Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 342
  • 625
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Деси, прекрасна разлика   bouquet

Природозащитничките, не ми разправяйте тази песен лИбовна  #2gunfire

# 376
Здравейте,

от 8 часа чета, ама няма изчитане. Добре, че днес нямам много работа и мога да вляза в час.
Аз вчера имам сериозно нарушение, но от днес смятам да поставя началото на премахването на последните излишества от мен. Дано се справя.

# 377
айсче, върнаха топката в нашата част на терена!
ами освен да измислим нещо
ама само за кафе ли ще се събираме, аз нямам много време след работа тая седмица за това питам

# 378
  • София
Деси, прекрасна разлика   bouquet

Природозащитничките, не ми разправяйте тази песен лИбовна  #2gunfire

Вещи, аз съм "защитена" от прегрешение с яйца... алергията ми към тях ...ама нали ти казвам, важна е идеята!  Hug

# 379
Ето ви една рецепта от мен: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.new#new

Бон апети!

# 380
Мише, ти за т'ва ли ще ни водиш Laughing

# 381
  • София
Мише, ти за т'ва ли ще ни водиш Laughing

Дааа, да гледам как папте яйца.... знаеш ли как ми се ядът... даже ги сънувам  Crazy

# 382
Имам въпрос - мога ли да включа свежото сиренце вече?

и още един - През гала вечерите позволява ли се сладичко?

# 383
  • София
Имам въпрос - мога ли да включа свежото сиренце вече?

и още един - През гала вечерите позволява ли се сладичко?

Можеш да включиш сиренцето, но да не е прекалено много. 

За сладкото по време на гала вечерите не знам... нека някой в 3та фаза да каже.

# 384
Доколкото си спомням от книгата сладко може в 3-та фаза, но по-малко. Аз обаче забелязвам, че ако не ям сладко, после не ми се яде въобще.
АЗ също си хапвам сиренце по-малко, без него не мога, сигурно затова доста по-бавно свалям.
На всичкото отгоре ми се развали нещо кантара, та не мога и да се премеря, ама сега  нямам пари за нов - ще е по-нататък.
За сега съм на 1 кис.мляко Пършевица 0,5% и две кафета с мляко, за обяд планирам пиле на грил, а за вечеря - печена риба на скара.

# 385
МОмент ,момент!

Свежото сирене, обезмасленото няма нито сол нито мазнина, защо да се внимава...моля ви пак се плаша  newsm78 newsm78 newsm78

# 386
МОмент ,момент!

Свежото сирене, обезмасленото няма нито сол нито мазнина, защо да се внимава...моля ви пак се плаша  newsm78 newsm78 newsm78
наистина ли?

# 387
  • Пловдив
аз ям сирене на воля разбира се без да пекалявам, но свежото специално не ми харесва на вкус и да искам не мога ям толкова много.

Айсче кога да ги каним в Тракия, кой ден ти е удобно, а дали за кафе или за по-късно - както кажете.

# 388
Ами ,Нинче,  аз май в петък ще пътувам и ще се връщам в неделя вечерта, така че тази седмица само утре ми е удобно за кафе (към 7 часа), а другата седмица засега нямам никакви ангажименти след работа

Ако искате утре?

Сиренето на Хелиос не е без мазнина, а е обезмаслено, което значи, че не е с 60% мазнина, а само с 8%, затова трябва да се внимава

# 389
  • Пловдив
Айде утре, че в петък, събота и неделя не знам дали ще съм тук.

Общи условия

Активация на акаунт