Имаме си вече първо бебче,и НОЕМВРИ съвсем не е далече

• 10 540
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Дес, честита племенница! Да е жива и здрава и много щастлива! Ама ме уби с това парче торта - така ми се дояде! Sad

m_jov, ами двете ще си правим компания и ще се успокояваме взаимно, че сме на един хал! Hug

# 181
  • На тиха улица
ДЕС,

smile3525 smile3501 newsm10 smile3525

# 182
мими,аз преди около месец имах леко прокарвяване 2 капки .появи се след като се прибрах от гости при майка ми,коята е на 150 км .обесниха ми го с пренатоварване.но пих магнери4 10 дена,макар още на 3 ден ве4е да нямах нищо.не се шашкай вси4ко ще мине добре. Rolling Eyes

# 183
  • София
Клер, вярно е ще си седиме с тебе кротко и ще гледаме бебевалежа.  Party Дано няма изненади и устискаме положението, за себе си се надявам да изтрая до средата на ноември.  Praynig

# 184
  • София
Дес, честита племенница! Да е много здравичка, засмяна и послушна! А на сестричката ти бързо възстановяване   bouquet Радвам се, че всичко мина чудесно и двете са добре  Simple Smile

Мими, нямам представа какво може да е, но надали е нещо кой знае какво...спокойно, не се шашкай. Сигурно от преумора или нещо друго. Нали не са изтекли водите, тапата не е паднала..значи всичко е ОК.  Simple Smile Пиши какво ти е казал доктора и си почивай. Звънни му по телефона, ако си много притеснена, че да не направиш по-голяма бея от лоши мисли.

# 185
DES, 4ЕСТИТА РАДОСТ В КЪЩИ, а на теб 4естито ти първо лелинство:)))
Страхотни новинки тази седмица ни затрупват, ха такааааа..... само такива да са!Пожелавам на всяка от вас, която й предстои преглед днес, да се върне обнадеждена и щастлива и да няма проблеми.MIMI  стискам палци всичко да ОК! Stop
kisses! Heart Eyes

# 186
Ей момичета-добро утро! Ах какви хубави новини и днеска Flutter
Дес,честита ти племенничка! Да са живи и здрави с мама,да слушка и да я радва! newsm74   newsm44 Малката госпожица си е направо супер с тия мерки!
пиши подробности после Wink
Пумпалче,още веднъж честито и на теб! Да слушка малкия и да папа!
Лили,на теб честит 9-так!
Цеци,ние пък снощи чакахме бебешки новини от теб,я да се разписваш поне веднъж на ден Wink
Мими,не знам какво е това кървене,ама знам,че всяко кървене през бременноста не е много нормално,хубаво,че си си записала час,пиши после и ти!
Дианче-много ме успокои с тоя плач след раждането Mr. Green,ми аз отсега съм така,после кво ще се прайме,милото май нова жена ще иска,ако съм такава ревла

# 187
  • София
Цеце, с тези твои предчувствия и дето все си имаш едно наум  Laughing и аз снощи, след затишие от твоя страна, взех да се чудя дали няма да има пак бебешка новина  Laughing Пожелавам ти да си изчакаш датата на секциото де.

Арабела, Сладурче, аз предчувствията си ги имам все още, ама така като ги споделям, и се надявам да се тушира работата и всичко да си е по план. Както със сънищата - като си разкажеш съня, и обикновено не се сбъдва Simple Smile Само да не стане така, че ние с предчувствията накрая да преносим и да родим последни  Laughing

# 188
Хубава сутрин!

Дес, Честита племенничка! Да расте здраво и силно детенце! newsm51

Дано сте си поодъхнали вече, че доста тревоги имахте около сестричката ти.   Hug

И аз тази нощ будувах smile3507 явно ще ги редувам - една нощ спя, другата се въртя и пухтя...Много ме боляха хълбоците, място не можех да си намеря... Confused
Сега ще пия кафенце.

Честит праник на Стара Загора!  bouquet

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 12:43 от Ditta

# 189
  • София
Здравейте момичета Hug
   Честито на влезлите в 9-ти месец - хайде момичета, с единия крак се вътре Heart Eyes
Дес, честита племеничка  bouquet Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи - от сърце ви желая и тя и мам да са повече от добре!
  Пумпалче, пак честито и на теб - да сте здрави и много спокойни и тихо и кротко да се гледате Heart Eyes
   Момичета, ако искате се смейте, но снощи бях решила, че ще раждам #Crazy От 2 часа следобед като се почнаха едни контракции - така ми се стегна и ввърди корема, без да ме боли1 че не можех да връдна...и така до 1 през нощта. Татито искаше да ме води в болницата, но аз категорично отказах и се нагълтах с Но Шпа -явно ме е поуспокоило и заспах, но днес май пак се повтаря същото нещо....и ме хваща шубето яко newsm78
   Хайде цунки и после пак ще пиша Hug

# 190
Здравейте момичета Hug
   Честито на влезлите в 9-ти месец - хайде момичета, с единия крак се вътре Heart Eyes
Дес, честита племеничка  bouquet Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи - от сърце ви желая и тя и мам да са повече от добре!
  Пумпалче, пак честито и на теб - да сте здрави и много спокойни и тихо и кротко да се гледате Heart Eyes
   Момичета, ако искате се смейте, но снощи бях решила, че ще раждам #Crazy От 2 часа следобед като се почнаха едни контракции - така ми се стегна и ввърди корема, без да ме боли1 че не можех да връдна...и така до 1 през нощта. Татито искаше да ме води в болницата, но аз категорично отказах и се нагълтах с Но Шпа -явно ме е поуспокоило и заспах, но днес май пак се повтаря същото нещо....и ме хваща шубето яко newsm78
   Хайде цунки и после пак ще пиша Hug
Ох, ами защо не отидеш на лекар, май е добра идеята, не оставяй така нещата.А ако почиваш и лежиш и ти е така, значииии?Нека лекаря си те види и прецени.ОК?Успех мила.

# 191
Мерси милички,много ви гушкам  Hug Hug Hug Всички пожелаия да ви се връщат стократно!
Стефания ще се казва момата Grinning

# 192
  • София
Дес, честита ти племенничка Simple Smile Да ви е жива и здрава и много да ви слуша и радва![/color]

# 193
Дес,Честита ти племенница! Да е жива и здрава и много да радва всички около себе си!
Сигурно си много щастлива Hug  Аз съм го изживявала два пъти и знам какво е! newsm44
Представям си обаче, когато си имаш свое човече,каква радост е.... newsm53

Бреййййй,айде от сега нататък само такива хубави новини да имаме! Hug Hug

# 194
  • Варна
Честито племенничка Дес

Страхотно име са и избрали. Надявам се че бебчето и сестра ти са добре. Заформяте си женско царство  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт