Работещи майки 2006 г. - тема 9

• 23 202
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Купонът беше супер, Миньон беше направила страхотни торти, много вкусни и изключително красиви.
Снимки... когато имам интернет на домашния си комп, за сега съм само от офиса. Но този път не снимах много, Кало се прояви пак и се изтърси на няколко пъти тъкмо когато решавах да снимам. Но пък профи девойката нима доста.

# 136
  • на правилното място, в точното време
Завиждам ви  Embarassed Хич не ме е срам да си го кажа, няма друга икона, а само тази изчервяващата се... Чакам снимките ,да се утеша поне с тях  Grinning
 Миньон, правилно, така по-дълго време ще имате занимавки! Ей,умни майки тука се събрали! smile3501

# 137
Ни въ ли е срам????Аааа newsm66 Никой не пише, само аз- влизам тука,пиша си сама-все едно сама си говорим. Бързо се отчитайте, да не пусна чичко Гугъл да ви търси bowuu

# 138
Слушам и изпълннявам!
Миньон спретна много добър купон! И даже щото света е малък на този купон се видях с жената на единия от съдружниците на моя шеф! Изкарах си страхотнно.
И по закона на мърфи в 11 през нощта малкия ми вдигна температура и ей сега бяхме на лекар. Явно е настинал, защото температуурата е 37.8-38.2 - тоест не е висока по мойте критерии. лапа си и ръчичката - някой има ли представа кога растат втория ред кътници  newsm78 newsm78 newsm78. Няма червено гърло, нама други симптоми - изобщо голяма чуденка.
Моята кашлица отшумява след 3тия много силен антибьотик - изобщо счупих рекорда за най-дълго боледуване.
Да ви се похваля - "онази" руса координаторка дето ми къса нервите вече 3 месеца най-накрая си пусна предизвестието, та много ме зарадва, защото най-много от всичко мразя да гоня хора пък било те и толкова некадърни. вмених по малко задължения на 2-3 девойки от останалия персонал и ще видим дали така ще успеем да я караме.
Та така... при мен както винаги е весело...

# 139
Ger4o,браво! Добро момиче!  bouquet
Я да видим и другите.... Ама защо трябва да ставам лоша, а  Mr. Green
 Кали, къде си миличко, стачкуваш ли? Гергана наистина с интерпол трябва да я дирим, Дес и нея,Цачи се появява-пише километрични постове и мисли,че се е отчела...Няма такиваа....
Айде да не карам по ред и по списък....

# 140
Моята дребна днес ме посрещна на обяд със сополи и кашлица (тя ги влачи бая отдавна - ту минават, ту пак се появяват, ама днес беше значително по-зле от вчера..) Та сега направи и едно а*o рядко и пенесто в гърнето, та малко се притенсявам докъде ще стигнем. Утре и е последен шанс да се разболее, събота и неделя - един общ дежурен на повикване ....ужас ..ама като се знам, по закона на всобщата гадост баш тогава ще се влоши Confused

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ИВАН!!! желая му никога да не се разочарова в мечтите и стремежите си, да е радост и гордост на мама цял живот и да се радва на живота всеки миг! Много прегръдки от нас с Дени!!!  bouquet Hug Hug Hug newsm38  ura Tada
Аз не се появявам напоследък защото ми липсва физическо време - пренясяме си офиса в Бургас за зимата, тук е като след бомба - имаше ремонт и понеже сме строители нали си сещате че "ходим боси" та се влачат още... колежката ми е почти перманентно в командировки - 3 изложения в чужбина за 2 седмици - връща се колкото до си прочете мейлите и да поразхвърли малко задачи насам-натам и даже нямаме време да си кажем кой с какво се занимава -утре отива на друго изложение и след седмица пак, междувременно готвим и минаваме хиляда сделки а за капак в събота имаме събрание на собствениците в комплекс, който откриваме догодина и подготвяме материали като побъркани, като смятаме да разширяваме дейността си, имаме нов човек за реклама, който трябва да навакса тъй като предишните трима напуснаха от 1 септември та и на него обясняваме някои работи и понеже гледаме да не се преработваме за почивка попревеждаме договори на юристите - изобщо добре зе забавлявам не ме мислете Mr. Green
днес Али купил памперси на Дени и като се прибрах - гледам един размер по-големи и тъкмо си вадя тел да му дръпна конско /понеже е нощна и вече 2 дена не можем да се засечем та по тел му се карам/ и се замислям дали наистина пък не е станало 12 кила диването - бам на кантара и представяте ли си 12 има че и отгоре! излиза че мацките в магазина само като го гледат са преценили кой размер е за него а на мен трябва да ми донесат памперсите за да го претегля! Кали ей тва не можеш да го биеш колкото и да се доказваш като лоша майка Joy
Дени /да си го похваля/ измисли нов номер да шантажира майка ми - вместо да реве и да се тръшка сега си бърка в гърлото и повръща ако нещо не го кефи та сега бабчето го обгрижва повече от всякога Mr. Green умничко си ми е диването, не остава валат.
а на мен само ми се заканва и ми размахва пръст та да видим кога ще пляскам памперс

Цачи се появява-пише километрични постове и мисли,че се е отчела...Няма такиваа....
Айде да не карам по ред и по списък....
днес поста е кратък  и няма да го смятам за отчитане Wink

# 142
 Ей,Цачииииии Hug  Браво!   bouquet
Големи сте сладурки всички! Hug

# 143
  • Varna
    Да ви развеселя с днешните ни снимки - докато аз си набирам договорите Бетинка решила да поизпере. Joy

# 144
Леле, само болести се разнасят във форума - ужас! То вярно, че времето е такова, ама специално за Иван на Ger4o се чувствам малко виновна - в "Гарджето" ставаше течение и може това да е помогнало на вируса да се прояви. Дано се оправят бързо и той и Ясмин -  децата принципно имат силен имунитет. Ger4o аз може и да те бия по дълго боледуване - от март докъм юли си влачих нещо респираторно, дето ту се оправяше, ту се влошаваше, докато накрая не можех да дишам. Е, после и аз като тебе смених 3 антибиотика и май съм добре сега. А този вирус със сополите и сухата кашлица го изкарахме всички вкъщи преди месец, но на Иван най-бързо му мина само с малко сополи. Частният ни педиатър при последното ни посещение ни предложи противогрипна ваксина, ама много се чудя. На човека това му е бизнесът, но дали минусите не са повече от плюсовете  newsm78
Вчера бебчо се събуди посред нощ с рев от зъби, но днес вече имаме ново зъбче. Grinning Мислех да пиша още нещо, но много ми се спи, а преди да си легна трябва да допиша и изпратя един бизнес-план. Отивам да изгълтам едно силно кафе и преди утре вечер не ме търсете.

Опаа, тъкмо да постна и вие сте ме изпреварили.  Grinning Благодарим на Цачи и Дени за хубавите пожелания. Да ви се връщат тъпкано Mr. Green!
Много е сладка Бетина Heart Eyes. Ако не може да излезе от пералнята, да пращам на помощ Иван:

# 145
Много сладки снимки!

При Ясмин явно проблема е от храната вчера на обяд, че акото беше пълно с грахови люспи Sick

По закона на всеобщата гадост обаче днес се събуди в 6 (и веднага заспа де), след като през седмицата откарва до 8.30. А аз не успях да заспя пак и вече съм заседнала да започвам работа Tired

# 146
Я  сега помогнете- така и така сте на вълна перални Grinning.Довечера трябва да купя пералня, а  не знам каква ooooh! От няколко дни само се ровя в нет-а и все пове4е се обърквам.С 300 зора  уговорих мъжо да немери време за тази покупка, та - не търпи отлагане.АКо не взема сега- ще пера на ръка Sick
Спряла съм се уж на Electrolux  и Whirlopool.МОля ви - ако имате наблюдения или препоръки за някой модел Praynig Praynig Praynig
Сори, но няма да се вклю4а   сега по-подробено 4е съм изпушила тотално Crazy.

# 147
велмар, аз съм с такав: http://appliances.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=09000939&c … 67&shop_id=18
Ползвам  я вече 3 години и повече. Много съм доволна. Сега има и по-нови модели с повече програми и екстри.
Лошо, че не мога да направя сравнение с други марки. Дано се включат и други момичета да си кажат мнението, че нямаш много време до довечера.

# 148
мами, шефа ми ми  каза да си харесам някъде почивка или екскурзия за след нова година на разноски на фирмата. Много се притесних  Blush Blush Blush. Каза ми да си харесам някое готино екзотично местенце... сега трябва да го измисля - давайте идеи. Ммай ми се ходи в китай, но моят мъж не ще и да чуе. А и имам фобия от самолети и не съм сигурна, че дълъг полет е добра идея....

# 149
мами, шефа ми ми  каза да си харесам някъде почивка или екскурзия за след нова година на разноски на фирмата. Много се притесних  Blush Blush Blush. Каза ми да си харесам някое готино екзотично местенце... сега трябва да го измисля - давайте идеи. Ммай ми се ходи в китай, но моят мъж не ще и да чуе. А и имам фобия от самолети и не съм сигурна, че дълъг полет е добра идея....

Ей, Герчо супер!!! Ако бях на твое място, щях да избера Тайланд.

Общи условия

Активация на акаунт