Имаме си вече първо бебче,и НОЕМВРИ съвсем не е далече

• 10 540
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро  Wink
Пумпал, радваме се че си тук  Hug Да сте живи и здрави с бебо!
Galaxy, Честит ти празник на града  Laughing
Lili, честит 9ти месец, аз май оня ден влязах в 9тия (така и неразбрах как се отчитат тия месеци...  ooooh!) По-спокойно е, ама аз вчера малко поразчиствах и вечерта като си легнах... едни контракции- на 5мин. точни! така около 30 мин Shocked и си се уплаших доста, ама не казах на никой да не ги шашкам, че милото само тва чака, веднага ше ме задърпа към болницата (голяма е паника...). И викам и на беба има още време да не бърза толкова, пих 2 нош па и се оправих.. Вече нищо няма да правя че не ми се иска толкова рано... аз снощи наистина си мислех че ще родя...
Ами това при мен

Хубав ден на всички  Kissing Heart

# 166
Добро утро.Само минавам да ви видя,че нали мама е тук и ....да си се видим.

# 167
  • София
Добро утро и от мен,
Аз станах малко преди 6 и вече доста неща посвърших - ходих и до поликлиниката с малката да я видят, минах консултацията, закарах детето на градина и сега вече съм в нас и чета.
Пумпалче добре дошли  Hug
Lili-33 честит 9 месец   bouquet
Честит ден на Стара Загора!

Най-накрая си взех и обменната карта + последните изследвания. Хем се събудих рано, пък есга ми се спи - май ще направя една дрямка по никое време.
Приятен ден на всички   bouquet

# 168
  • София
Пумпалче, още веднъж честито! Радвам се, че и ти, и бебето сте добре! Hug

Честито на момичетата, които са влезли в 9-ти месец и успех на финалната права!   bouquet

Аз пък едва влизам в осми. Rolling Eyes

# 169
Момичета,днес в 6ч сутринта станах леля на 3,250кг - мова и 50см-ова госпожица!Всичко е минало добре и мама и бебе са добре Grinning

Ха да почерпя сега,че за първи път в живота си ставам леля:

Подробности ще споделя по късно,че и аз още незнам съвсем много Laughing

# 170
Чак сега виждам, че вие вече знаете, даже темичката е кръстена на нас! Много ме развълнувахте  Grinning Благодаря на всички! Отивам да видя какво съм изпуснала  Laughing

Hug  bouquet
Аааа Пупмпалче,не бива да ни подценяваш така,радвам се че сте добре и много хубаво име сте му сложили на юначето Hug Бъдете живи и здрави!

# 171
  • София
Здравейте момичета  Grinning

Тази сутрин само хубави новини  Hug
Първо добре дошла на Пумпалче, много се радвам че си отново сред нас и да разказваш как е малкия  Wink
Дес ЧЕСТИТО лелче   bouquet Да ви е жива и здрава госпожицата и много да ви радва. Радвам се че всичко е минало добре и че бебчето и сестра ти са добре  Hug Благодаря за почерпката.

На мен днес ми е последен ден на работа  Simple Smile Хем се кефя...хем пък ми е едно такова странно... Rolling Eyes

# 172
Супер новина!!!

Честито Дес!
Да са живи и здрави.

Момичета...някой да е прокървявал леко??? тази сутрин имах мааалко кръв на превръзката ..имам малко по-къчно час за консултация при доки...много се ошашках...
то аз вчера извървях цяла софия на длъж и шир...дали може да е от преумора....хммм едва ли-търся си успокоение...

# 173
Дес,страхотна новина!!!Честита ти племенница,а на мама героиня и бебче   love001!!!

# 174

Дес, честита племенница! Да са живи и здрави двечките с майка й!

# 175
  • София
Дес, честита ти племенница! Да си най-щастливата леля на света, а скоро и най-щастливата мама ти пожелавам! Ама тя голяма момата верно, бе! Браво и на нея, и на сестричката ти, че издържаха на изпитанието! Само не разбрахме как ще се казва хубавицата, или още не са й избрали име?
Аз тия дни не писах, защото не се спрях много в къщи, ама вече и мен ме е хванала манията за ред и чистота. Лошото е, че физически не издържам по много, вчера едвам изгладих половината дрешки на бебето и капнах от болки в кръста и корема. Ама съм си направила график, всеки ден по малко. Днес съм на консултация и ще определяме датата на секциото, ще ми се да е не повече от 10 дни преди термина, ама да видим какво ще каже доктора...Ще докладвам като се върна.
Хубав ден ви пожелавам! Hug

Мими, какви са тия работи сега? Аз съм чувала, че при някои бременни се получават такива работи и не са опасни, ама добре, че си на доктор днес, че да се успокоиш.  Да кажеш после какво е станало!

# 176
Дес, честита племенничка. Да ви е жива и здрава и много да ви радва.

P.S. Всъщност не ми изглежда никак малка годпожицата, явно все пак плацентата си я е хранела  Wink

# 177
Дес, Честита ти племенничка! Да е жива и здрава и да радва цялото ви семейство! Бързо възстановяване на мама!   Tada
Ама наистина голямо бебенце, по килограми и сантиметри, съвсем доносено си изглежда. Всъщност в коя седмица роди сестричката ти?

Пумпал, честито ви прибиране у дома! Още веднъж да е жив и здрав малкият Иван!
Цеце, с тези твои предчувствия и дето все си имаш едно наум  Laughing и аз снощи, след затишие от твоя страна, взех да се чудя дали няма да има пак бебешка новина  Laughing Пожелавам ти да си изчакаш датата на секциото де.
Мими, може и нещо съвсем безобидно да е - например да имаш малка раничка на шийката. Но все пак мини през лекар, за успокоение  Wink

# 178
  • София
Пумпалче, здравей и още веднъж честито!

Дес, да ти е жива и здрава племенницата, много хубава новина за началото на този малко мрачен ден, поне в София още не се е показало слънцето.

Сали, мерси за инфото за магазина вече се обадих по тел. да питам някои работи  Grinning

Клер и аз като теб едва захващам 8 месец, по-точно днес влизам в осмия и не ми е много спокойно като гледам че цял месец ме чака докато влеза в 9-тия, че да се успокоя.

Приятен ден на всички!   bouquet

# 179
Deс,[iЧЕСТИТИТА ПЛЕМЕНИЦА! ДА ТИ Е ЖИВА и ЗДРАВА.

Общи условия

Активация на акаунт