Работещи майки 2006 г. - тема 9

• 23 214
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!

На мен всички подаръци за дребната от България са ми розови  ooooh! а какви са тия цени 130лв за детски ботуши  #Crazy Тук дори и най-хубавите не са толкова Rolling Eyes

Аз да се оплача - в събота ходихме цял ден по магазини и нищо не си купих Cry Тия вече шият като за 10год момичета. Всичко е супер лепнато на краката и на дупето, с много ниски талии..В "по дамските" колекции също не се списвам, защото нямат номера 34-36 Cry

Вчера обаче се разпльоках тотално, накрая завършихме с една вана с Ясмин - така се кефеше на пяната, гонеше си играчките, шляпаше,...купон Mr. Green

# 166
Изкарах безумна нощ!!! След като ми звъняха до 1-2 часа от офиса, Михаил реши да се събуди и да пореве още един час, то не беше разнасяне от легло на легло, капане на капки ...полудяхме... тъкмо заспахме и в 5 и нещо прецени, че иска мляко, в 7 станах окончателно и направо съм разбита и изнервена за 10 човека  #2gunfire
Майра, аз пък търся ниски талии, защото имам голяма разлика между ханш и талия и винаги ако ми стане в дупето ми е широко в талията  Rolling Eyes

# 167
Майра, аз пък търся ниски талии, защото имам голяма разлика между ханш и талия и винаги ако ми стане в дупето ми е широко в талията  Rolling Eyes

То и аз съм така ама тия бяха прекалени - като се наведох да си завържа обувките усетих как всичко се показа отзад  Rolling Eyes

# 168
Добро утро!

На мен всички подаръци за дребната от България са ми розови  ooooh! а какви са тия цени 130лв за детски ботуши  #Crazy Тук дори и най-хубавите не са толкова Rolling Eyes

Явно не съм ви разказала за обикалянето ми миналата седмица за яке, грейка и ботушки за иван. Та цена от 130 лева тук си е направо поносима - има и още по-фрапиращи, ама вече съм готова на всичко само и само да намеря нещо... Най-евтините в бг на капчица и подобни кучи марки са по 70 лева... Та миналия вторника се затрисам аз по магазините и виждам страхотно яке на една витрина в мола на стамболийски... Влизам - оглеждам го - супер си е якето. питам за цена - 379 лева  #Crazy #Crazy #Crazy. Това е за момченце 86 см, което това яке ще го израсте на около 2 месеца.... Е, не попитах за цената на грейката, че сигурно комплекта щеше да се върже колкото екскурзия до Солун с преспиване в 5* хотел с пазаруване.... няма такива цени като в БГ никъде другаде... И няма по-гадни, грозни и некачествени дрехи като тук. В прословутия Бенетон, дето тук е егати реномираната марка, а навсякъде по света е най-най-евтината стока имаше само един чишит яке и то в цвят "разтройство"... Просто на моменти ми е идело да облека иван в розово щото поне избор има...

# 169
Дайте да ви спретна една поръчка оттук, че направо ще ме докарате до удар с тия цени. Сега погледнах за Елефантен (най-добрите тук) / едни ботушки са около 30-40е ..

Ето тук

# 170
Майра, жива да си! Обувчиците са супер - аз скачам! След като преди малко поръчах новото столче за кола на Иван по Интернет от Германия, какво има да му мисля за едни обувки! Само да не ми излязат златни с транспорта... Живеем в егати държавата! Заплати като в третия свят, а цени като в Япония. Моля те, понеже сайтът е на немски, а мене точно с този език хич ме няма, да разясниш приемат ли кредитни карти (и какви) и как стои въпросът с доставката. Иначе съм си харесала 3-4 модела и трябва да се огранича до един, максимум 2 чифта, с които да изкараме до края на пролетта. Герчо, ти ми се чудеше как купувам есенни обувки на детето от лятото, ама на - добре, че го направих, имаче при този асортимент по магазините щеше да си ходи по вълнени терлици, плетени от баба. А сега е гъзарче със страхотни GEOX - за 60 лв. от лятната разпродажба.  Mr. Green

# 171
тук съм, бачкам, още нямам нет на моя комп ... от офиса вече изобщо не ми остава време да чета/пиша.
и кало няма обувки, добре че ме подсетихте да му търся. а и ми спестихте доста обикаляне... само че не разбрах освен в германия, къде последно да ходя да му купувам ?!

да се похваля, че една моя снимка е публикувана по много вестници, беше на откриването на офиса ни, не че е хубава, ама... абе нямаше кой друг да снима,а според мен изобщо не са подбрали и най-подходящата, но карай. сега се сетих и ми стана смешно малко.
за награда сега трябва да преведа всичко дето е публикувано тук-там. гадост.
ама Га пих френско шампанско с италианските хапки не ривах, а????

Калоян вече един месец продължава да кашля, аз продължавам да твърдя, че е от сополи, сухо гърло и разни такива, защото и аз съм така, Дългия продължава да твърди колко е важно да го заведем при доц незнам си кой за алегрии и всичко... аз ли съм безотговорна или той не е добре? (Кате? ... Simple Smile )

Цачи беше подхвълила нещо за номер памперси... аз купувам да са по-големшки, сега е към 12 кг а памперсите ни са 5 номер - до 18 кг ли .. ? , не знам всъщност какво пише.... за пореден път обаче се отвратих от мамперс и си страдам по либеро. 
хайде отивам да се трудя.

иии... утре мога да дам за контролно да ми преведат учениците статиите? Не съм ли гениално зла?
Mr. Green

# 172
  • на правилното място, в точното време
 Кали, душо мила, направо си леко мръднала...Така е,като не влизаш във форума. Дай нещо за кашлицата на това дете, не го води по докторя,щото може и от спин да ви изкарат болни  Mr. Green
За превода - тая стачка взима много жертви , ей! Mr. Green Що не слагаш Либеро на детето - отдавна забравих какво са проблеми.Преди  няколко месеца четох някъде из форума за едни, не се сещам за марката ,ама реших да ги пробвам. Отивам в магазина,от където си купувам обикновено и питам продавачката "Има ли ги". Тя ме изгледа учудено и леко загрижено ме попита-"За вас ли искаш нещо по-евтино?" И аз казвам"Абе,похвалиха ми ги, не е проблема толкова в паричките" Жената само махна с ръка и вика"Я,не си докарвай проблеми,други нямаш ли си?" От тогава мирясах.
И аз си харесах обувчета, три модела,обаче ме притеснява ширината им. Беба е с висок свод и задължително трябва да меря.Голям зор ще видя с ботушите й, обаче това е положението. Имаме едни по-високи ботички на Baby club , дано свършат работа тази зима.С есенните обувки видях голям зор,взех едни, колкото да кара с тях.Тя ги олющи,охлузга- не ти е работа. Вашите деца така ли ходят ,бе хора  newsm78 Като се качваме на бордюр,вечно сме забили носа на обувката в асфалта. И само гледа да драпа по стълби и да ходи из тревата. За това дете път няма ooooh!
Айде ,рано ,рано ви се оплаках, отивам да си доспя  smile3524

# 173
Тя ги олющи,охлузга- не ти е работа. Вашите деца така ли ходят ,бе хора  newsm78 Като се качваме на бордюр,вечно сме забили носа на обувката в асфалта. И само гледа да драпа по стълби и да ходи из тревата. За това дете път няма ooooh!

Равия, абсолютно същата е и Гергана! Всичките ни обувки за остъргани отпред.

Майра, обувките са страхотни и на много прилични цени! Ще взема да поръчам на братовчедка ми като си идва за Коледа да ми донесе. Или ако някой поръча да каже колко излиза доставката.

Поръчах си сега памперси huggies, има промоция на голям пакет памперси с два пакета мокри кърпички за около 25 лв. Не съм ги ползвала до сега, но се надявам да ми харесат. Някой ползва ли такива и какви са му отзивите?

И тук има вече сняг, на високото, но все е нещо за начало! Дано тази зима да има повече сняг от предната  Praynig, че иначе може да затваряме фабриката! Или ще трябва да се ориентираме към производство на сърфове и водни ски.

# 174
Добро утро,

аз пък ползвам нон-стоп памперс и съм много доволна Peace Преди ми пропускаха на кръста, но може и в началото аз да не съм ги слагала като хората. Тук има едни Fixies - те обаче ми се струват доста дебели и неудобни - гледачката ползва от тях от време на време. Аз сега последно взех Pampers Easy Up - памперс-гащи.

Ясмин кара с едни маратонки предимно от 2м някъде - гази по трева, катери стълби, ама нали са бели и не личи да са ожулени. Вкъщи щъка по чорапи. Сега съм в процес на издирване на някакви тип пантофи - тя носи още номер 22, а пантофи няма толкова малки, или поне аз още не съм намерила Tired

Кали, хайде пускай нета вкъщи, че ни се изчака чакането за снимките.

Миньон, писах ти мейл Wink

Мен гледачката вчера ме "зарадва", че това разстройство дето Ясмин го изкара на бързо четвъртък и петък можело да е било вирус, че още едно от децата там било така. Ама при нас много бързо мина слава богу де...

# 175

иии... утре мога да дам за контролно да ми преведат учениците статиите? Не съм ли гениално зла?
Mr. Green

Амииии, ако са ти мноооооого талантливи учениците, може и да се получи, ама като те знам каква си перфекционистка, малко се съмнявам. А и някак си не върви да пратиш на шефовете превод на чингглиш (тук сигурно му викате бинглиш). Всъщност, идеята ти никак не е лоша, защото:
1. От автентичните вестникарски текстове ( Mr. Green) учениците ще научат какво страхотно, престижно и перспективно училище са избрали
2. След всички редакции, които ще направиш, преводът ще си е пак твой, но поне контролното ти дава повод да седнеш и да го направиш.   Simple Smile

Dew, тези прехвалени Huggies ги пробвах още като бебчо беше малък и повече не повтарям. Голямата им екстра е, че имат еластична лента отзад (то кои ли вече нямат?) и че са с Дисни герои, което за мен е дебилски аргумент. Бебето все още не е социално ангажирано и едва ли му пука, че пикае върху Мечо Пух и компания. На мене обаче ми пука, че както и да ги пристягах, детето все беше мокро и се преобличахме по 4-5 пъти на ден. Сега, тънкият момент е, че сходни на моите оплаквания имаха предимно майките на момченца, така че не ти пречи да пробваш. Аз моя пакет, след 5-ия неуспешен опит (ама съм упорита, бе!) го подарих на едно момиченце и май бяха доволни. Но, лично за мен, оригиналните Huggies (щото има и ментета и евтина линия) са неоправдано скъпи, вероятно заради авторските права върху анимационните герои.  Twisted Evil Чудя се на себе си защо от време на време упорито се хвърлям да тествам нови марки - сигурно се надявам да намеря нещо по-добро от Либеро. Ама за сега - тц!

Майра, отговорих ти!   Simple Smile Hug А това с белите детски обувки звучи красиво и практично, но е приложимо само в чиста Германия.

# 176
миньон, аз също като видях, че вие пазарувате и аз купих и за радост му стават geox-a, но са без пух отвътре и според мен вече му е студено с тях. Ако си харесала нещо да направим обща поръчка - аз ще мина да ти дам паричките - хем ще пием по кафенце.... При всички случаи ще излязат по-евтини и по-бързо ще доййдат от прословутите зимни колекции в бг. ще ти пиша на лични

# 177
аа... моля моля... какви са тия лични кафета?! Наште деца обувки не носят ли ?!!? Joy

ох... пак ми спряха писането.. хайде до след малко...

# 178
За обувките и аз съм готова за поръчка, ще изпратя парички.След тридневно обикаляне, на Здравко му купих на Колев и Колев ама са есенни така че ми предстои покупка на два броя зимни обувки, Петър още се мотае с едни маратонки от кварталния магазин, мъжо мрънка че не били хубави ама детето си ги носи.

# 179
Аз пък бях недоволна от памперсите на Памперс - от 8 в денонощието Иван беше опикан до врата 7 пъти... С хъджиса не съм имала проблеми и ми беше търсене като изчезнаха. сега и аз си взех от промоцията в Метро. Иван ползва само такива и гащи на либеро. памперсите на либеро не ме кефят въобще - някак супер обемни стоят, но за гащи няма по-добри от тях, а аз май съм пробвала гащите на всички фирми....
За обувките казвайте кво да правим... Аз вече харесах едни и съм пратила номера на миньон на лични, че реших че само двете ще си правим поръчка  newsm78... Доставката доколкото схватах е евро и половина, та няма смисъл да търсим други варианти. Просто Майра да каже как да и пратим паричките, че да ни напазарува

Общи условия

Активация на акаунт