Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 775
  • 565
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Въй, какво нашествие е във форума, не мога да ви се "начета"  Mr. Green . Ронка, относно кубинките , кожени ли ги "сакаш" ?
Само кажи и ще сформирам, целодневен преход на Софийските търговски центрове, и не чак толкова търговски  Mr. Green магазини.
Аз си взех много хубави които са малко по-модерния вариант от военните на Хериния мъж.  Mr. Green, стигат ми малко под прасеца, и хората за улеснение и цип сложили освен връзки.От Бенетон са....
Ники, да ти е жив и здрав татето, и да му организирате хубаво празненство. Поздрави го от мен специално.
Хера, ние не искаме да си врем носа там където не ни е работата, само си коментираме на тих глас и на ушенце, не искахме да ни чуеш  Mr. Green .

# 196
Рит, да не сте се наговаряли с мойто мъж.  Mr. GreenТочно вчера ми дуднеше, че е нечовешко да го разхождам по магазините. Не съм ли могла да си чукна среща с вас за такова екстремно изживяване.  Mr. Green

# 197
Толкова ми е тъпо, когато събота и неделя съм самичка.Мъжо пак отиде на психодрама,ходи по един уикенд всеки месец. А пък сега нали си пазя и стаята и не мога и да излеза,че да не взема съвсем да се тръшна в тоя студ:( До преди малко готвих и дори сварих и сладко  от дюли. А сега ще се отдам на новата ми страст- от вчера...открих готварския форум, по-специално частта с тортичките... Леле какви красоти има там... само не знам от къде да започна четенето... Ако успея да се подготвя теоритично, може и към практика да мина и тогава...ако са толкова вкусни,колкото и красиви... тежко ми/буквално/...
 Весе, как е младежа, нашути ли те здравата днес?
 Борянче, много съжалявам за работата:( Как може да има такива гадове...ама защо ли нищо не може да ме учуди в тая шантава държава??? Сега ти и бебчо сте най-важни все пак...наминавай по-често,че  си мисля за теб  Hug Hug Hug
 Аги, честито ви прохождане!!!! Hug Можеш да направиш пак една тортичка за прощъпулника, я как хубаво се беше справила:) Твоята торта още ми е  в акъла...
 Ееей, Светле, голям е сладур тоя Вики:)))))))))))))))))))))))
 Рени, липсваш...ама за сега си имаш оправдание.

Хайде появете се и започвайте да пишете днес, че ми е скучно самичка пъъък!!!

# 198
Не казваш как мина рождения ден, Ники.

И аз си пазя стаята , че след вчерашния студ у дома , докато сменяха дограмата, ме е страх да не развия някоя нова настинка.

# 199
Аз пък поскитах и за двете ви. С мъжа ми излязохме уж набързо на пазар и се забравихме. Ама сега си имам една много приятна жилетчица. Трябва да ви кажа, че искрено се забавлявах, пробвайки разни дрешки - станала съм абсолютен тюлен  Mr. Green.

Бебчо още снощи се прояви подобаващо - явно осъзна, че ако още малко покротува има вероятност къщата му / разбирай аз/  да се разпадне от ужас и се разрита както си трябва.

Днес съм се отдала на неправене на нищо, че от утре пак на пънгара. Ей тая работа край няма. Нещо все по-често започвам да се замислям дали да не спра да работя по-скоро отколкото планувах.

Борианка, това с работата е много неприятно, но на този свят всичко се връща. Не мога да си представя какъв човек трябва да си за да постъпиш по този начин. Важното е, че с бебчо сте добре.

Приятна неделна вечер на всички. Heart Eyes

# 200
Не казваш как мина рождения ден, Ники.
Ами...беше вкусно:) С тате готвихме- той направи пържоли и салата, аз пържих картофи и направих кьополу. Ядох храна, расла на кокал- нали така Аничка ме посъветва:)
Честита ви дограма, Дари:) Запълниха ли ви дупките около нея след като ви я смениха?
Весе, браво на младежа!!!

Егати мързела съм. Лежа в леглото с компютър до мен и гледам вкусни торти............ Embarassed

# 201
Бори-анче,  Hug
Ники, аз в готварския не припарвам. Ще ми излезе лошо име.  Mr. Green Но пък всеки път като търся конкретна рецепта - чичо Гугле първо там ме мята.  Grinning
Весе, щом усещаш че ти е време да намалиш темпото, значи е дошло време. Никой не се съобразява, че когато наоколо има бременна, е добре да си държи бацилите у дома.  Close Та поне вие си се пазете.  Hug

А, кубинките ми били в един магазин под нас. Вече са си у дома.  Mr. Green

# 202
  • Варна
Здравейте и от мен, радвам се за хубавите новини из форума Simple Smile, бременните да се пазите много в това променливо време.
Бори не се ядосвай за работата, за съжаление повечето работодатели в България са такива.
cher имаш една прегръдка и от мен  Hug
Ники пожелавам много здраве на баща ти и да стане най-щастливия дядо догодина Simple Smile
Аз все още отчаяно чакам отговор на писмото ми до доц. Конова, искам поне едно малко съветче от нея, не ми се ходи при други лекари Sad

# 203
  • София
Никче, чак ми стана неудобно, че съм ти възбудила толкова апетита. И аз като теб една седмица висях в готварския, за да успея да докарам някакъв вид. Там тортите наистина са много красиви, но покритието и фигурките се правят от много сладко тесто и лично аз не ги ядох. Тортата ми беше бисквитена - много лесна. Ако ти се разхожда до нас - пак ще направя. И на още един човек пазя фигурки. А на Лъчко ще му спретна някоя с краче или обувчица.

# 204
Аги, не е до апетит. Аз не налитам толкова на сладко/не че не си хапвам/. Обаче много обичам да се занимавам с едни такива, пипкави работи. Ей на-за 4 години повече от 15 гоблена съм ушила/гобленчета е по-точната дума-понеже не са от типа Тайната вечеря/.  Напълно е възможно да ме обхване крастата с тортите. Твоята беше много красива. Много подходяща за случая:) До вчера идея си нямах как се прави подобно нещо и че е възможно да се направи в домашна обстановка... Продължавам да разучавам в кратките моменти,когато интернета е нормален...ако случайно това даде някакъв резултат,ще се похваля. А пък ти ако направиш нещо друго, снимай и пак ни покажи:)

Фивърче, не знам защо не ти отговаря доцентката...пусни й го още веднъж, все едно не го е получила...

Рони, добре дошли у дома на новите ти патъци:)

# 205
Благодаря още веднъж за подкрепата, момичета  Hug
Ники, аз по готварския не се зарибих като бременна, но виж с Фотошопа много напреднах  Mr. Green Като студентка съм го ползвала, но тук в форума определено ме запалиха. И сега всички снимки на бебка са украсени. Много сладки стават и като ги изкарам на хартия. Моя мъж чак се дразни и вика да съм оставила една не нашарена  Grinning Така че всеки го избива нанякъде, няма начин. Хубаво е да си намираш занимания, така мислиш по малко глупости  Heart Eyes

# 206
Ники,и аз като теб висях постоянно в готварския.Тортите там наистина са разкошни.Само дето аз само си гледах,не изгарях от желание да ги правя.Мен ме избиваше на кисело и солено.Но пък догодина за рождения ден на Марти ще взема да пробвам да изработя нещо по така,може пък да се получи.Знам ли може да имам скрити заложби.
Ние днес се наспахме хубаво и после излезнахме уж за малко до Метро,пък се прибрахме преди час.Търсих одеалце за количката и междувременно мепнах една жилетка,която ми взе акъла,така че Марти сега е модерен. Heart Eyes
Рони,честити кубинки.Да си ги носиш сас здраве  Hug

# 207
Аничка , честит рожден ден на порасналия малък мъж ,много да те слуша и да стане най-добрия батко   bouquet

Ники , запълниха ги само с пяна ,а тази седмица ще измазват дупчиците и ще се боядисва.

Рони ,а добре са си дошли вкъщи и със здраве да си ги носиш  Hug

# 208
Шерче, разбирам какво чувстваш в момента! много съжалявам...

Аничка, честит празник! цункай малкия мъж от нас!

Рони, честито патъци! Не успях да разбера - какъв сеир съм пропуснала в клюкарника?

Ники, не крия малката ламя от "добрите лелки", а ме върти една шайба - няма край! и времето стана много студено... чудя се как ще я караме с дребната зимата...

Пожелавам ви много хубава, ведна и изпълнена с хубави случки седмица!

Тук съм, ако се питате... Чета, ама нямам време да пиша

# 209
Не успях да разбера - какъв сеир съм пропуснала в клюкарника?
  33uu Явно и аз съм изтървала случката.
Мразя да е студено. Поне слънчицето препича, да не потъна съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт