Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 376
  • 625
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Оффф, ще се оспами темата, просто исках да споделя как се чувствам, разбира се че по пронцип няма нищо лошо в непланираното забременяване, ама няма как да стене при мен, защото така или иначе пия хапчета, а и има и други фактори- не живеем сами, доходите все още не са достатъчно, а и аз самата все още не се чувствам готова Cry силя се, ама ме побиват тръпки, само като си помисля- нищо, че съм на 25, а мъжа и на 34, нищо че вече съм "изучила" и работеша, нищо че сме правили сватба Cry Cry Cry
Просто все още не мога да се почувствам готова, а се усещам че накрая ще се случи, само заради горепосочените фактори Cry Cry Cry
Оспамих, съжалявам Cry Cry Cry

# 241
  • София
Ралче, ти си само на 25 г за какво дете говорят, та ти още си си дете - лично мнение.
Аз на 30 г се имам за малка още та ти ли...  Joy

П.П. Мен и да ме оженят се опитваха, но не стана. А така или иначе живеем 10 години заедно. Добре, че с "мъж ми"  сме на един акъл...

Спирам с off-a

# 242
Ралче, я не се впрягай с роднините. Когато се почувстваш готова тогава. Знаеш ли мен кво ме правиха, че 5 години след свадбата още нямахме бебе  smile3515

Хайде да се похваля - 3 ти ден ударнно - 1.200 кг.  smile3534 и никакви прегрешения. Горда съм защото винаги първите 4-5 дена от диетите са ми най-кофти и най-лесно се отказвам, но сега няма да се дам, пък и нали си имам всички вас за подкрепа  smile3525

# 243
  • София
Изчезвам за сега момичета! 
Лека вечер!   bouquet

# 244
еее,Ралче,не им се впрягай на роднините,нямат си друга работа Crazy това си е твойто тяло,твоето време след това,тъй че ти сама решаваш,плюс това нормално е на 25 да не си готова,наистина си още мъничка,не виждам причина да се избързва излишно с това,само и само да се угоди на някой #2gunfire бебето няма да избяга все пак  bouquet слава богу,мен още отникъде не са ме натиснали за бебе,само гаджето отвреме навреме отваря дума,че вече сме много време заедно и изкараме ли още малко нещата ставали сериозни,и бла бла... newsm78 Joy ама ние и двамата сме такива дечковци,къде е тръгнал дете да иска?!?!? #Crazy криви са му сметките hahaha в моите не влиза бебе в близките десетина години Whistling

# 245
# 246
Исках да ви питам нащо. Чета из форума, че смесвате степче и кисело мляко. Обаче степчето директно ли го слагате в млякото или първо с вода го разстваряте? Че като ми се дояде сладко да си направя едно плодово мляко  Crazy

# 247
Момичета  bouquet Пак сте писали като за световно-не мога да смогна чак да изчета всичко Cry
Аз съм още в отбора-стриктна и без никакви нарушения на режима.То май се оказва,че не ми е проблем-инат имам в излишък hahahaПриятна вечер от мен Peace-отивам да ви изчета.

# 248
  • Пловдив

# 249
Еее,що такааааааааааа Rolling Eyes

# 250
  • Пловдив

Като прочетеш ще разбереш   Joy

# 251
Няма ли кой да ми каже за степчето??  smile3506

# 252
  • В полето, под тепето.
Има. Слагаш го както си е на прах, но мъничко.

# 253

Като прочетеш ще разбереш   Joy
LaughingАха,трябва,трябва  thumbsup

Вещи,кажи повече -как вървят нещата в Пловдив?Всеки ден ли сте навън?Днес   карловци потеглиха  с три автобуса  с идеята да се присъединят PeaceМоля се добре да се развият събитията,но сега като слушам новините и думите на Д.В. се отчайвам Sad

Елена-аз не съм използвала степче още -не знам по колко се слага.Бонбони "Солано " нали може да лапваш?

# 254

Общи условия

Активация на акаунт