Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 367
  • 625
  •   1
Отговори
# 270
 Flutter Ей ме-на Simple Smile)
Мише, а в 17 на Гладстон в Угото или Клривото?

# 271
  • София
Нинка, ами то нищо не ти е останало за сваляне! Браво!
Мише, малка промяна. Хайде да се видим в 17 ч. някъде около Гарибалди, за да дойде и Бачи. Ще изчакаме Сноу там. Какво ще кажеш? Ще можеш ли?

# 272
  • София
Нинка, ами то нищо не ти е останало за сваляне! Браво!
Мише, малка промяна. Хайде да се видим в 17 ч. някъде около Гарибалди, за да дойде и Бачи. Ще изчакаме Сноу там. Какво ще кажеш? Ще можеш ли?

Разбира се!  Hug
Аз така или иначе съм на работа до 18.30  Joy

Нямате проблеми! Уго ми харесва... имат страхотни салати... нищо че ми е последнен протеинов

Значи в 17.00 на Гарибалди, а? Този площад е кръстен на моето куче... нищо не знете вие...  hahaha Имам тел на Сноучето и ще се разберем с нея

# 273
и аз искам да дойда, може ли? Но ще мога след 18 евентуално - утре ще знам повече. Ще се обадя на Бачи да ми каже къде сте или на Мишето?!
Joy Joy Joy кой се оплаква от достъп Simple Smile))))
Аспазия! Как върви диетата и живота?
Диетата- ами кило нагоре съм, бях 74, а сега съм 75, сигурно заради прегрешенията тези дни? Не се отказвам обаче! Иначе съм по цял ден навън с децата и затова не пиша и не чета много. Дано скоро да тръгнат на училище, че полудявам вече!!! Shocked

# 274
  • София
Здрасти, банда!
Как сте, мацорани?
Аз днес изкарах пети ударен ден и от утре съм и на зеленчуци. По този повод съм си направила една кутия зелева салата с моркови и 6-7 рачешки рулца. Вече само при самата мисъл за месо и риба и .....ми става едно хуууубавоооооо Sick  Не ща и да си помислям дори! Не знам при вас как е- как изкарвате с това месо, ама аз не съм му особен фен и  ми е трудничко, но се старая.
Извинявайте, че пак ще ви тормозя с тези трици, ама аз съм си взела пшеничени, а в книгата пише овесени- това, че ям пшеничени грешка ли е? Защото днес в нета четох някъде, че овес. трици изсмукват храната от червата, затова действали отслабващо. Също и че били приятни на вкус, а на мен пшенич. не са - блудкави са ми....
Та, какво мислите- дали не допускам грешка? newsm78

# 275
  • София
Днес не съм поздравила свалилите, срамота! Честито на Били, Мишето, Дивна, Бо, Гери, Сън, Мира, Елена. smile3501 newsm51
Добре дошли на The same myself, Дезире и Лабеллаbouquet Приятно и успешно диетуване, това в нашата групичка не е трудно!
Бачи  Hugизкупих триците на Незабравка (19 пакета) #CrazyАма тя доста е смъкнала за 1 месец! Зарибихме и продавачката в магазина за трици  Joy Обеща ми да потърси олиото от канола, за което говорех. Та кой иска трици?
Мише, ок, ама и на мен ми е протеинов, та без салатки, моля!

# 276
  • София
и аз искам да дойда, може ли? Но ще мога след 18 евентуално - утре ще знам повече. Ще се обадя на Бачи да ми каже къде сте или на Мишето?!

Добре си дошла!  Hug

# 277
Бачи  Hugизкупих триците на Незабравка (19 пакета) #CrazyАма тя доста е смъкнала за 1 месец! Зарибихме и продавачката в магазина за трици  Joy
Joy Joy Joy
Мише, ако ще сме в Угото то по-добре да се чакаме на Гладстон на ъгълла до Макдоналдса, че да негубим време в придвижване. Аз от там ще изприпкам към Гарибалди.

# 278
  • София

Мише, ок, ама и на мен ми е протеинов, та без салатки, моля!

Никакви салатки! Само месо! Аз никога не смесвам... даже и неделята трябваше да ми е ПЗ, ама в понеделник се сетих, че не съм яла зеленчуци и така ми станаха само 2 ПЗ. В П съм много стриктна... ПЗ обратно на другите са ми по-сложни... верно ще вземе да ме хване скорбут  newsm78

# 279
  • София
Мишле, може и пшенични трици, но овесените са по-вкусни. Освен това свалят холестерола, не че ние го имаме с това безмазнинно хранене  Joy Овесени утре ще има на Смирненски, Незабравка каза, че ще зареди 2 кашона. Ами то след моето посещение  Embarassed Хубавото е,че са от старите, в картонените опаковки, които ми харесват повече и са по-ситни.
Аспазиа, заповядай в 18, ние с Мишето ще сме там.
Поканата е за всички софиянки, естествено! Hug

# 280
Тези в картонените кутии, дали не са повече кщато количество........ отивам да проверя.
(Ми да идвате всички утре Simple Smile А Фоли?
Тя мацката няма нужда от отслабване според мен. Ама акто е решила. Аз немога да забележа очевадна разлика. Но за мен е по-важно излъчването на човека.

# 281
  • София
Аз от там ще изприпкам към Гарибалди.
Леле тоя Дюкан, взехме да припкаме, а?

# 282
  • София
Бачи  Hugизкупих триците на Незабравка (19 пакета) #CrazyАма тя доста е смъкнала за 1 месец! Зарибихме и продавачката в магазина за трици  Joy
Joy Joy Joy
Мише, ако ще сме в Угото то по-добре да се чакаме на Гладстон на ъгълла до Макдоналдса, че да негубим време в придвижване. Аз от там ще изприпкам към Гарибалди.

Бачи, кой Мандоналсд? Нещо мА обърка... Уго на Витошка ли?

# 283
DVV- откъде си, с какво се занимаваш newsm78

От Варна съм -в момента си гледам детето Peace

Ох ,като казах детето -тежка нощ ме чака ooooh! Вчера слагахме ваксина -днес с температура и разтройство Cry Хем хубава -аз съм я купувала не е от ЗК, ама  пак ДТК-то ни изигра лош номер #2gunfire

Мъжо ми много доволен откакто съм режимна всяка вечер различни нова манджички яде Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора  ко прайте бе хора  Crazy

# 284
  • София
ДВВ, гледам, че си на линия. Ако имаш 20 кг, то можеш да направиш 6-7 ударни дни, ако искаш. Ако си се изморила, може и 5, резултата ще е почти същия.
Лабелла, как свали тия 22 кг? Дай въобще малко инфо за себе си, любопитни сме си по природа.
Фоли може да няма нет newsm78 Или съвсем се е загубила и изчезнала  Joy 52 кила  hahahaще трябва да я захранваме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт