Работещи майки 2006 г. - тема 9

• 23 208
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
мами, шефа ми ми  каза да си харесам някъде почивка или екскурзия за след нова година на разноски на фирмата. Много се притесних  Blush Blush Blush. Каза ми да си харесам някое готино екзотично местенце... сега трябва да го измисля - давайте идеи. Ммай ми се ходи в китай, но моят мъж не ще и да чуе. А и имам фобия от самолети и не съм сигурна, че дълъг полет е добра идея....

Ей, Герчо супер!!! Ако бях на твое място, щях да избера Тайланд.

Маледивите, Сейшелксите, Бора-Бора ако искаш релакс. Ако искаш екшън - сафари в Кения, Танзания или Занзибар Peace

# 151
Мило Миньонче, за трепане съм bambam  Пропуснах Големия ден на Иван. Хайде сега със задна дата да ви честитя първата годинка и да му пожелая много здраве, щастие и много, много мацки Grinning
Аз имам толкова много да ви пиша, че ще ми трябва цяла страница, но на кратко. Дребен ми е болен от 6 дена и аз уж съм в болнични. Имаше запушен нос и кашляше като магаре, това го овладяхме, но не можем да се справим с Т = 38-30, та чак до 40. И така е, казвам ви от 6 дена. Личната му лекарка ни каза, че всичко му е наред, но въпреки това му изписа антибиотик. Аз първоначално не щях да му давам антибиотик затова отидохме при хомеопат. Тя пък ми каза, че чува в гърдите хрипове и го определи като бронхит. Изписа му една торба билчици, които се редуват през 2 часа. Досада, но вярвах че ще оправи и следвахме лечението. Хремата и кашлицата значително намаляха, но Т си остана. Затова от тази сутин сме на гадния антибиотик. Уф, дано подейства. Инчае още не ми е ясно откъде идва цялата работа. А!, иначе има два наболи зъба, не вярвам че е от тях.
В работата пък тази седмица ми беше кулминацията на кампанията, която стартирахме за NUXE. Трябваше да съм из страната и да декорирам витрини, да се срещам с клиенти и много, много други съществени неща. Но като стана така с Ники, естествено си останах в къщи. Да, да , ама не! Шефката ми звъни през час и си позволява всеки ден да ме вика в офиса за около час-2, аз отивам с Дребен в офиса, мъча го и него, после и домашно по мейла ми пращат. Луднах. А и Ники се е залепил за мен като дъвка и само иска да се гушка, не мога да свърша нищо като хората.
Айде спирам да се оплаквам.
Миналата събота най сетне му направихме прощъпулник, макар че той вече тича Laughing Embarassed Спретнахме му и една торта със свещички, че нали и рождения му ден не мина като истински такъв и поне една снимка да му остане, че е духнал свещичка... някъде около годинката си Embarassed
Е, сигурно съм ужасна майка Sad, но обещавам че втората му годинка ще му остави по-добри спомени
... А!, на прощъпулника хвана компютър-играчка и термометър - ще наследява дядо си и чичо си
РАВИЯ, аз като нямам физичеката възможност да пиша по често, макар че всеки ден си мисля какво бих искала да ви споделя, се замислям много сериозно дали да не ти се отчитам на теб по телефона, пък ти като редовна форумка да ме отсрамваш..... Егати неприличното предложение #Crazy Laughing

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 22:47 от Kabiv

# 152
  • нейде там, където ....
Нямам много време, само да вмъкна за температурата. МОЖЕ да е от зъби. По градус на зъб, при някои деца. Над нормалната. Заради последния избил зъб на Митко дадох и аз антибиотик, хем си го знам. Ама го набедиха за гнойна ангина. Май се оплаках тогава.
Жалко, че не можахме да дойдем на купона на (вече големия мъж) Иван  Sad . Ама като си разгледате всички играки, кажи, че при нас отлежава един пакет. Не че няма да е интересен за втория рожден ден, ама . . за сега е наречен.
Аз ходя на работа, вече по много. Добре ми уплътняват работния ден, макар и не съвсем по същество. Оформих си седалката на стола подходящо, не може да се ползва от друг Mr. Green ще пропадне  Laughing Не мога да ям кой знае колко и какво, щото цените са съобразени със заплатата . . дето ще я взема другия месец . .  Cry Ще ми се отрази добре на фигурата  hahaha

# 153
Гери, Jd, важното е децата да са добре. Hug Благодаря за пожеланията! Ако искате, можем да спретнем едно импровизирано продължение на рождения ден някой съботен или неделен следобед - само да не ме карате да правя пак торти  Grinning Катето също не успя да дойде, така че предлагайте дата.
Ger4о, в Китай е супер! И на мене ми се ходи (пак). Иначе - близка екзотична дестинация е Дубай. За по-далечните - няма какво да добавя към съветите на Майра.
Тайланд и Малайзия са за малко по-друг вид туризъм - не бих ги включила в списъка...
Velmar, късно ти видях постинга. Чакаме да се похвалиш какво избрахте. В момента май, каквото и да вземеш, няма да сбъркаш - всичко си е до късмет с конкретната бройка. А екстрите не са толкова важни - аз така или иначе пера предимно на една програма за цветно и от време на време за вълна и деликатни тъкани. Поне при мене прекалено сложната пералня е безсмислена - единственото, което гледахме като я купувахме, бяха децибелите, че сме чувствителни към шума. Нашата се води "безшумен" модел. Голям праз! Да ти призная, не виждам голяма разлика с предишната ни "обикновена" Gorenje.
Чудя се къде се изгуби Калина newsm78. Не е писала от сряда. Чао за сега. Ще се включа по-късно.

# 154
 От снощи ве4е имам  пералня http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025968 Мъжо реши да ме "изненада" #2gunfire и проявил самоинициатива с покупката.Както и да е . Пералнята ве4е е факт.Сега  безуспешно търся отзиви  в нета, но ..не откривам Rolling Eyes
А между другото работя Laughing Не се вклю4вам, щото съм  луднала от зада4и, ремонти, преместване ooooh!. Не знам дали ви казах 4е ДАри тръгна на ясла тази седмица Embarassed

# 155
Привет мами!
Миньон, и аз вчера четах за Шопинг феста в Дубай  Blush.
Калина я чух - добре са... Аз и звънях по друг повод, че да една от чистачките детето е в инфекциозна болница, та исках отзиви... Малеее, то калина описва цветно и в картинки ква мизерия е, но такова чудо не бях очаквала... Според мен ако някоя европейска институция прати представител там ще затворят болницата и ще я взривят и след това ще ни изгонят позорно от ЕС, като сложат карантина на цялата ни държава. На всичкото отгоре казали да дава само солети на детето и не и дават никаква храна за него. Аз като отидах се оказа, че можело да пие мляко - лечебна хумана, ама явно си мислят, че могат да си ползват устите само да крещят. Та ходих да пазарувам хумани, шишета, води, играчки и кво ли не, че нищо не са им дали. В токуда не успяхме да направим нищо - нямали инфекциозно отделение и изобщо.... Шефа подскача, че мрази да е безсилен и някой от хората му да е с проблеми, ама аз решение не виждам освен да изпратя майстори, че да ремонтират някоя от стаите... Като ги питах за ВИП стая лекарката ме погледна  Shocked. Като видях сградата реших, че ще е пълно с плъхове и хлебарки, ама като влязах вътре разбрах, че не била оцеляли  Sick.... Дано утре ги изпишат, че ми е много зле като се сетя къде е....

# 156
Velmar, ти пък! Вместо да се радваш, си тръгнала да се ядосваш newsm78. Малко ли ти е другата работа? Ако имаше вкъщи кой да ми прави такива изненади, изобщо нямаше да придирям за марката. А, между другото, пералнята изглежда много хубава и си има всичко необходимо. Изпразни коша с натрупаното пране и като видиш как всичко ти е изпрано ей така, между другото, ще ти мине яда, сигурна съм  Simple Smile
Герчо, мизерията в българските болници е покъртителна. Не съм ходила в тази инфекциозна, но известно време ходех на превръзки в инфекциозното отделение на Пирогов (помещава се в едни съборетини във вътрешния двор до комина). Гледката е неописуема - такова нещо и в третия свят едва ли ще откриеш. А това детенце не могат ли да го заведат на домашен стационар? Ако не е на системи, едва ли има нужда да стои там. Какво му е?

# 157
И аз като Равия почнах сама да си говоря. Ехоооо! Честит ви първи сняг! Снощи беше невероятно красиво! За пръв път в **-годишния си живот видях наистина какво значи "сняг се сипе на парцали". С Иван си направихме една мокра разходка - хората ме съжаляваха, защото си мислеха, че съм закъсняла навън и по неволя ме вали, а на нас ни беше толкова хубаво  Grinning. Нямам търпение да натрупа, за да се овъргаляме в преспите Party

# 158
Чести първи сняг на софиянки! (не знам дали другаде е валяло). Весели игри с децата и да направите един снежен човек и за нас Wink

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 16:04 от Майра

# 159
Първият сняг за съжаление се стопи още сутринта, но.... тази година обещават, че ще вали много
Та по повод първия сняг ходих цял ден по магазините да търся топли ботуши на Иван. таправо щях да убия на финала една-две продавачки.... В Ессо в моля ми обясниха как дошли прословутите дългочакани ботуши ама видите ли как се били разграбили вчера. Отивам на Славейков - там една продавачка ми каза $Ами дойдоха, ама защо идвате в неделя - вчера продадахме вашият номер$ и аз полудях! може ли що-годе реномирана маррка да си позволи лукса да зарежда по един чифт от номер!?!? и то при положени, че българина не е толкова беден, щом се грабят обувки за по 130 лева... Отидах в хиполенд последно (разбирайте обиколих двата мола, витошка, графа, солунска) и обяснавам кратко - Искам топли зимни обувки за момче. Една квачка продавачка ми казва - Ами нямаме нищо за момче, ама имаме страхотни обувки за момиче  #Crazy #Crazy. След това трябваше да водя разговора в шефката и като имам момче - кво - да го убия ли или да го направя гей от малък  newsm78 newsm78 newsm78. Ами след 100 години обиколки вече исках да взема едни черни ботуши с розов надпис и да боядисвам надписа... Направо ми се ревеше и на всичкото отгоре влача и мъж ми с мене и той само мрънка що давя продавачките, като те не били виновни... Ами честно да ви кажа вече си мисля, че ако направя магазин за детски дрехи за момчета ще стана милионерка за 2 месеца. В който и магазин да отида за момчета има 5-6 неща срещу 100000000000000000 за момичета. За момичета във всеки магазин има обувки бол, а като кажа че искам за момче и ме полеждат с едно искрено съжаление все едно им казвам, че имам хермофродит! И на финала звъня да плача на Катето на рамото и тя ми казва, че е взела обувки 23ти номер от ессо в Мола  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil - явно тя ме е изпреварила и е взела последния и единствен чифт от единствения модел, които го има за момченца  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil. Ама аз я водя с готини шапка, шал и ръкавички  та се разбрахме по една топла обувка и по една топла ръкавичка и Мишо и Иван щастливи и доволни.

# 160
Ей, Герчо, твоите приклю4ения никога не свършват Joy. Аз все още не съм тръгнала за истински зимни обувки за ДАри- караме още на боти, а по-нататък мисля да взема отново боти, само 4е подплатени Thinking.
Сега да ви кажа- от утре най-вероятно няма да имам нет вкъщи.Изти4а ми договора с фирмата, а и няма да го подновявам, тъй като  до 10-ина дни трябва да сме се изнесли.Та- да не ме пуснете за издирване Grinning.Ще пиша от работа през уикенда.Да знаете 4е много ще ми липсвате Hug А сега ви желая спорна работна седмица.Аз за тази приклю4вам  Mr. Green

# 161
И аз напоследък нямам никакво време  ooooh! в офиса проблемите бълват един след друг, цяла седмица мома го раздавах - мъжа ми беше в командировка една вечер не можах да изляза с някоя приятелка... и рождения ден пропуснахме... за капак в петък вечер си откесих на работа до никое време, после тъкмо си легнах и в 1 ме събудиха пак от офиса  ooooh! и сега съм седнала да съм онлайн!
Велмар, пералнята е хубава на кумата е такава  Wink аз на никого не препоръчвам Гореня, не стига че постоянно чорапки на Мишо или мои прашки влизат във филтъра и правим редовно наводнения с мъжа ми, а и има и няколко скъсани дрехи по време на пране  #Cussing out
Розичка ние сутринта май сме извадили голям късмет с Мишите ботуши, това беше първото място, където влязохме, аз ги бях набелязала още преди месец като модел....ама горкото дете ръкавички с няма...Той твоя мъж е герой щом целия този тур е направил, моя щеше да се рамрънкьоти след 2-рия магазин... толкова да мрази милия да ходи по магазини...
Михаил пак е хремав от обяд днес ... вече ми писва!!! Давах му витамин с, тиленол и оксилококциум, пръскам му в носа стеримар и капя какпки от време на време! Превантивно натъпках майка и мъжа ми с лекарства и пак ме обявиха за луда, не знам как може толкова да се омаловажава хремата като имаме 2 случая на минаване на антибиотик точно след "безобидна" хрема!
Розичка вие да почивате ли искате или да разглеждате  Wink Ако е за почивка бих отишла на Малдивите, Сейшелски острови, Доминикана, ех колко благородно ти завиждам за бъдещия подарък  Hug
Ние сега сме в някаква драма за Нова година, мислехме да е Йордания, но още не сме се виждали с мацките, с които обикновено ходим насам натам, а едната набелязала круиз по Дунав, но все си мисля че ще изпукаме от студ по това време на годината  newsm78 Та ако някой, нещо препоръча на топло място и на разумна цена ще съм благодарна  Hug

# 162
Катенце, за Дубай има много приятни новогодишни оферти, а и шопинг фестивала ще е стартирал.... Аз май там се спрях да отида - с това безумие по бг магазините поне да напазарувам. А и четах, че доста от реномираните марки имат дрешки за по - арабски тип жени Laughing, та и аз с моите наднормени килограми да успея да се напъхам в нещо прилично, че в бг ми писна - всичко приятно се произвежда мах до 44 размер  newsm78 newsm78 newsm78. А и с моята одисея с момчешките дрехи и обувки мисля да отида с ръчна чанта и да се прибера с 5 куфара.

# 163
  • на правилното място, в точното време
Хехехеххе! rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ger4o, пак утрепа рибата! Миличка, верно,че няма нищо за момченца. Проблема е,че като тръгнеш да купуваш за момиченца се оказва ,че всичко е с Барби- или надписа е Барби, или е едно сладникаво розово  #Cussing out Колко пъти и аз съм гледала убийствено, с огън в очите тъпите продавачки - като кажа ,че търся за момиче и веднага ме заливат с розово поток. МРАЗЯ РОЗОВОТО! #Cussing outТия шивачи не разбраха ли ,че има и други цветове освен розово newsm78 Не искам дъщеря ми да е копие на тъпунгерката Барби и на нейните клонинги  #Cussing out И аз се оплаках.
 Сега за Новогодишните турнета - където и да отидете, ме вземете, няма да сбъркате  smile3508Ще слушам, ще си изяждам храната, няма да се капя, няма да викам на публични места, ще се храня със затворена уста и ще ползвам салфетка и вилица. Изобщо няма да ви излагам! PeaceНямам претенции ,стига да е чисто и да има течаща вода.
 Кате, само така. В противен случай, само ти се занимаваш с болно детенце, другите стоят и цъкат съжалително. #Cussing out
Чакаме отчета на velmar, а и Калина се покри загадъчно  newsm78
 Честит ви първи стопен сняг! Nature Snowman

# 164
Ех говорите си за екзотични места и топло време....размечтах се.
За ботушки аз купих на Колев и Колев и то кафяви така че...кво като е момиче иначе и ние ходихме миналата седмица с баша й на пазар за нея и той още като тръгвахме каза $Няма да купя нищо розово писна ми вече!$ И така наблегнахме на оранжево и зелено и взех и един анцук малко по цикламено, но не е розово. Хареса ми детето в тях и мисля да продължавам в същия дух.
Иначе и ние ходиме на ясла и само я хвалят че си яла всичко и си спало детето там спокойно. Дано продължаваме така.

Болничките да оздрявават!!!
Лек ден на всички работливки!!

Общи условия

Активация на акаунт