Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 389
  • 625
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, забравете че бях в лошо настроение!  Joy Вече съм щастлива. Мерих един панталон, но не ми стана, а продавачката каза "Ама как няма да ви стане - толкова сте кльощава" Joy Joy Joy Забавлявам се яко! Аз! Дето едно време учителите ме наричаха "топарлачестата"! Ха-ха-ха.
П.П. Май продавачката не беше у ред като се замисля, но не ми пречи да се покефя, нали?

# 256
  • София
Що така бе Вещи, само изредихме имената на любимите ни сирена.  Joy

Тути, аз Солано не съм яла, но редовно си взимам от ментовите на Winterfresh.

Хей, никой освен Сноучето не казва нищо за срещата утре....
newsm78

Сноуче, аз ще съм там.

Тиси  Hug

Кри, кажи нещо за утре? Ще ти бъде ли удобно?

# 257
  • София
Момичета, забравете че бях в лошо настроение!  Joy Вече съм щастлива. Мерих един панталон, но не ми стана, а продавачката каза "Ама как няма да ви стане - толкова сте кльощава" Joy Joy Joy Забавлявам се яко! Аз! Дето едно време учителите ме наричаха "топарлачестата"! Ха-ха-ха.
П.П. Май продавачката не беше у ред като се замисля, но не ми пречи да се покефя, нали?

Супер Джини!    bouquet

На мен пък винаги ми викат, че съм пухкава...дори когатоп бях 49 кг. Много се дрзня!  #2gunfire

# 258
Мале мале пак сте писали като за световно. Току що се прибрах от офиса, вземам мъжо и отиваме да вечеряме навън, като се върна ще ви почета малко и после ще уча.

# 259
Джини, разбира се че е супер готино така !
И аз се чувствах веднъж добре като една ненормална продавачка ми разправяше какво слабико девойче съм била  newsm62 newsm62 и че ризката която мерих била точно за такива изваяни същества.Мислих си че ми се подиграва много здраво, ама я видях че е чалната по принцип и й простих.
Иначе сега мама ме разсмива като каже че съм като закачалка станала или самоходна тояга, просто отново иска да почне да ми готви мазните манджи, хоби й е.

# 260
  • София
Къде се изпокрихте всички.. аз да имам достъп до компютър вечер и няма никой....  Mr. Green

# 261
 Joy Joy Joy кой се оплаква от достъп Simple Smile))))
Аспазия! Как върви диетата и живота?

# 262
  • София
Joy Joy Joy кой се оплаква от достъп Simple Smile))))

Бачи, исках да кажа тази вечер... мъжо не е дома  Mr. Green иначе нямам шанс...

# 263
 Rolling Eyes А така.... а де е ? Simple Smile))) Да на са му омръзнали пържолите за вечеря  или нещо да е отишъл за по-сочно навън Simple Smile))

# 264
  • София
Rolling Eyes А така.... а де е ? Simple Smile))) Да на са му омръзнали пържолите за вечеря  или нещо да е отишъл за по-сочно навън Simple Smile))

Мойто мъж не яде месо... и все ми казва каква предателка съм...

# 265
Тъкмо си изядох омлетчето  Laughing и аз съм без мъж тая вечер, че и без дете - на село са и двамата и аз съм се отдала на мързел  Whistling

# 266
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Как мина пловдивската среща? Къде се видяхте и как изкарахте?

ВЕЩИ, четох, че е имало протест на Карловско шосе. как мина?

# 267
  • София
Добър вечер, момичета!
Прибрах се от митинга към 19 ч., почетох ви, но трябваше да свърша милион и едно неща...
За срещата утре - по това време съм на митинг newsm78 освен да си тръгна по-рано newsm78 иначе ако беше свършила стачката, бях си  освободила срядата от миналата седмица. На петте кьошета обикновено има адски много хора, а аз съм късогледа  Joy Дайте някое заведение наблизо, да се чакаме направо там newsm78 Бачи, Фоли, няма ли да дойдете?

# 268
  • Пловдив
много скромно присъствие тази вечер. и аз отивам да си лягам с вестник в ръка. отчитам, че съм режимна. вече се чувствам друг човек. досега свалих 15 кг, остават още малко.

кри, ще има ли резултат от митинга?

# 269
  • София
Добър вечер, момичета!
Прибрах се от митинга към 19 ч., почетох ви, но трябваше да свърша милион и едно неща...
За срещата утре - по това време съм на митинг newsm78 освен да си тръгна по-рано newsm78 иначе ако беше свършила стачката, бях си  освободила срядата от миналата седмица. На петте кьошета обикновено има адски много хора, а аз съм късогледа  Joy Дайте някое заведение наблизо, да се чакаме направо там newsm78 Бачи, Фоли, няма ли да дойдете?

Кри, заведение - веднага - Халбите - на бул. Прага
ето и тел 0889 53 53 85 - Михаела  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт