снежана Г има рожден ден днес! Снежи,честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet  hbday

Ама наистина днес никой няма...класната и тя пак изчезна, определено липсва. Ама вече всички ми липсвате.... А мен си ме боли гърлото, поя се с чайове с мед и парацетамоли... За жалост от сутринта промени няма, ни към влошаване, ни към подобряване...

Полярно мече, стискам палци бременността да се развива както си трябва- като по учебник:) Не ми е ясно каква е тая здравна система там... звучи ми, че при вас една жена ако успее да износи и роди дете, си е чист късмет... Къде е това нещо? Шантав свят...

Хайде появете се дееее.
 newsm45 newsm45 newsm45  Sob

# 121
Днес съм недоскиФ. Crazy Колко пъти само четох рождениците и нито веднъж не съм забелязала Снежи.
Снежи, бъди жива и здрава и нека злото да те забрави!    bouquet
Ники, оздравявай. Не ти давам да си болничка.  Heart Eyes Аз профилактично ям по пакетче желирани ментови бобонки. Днес и дин сладолед ликвидирах. За отрицателно време. дано не си получа гърлобол от скоростта. Големи икономисти има - в счупена фунийка да ми дават сладолед. То откъде ли не течеше.  Grinning

# 122
Снежи, честит рожден ден! Бъди жива, здрава и винаги усмихната smile3525.
Никчо, оздравявай вече, стига си ми мъчила снахата с тоя гърлобол Wink.
И на мен вече ми е много домъчняло за всички ви и все си мисля за среща...
Полярно мече, стискам палци бебчо да продължи да се развива както трябва fingerscrossed.
Зори, радвам се за хубавите резултати. Peace.

Мен вече трети ден ме коват бъбреци и искрено се надявам този път да се размина с кратка криза, защото не мога да си представя ново няколко месечно мъчение като миналата година по това време. Стискайте палци поне веднъж да се размина леко.

Гушкам ви всичките  Hug Hug Hug.

# 123
Да се разпиша и аз днес.

Снежи - най-добри пожелания от мен за твоя празник.

Ники - оздравявай. Не е гот да си болна. Аз си обострих синузита, но вече определено съм ОК - само сутрин имам леки кризички, но после всичко ми е на 6.

Полар Беар - стискам палци за безпроблемна бременност и щастлив край.

Веселке - ако искаш да ти дам телефоните на доц. Джераси - тя е нефролог в Александровска. Моя доктор много я хвали, джипито също. Аз съм доволна от нея - явно си разбира жената, пък и е много внимателна. Въобще с бъбреците шега не бива.

Рони, днес и аз не издържах и хапнах сладоледче на срещата на декемврийки - много ми се услади.

# 124
Честит рожден ден на Снежи   bouquet всичко най - добро ти желая  Hug

И мен не ме подмина тая настинка, нямам температура за сега и гърлото ми е добре, но хремата е ужасна и носа ми тече като гейзер. За 20мин изхабих 3 пакета кърпички и почвам тоалетната хартия  Laughing
Ники , оправяй се бързо ,че никак не е хубаво да си болна  Hug
Веси , стискам палци да ти се размине кризата ,че само като си спомня как боли и настръхвам  Hug

Гушкам ви  Hug Hug Hug

# 125
  • София
Снежи, честит рожден ден. Нека всичко лошо стои далеч от теб и семейството ти. Желанията ти да бъдат сбъднати. Бъди здрава и щастлива.

# 126
Снежи,честит рожден ден и от мен,пожелавам ти всичко,което ти си пожелаеш  bouquet

Ники,ама ти болничка ли си...Да оздравяваш бързо Hug.Ако имаш кашлица пий прясно мляко с една супена лъжичка мед и масло - колкото можеш по-топло/много помага/.

Всички бремелинки да се пазят много и да си почиват.

# 127
Ох,забравих да ви се похваля.Днес с половинката си купихме хлебопекарна,много е хубава и освен хляб и кексове,прави и компот,лютеница,мармалад......Абе,мечта.Направихме си първият бял хляб с прясно мляко,разкошен е.

# 128
Значи трябваше да ви се скарам, та да изпълзите;) Ще се карам по-редовно вече:)

Асе, каква е тая хлебопекарна, какъв е тоя хляб, много ме заинтригува. Сега ще ме караш да правя среднощни закусчици и после   261uu

smile3545 smile3545 Това не ви ли прилича на кутия с носни кърпички? Дари, за теб са, ако вземе да ти свърши тоалетната хартия... Уф, дано не ме хване и хрема, гърлото ми стига...  #2gunfire

# 129
smile3545 smile3545 Това не ви ли прилича на кутия с носни кърпички? Дари, за теб са, ако вземе да ти свърши тоалетната хартия...

Мерси  Laughing вече понамаляха секретите, ми то беше ужас снощи, като легна на една страна и усещам как ми тече по бузата  Mr. Green пък тъкмо съм се издухала.
Асе и аз съм им хвърлила око на тия машинки за хляб , ти каква си си взела, че събирам мнения.

# 130
Добро утро на всички.  Hug
Много ми липсвахте, но напоследък направо неможех да си вдигна главата от работа. От вчера обаче съм на линия. За сега усилено чета, защото май доста съм изпуснала.
Силно, силно ви гуша  Hug Hug Hug

# 131
ЧРД, Лили Х! Пожелавам ти да имаш всичко, което желаеш! И здраве!    bouquet

Аз за днес имах плануван брат Ламьов, но заради пешеходния трафик в центъра, няма да се подложа на ужаса да седя в нищото и да чакам. Остава за следващия вторник.

# 132
  party023 cheers Wine Glass Черпя ви виртуално, а всеки,който умира от желание да отскочи до Карлово и реално ще да почерпя! Laughing Днес най-важният мъж в живота ми става на 7 години. За него това е сериозна цифра и е много, много горд.

Честит Рожден Ден и на Лили! С малко закъснение и на Снежи! Живи и здравички да са ни! newsm59

# 133
Честит рожден ден на Лили и Снежи!Пожелавам ви само приятни емоции и много ,много усмивки.

Честит рожден ден и на най готиния мъж Вики!Светле ,пожелавм ти твоето прекрасно ,пораснало момче ,само да те радва и знай ,че ти си една прекрасна майка!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
Вики, да си жив и здрав, пораснал малък мъж!
Светле, честит празник! Много гордост да изпиташ заради любимия и най-важен мъж в живота ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт