Работещи майки 2006 г. - тема 9

• 23 197
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Майра, Dew, Ravia, сърдечно благодаря за прекрасните пожелания!
Поради голямото разстояние, което ни дели, ви черпя виртуално:

Честно, не съм предполагала, че толкова ще ме радва първият рожден ден на детето ми! Сега го гледам как си играе и цвърчи като делфинче и си казвам, че всичко си е струвало.
Той се роди преди една година, точно в 11:00.
Честит рожден ден, сине!  Heart Eyes

# 121
  • нейде там, където ....
Честит рожден ден и от нас!  bouquet

Приятно изкарване довечера!
За съжаление, без нас сте днес. Много ми се искаше да се видим, ама друг ден ще си получите подаръка. С таз 17 годишна кола - мъкааа, мъкааааа. Пак се счупи,а без нея и за 19 часа няма да успеем.

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 11:56 от jd

# 122
  • Varna
Миньон, честит ти рожденник   bouquet  bouquet  bouquet. Много, много да те радва и болестите да ви заобикалят.
Весело изкарване на рожденния ден!

# 123
Честит рожден ден на Иван и на цялото семейство!!!
Много, много здраве и късмет в живота!

bouquet   bouquet   bouquet

# 124
Здраве, щастие, незабравимо детство на малкия Иван! До довечера...

# 125
Като не можем да дойдем, ще се почерпим виртуално!!!
И понеже няма да мога сигурно да се включа пак, пожелавам ви весело изкарване на първия купон на сладурчето на МИНЬОН!!!
Утре да разкажете всичко и да покажете мноооого хубави снимки!!!

# 126
За съжаление не съм сигурна, че ще успеем да се включим в купона, защото ми заформиха една среща за 17:15 и в най-добрия случай ще приключа работа около 18:00-18:15, а ще ми трябва повече от час да взема Михаил и да се придвижим имайки предвид задръстванията  Sad ... дано да успеем де Praynig

# 127
Миньон да ти е живо, здраво и много щастливо детенцето.
Чакаме снимките

# 128
Мерси за почерпката и приятно изкарване! Simple Smile

# 129

Честита Годинка на малкият Иван!Да слушка и да расте здрав,усмихнат и все такъв чаровник!
Честито Миньон!

# 130
Сигурно ще имате нужда от кафе след вчерашния купон, така че:

Хайде чакаме снимки!!!

# 131
  • на правилното място, в точното време
Ххехехеех!dew,много сметана ,бе много нещо! Аз лично благодаря!  bouquetНе че бях на купона, но имам нужда от едно силно,черно с две захарчета  Hug

# 132
Ххехехеех!dew,много сметана ,бе много нещо! Аз лично благодаря!  bouquetНе че бях на купона, но имам нужда от едно силно,черно с две захарчета  Hug
Е, RAVIA, има и силно и черно, само си избирай!

# 133
Сигурно ще имате нужда от кафе след вчерашния купон, така че:

Хайде чакаме снимки!!!
Даааа, кафето го пия в момента от голямата чаша, а рожденикът си играе в кошарата с новия си джип. След малко ще му дам страхотните меки кубчета, които получихме вчера и даже ще си поиграем заедно с тях. Въобще, много яки подаръци имаме, но ще ги опознаваме един по един - така е по-сладко и по-възпитателно, мисля...
Ние си изкарахме много хубаво снощи. Напук на притесненията ми Иван се държа прилично, даже усвои ново умение - да пие сок от сламка. Май по-често трябва да го водя на клуб  newsm78 Дечицата бяха много сладки и категорично не съм съгласна, че на тази възраст не разбират от празник. Да ги бяхте видели само колко бяха щастливи в басейна с шарените топки! И колко тържествено-послушни на масата  Grinning Надявам се Кали и фотографката от клуба да са уловили тези моменти, за да ги споделим с вас. Аз снимки нямам, защото бях забравила да си заредя батерията на фотоапарата  Embarassed, а и бях твърде ошашкана, за да снимам. Но това не се и очакваше от мен.
Малко се издънихме с тайминга и някои от гостите не можаха да опитат тортата, но за другия път ще го имам предвид. В крайна сметка свещичката може да се духа по-рано и това не значи непременно край на празника. Ами, това е за сега от нас. Много благодаря на Ger4o и Калина, че ни уважиха с малките си сладури. Останалите - липсвахте ни!

# 134
Разбират, как да не разбират маймунките, само се правят на бебета Mr. Green

Радвам се, че сте си изкарали добре и чакам снимките!

Общи условия

Активация на акаунт