Имаме си вече първо бебче,и НОЕМВРИ съвсем не е далече

• 10 540
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честита та племенничка Дес, да ви е жива и здрава малката Стефания и много да ви радва!

# 196
  • Плевен
Дес честита ти племенница да е жива и здрава и много да слушка мама Ми тя си е съвсем доносено бебе,значи все пак я е хранила плацентата.
Мими не вярвам да е нещо сериозно,но все пак док ще каже,само не се тревожи много.
Аз да ви се оплача моята беба си стои напречно и не иска да се обръща,а аз толкова искам да си я родя нормално,даже с док се споразумяхме да пробвам нищо че съм с тесен таз и е по добре секцио,ама на малката не и се мъчи и предпочита да я извадят наготово.След десетина дни ще решим какво ще правим(по скоро беба ще реши дали ще благоволи да се обърне).

# 197
ДЕС ЧЕСТИТО! ДА Е ЖИВА ,ЗДРАВА И БОГ ДА Я БЛАГОСЛОВИ bdbaloni :!
между другото като гледам какви са и размерите това е чудесно и аз даже се поуспокоих ,защото тази нощ заспах към5.30 от размисли вчера док. каза ,че бебето ми изостанало с 1 седмица

# 198
Здравейте момичета!
Аз съм направо за бой- не съм влизала от цяла вечност, ама какво да направя като компютърът ни е на много неудобно за мен в това положение място.Нямам идея за какво сте си говорили, само разбрах че имаме вече бебче- да и е живо и здраво и да радва мама и тате.Ама малко се стреснах,защото като погледнах е било с моя термин- 7.11  И както се правя на смела, май ме обхвана безпокойство "леко" Simple Smile
Има ли момичета, които ще раждат в Окръжна- Варна.Сигурно сте си говорили, ама сте изписали мнооооооого теми и едва ли ще успея да прочета всичко!Не знам за Вас , но аз почти не се спирам, гледам все да правя нещо, а изляза ли от вкъщи не ми се прибира.Е, вечерта краката ми са подути, но някак си откакто си останах в къщи ми е много скучно. Ами това е засега от мен.Ще гледам да прочета последните теми та да се включа по запозната в разговорите Simple Smile

# 199

baloni ЧЕСТИТА ПЛЕМЕННИЧКА, ДЕС!!!  baloni
Да е жива здрава, много щастлива и красива!

# 200
Момичета,много се изморих,много пране,много нещо,сега трябва да ги простирам ,но незнам как ще стане,кръста ме заболя,освен да почина малко,ама после ще ме домързи.На всичкото отгоре сготвих,първо,второ и десерт,нещо съм се повредила днес.Това в близкото деситилетие едва ли ще се повтори.И като ви слушам,че ревете...да не остана по-назад,както си готвех и си свируках и хоп,хоп...един рев ама ей така от нищото,с крокодилски сълзи и с глас.Ние бременните май наистина сме "странна порода"!!
Хайде да отивам пак на "тръстиката"! hang 1ironing

# 201
  • София
здравейте и от мен  Laughing
много новинки и все хубави  Joy Joy Joy
Дес, честита ти племенница-да е здрава и хубава и да радва и леля  Hug
Пумпалче, ти се появи-взехме да ревнуваме вече от другия форум  Wink-дано вече сте добре и да пишеш повече.
А на мен ми липсва нещо ProstoAz, сега ще я проверя кога е влизала последно  Wink

# 202
  • София
Ей, тая мойта бременна глава само глупости ражда - сега като съм се шашнала да не би каката да ми донесе някоя варицела. Днес имаше 2 пъпчици на бузата, съмнявам се да е шарка, обаче едни такива мисли се прокрадват в главата ми...и не мога да си ги избия. Ако си я оставя вкъщи ми идва много нанагорно. Не искам да я пращам по баби, че те не са в София и тя така се е наплашила милата, че мога да я запратя някъде, че отказва да говори с бабите по телефона да не би да решат да я вземат. Хем съм им казала, за това и те като я излъжа да говори с тях пак я питат - ти не искаш ли да дойдеш да ни видиш и Таня като попарена връчва телефона на някой друг и почва да реве  Sad
Сега ще кача една - две снимки от вчерашното ни празнуване  Simple Smile
Имам толкова за подреждане и чистене, а така ме мързи Embarassedужас.
И като ви слушам,че ревете...да не остана по-назад,както си готвех и си свируках и хоп,хоп...един рев ама ей така от нищото,с крокодилски сълзи и с глас.Ние бременните май наистина сме "странна порода"!!
Хайде да отивам пак на "тръстиката"! hang 1ironing
И аз вчера какъв рев му дръпнах...не е истина. И то от яд #Cussing outНякой от горните етажи незнам цветята ли си полива, нещо изхвърля ли, обаче това "нещо" мирише на урина и ми полял цялото прани и една смраааааааад, ужас, идеше ми да върна всичко Sick Събрах си прането с триста зора щото много смърди и обратно в пералнята и в този хубав момент, в който аз вече рева и нареждам спира и тъпия ток #2gunfireПреля чашата - тръгнах нагоре по етажите - представете си картинката - рязярена бременна, с подпухнали очи от плач - хубаво, че не намерих никой, щото кой знае кой щеше да си го отнесе. Днес вече ми е по-спокойно, обаче като се сетя...Сега си извадих сушилника и си простирам в нас, дано не стане обаче много влажно и да избие мухъл  Sad
Оплаках се  Simple Smile, малко ми олекна  Simple Smile

# 203
mergi, карай по-полека че не е хубаво така да се натоварваш, тя работата ще те изчака няма каде да ходи... аз от днес съм решила почти нищо да не правя, че от снощните преживявания се наплаших
Jutoo, ама то така като се насъбере много гадно наистина, ние и без причини си ревеме, аз поне от месеци съм така, пък като се случват и такива работи съвсем ни идва в повече, ама това бременилски емоции, ще ги изтърпиме още малко няма как

# 204
  • София
a, ProstoAz е писала вчера, ама...пропуснала съм нещо  Embarassed
Jutoo , защо се ядосваш с глупости- я се скарай с всички съседи /моите сигурно вече съжаляват милото, ама то и тяхното не се трае понякога/ и ще ти мине  Wink.ей сега ще ти видя и снимчиците

# 205
Дес, да ти е жива,здрава и късметлийка в живота племенницата Стефания! Да радва много мама, татко и цялата рода! [/size] [/color]

Пумпалче, привет и от мен  и много целувки на малкия Иван!

Аз от днес съм в болнични, та ходих до лекаря и след това до работата ми да го оставя и да ви кажа, ама хич не искам вече да работя и съм много щастлива, че ще съм си вкъщи.

# 206
  • София
SAILY2 честит ти болничен  Simple Smile

# 207
  • София
Историята с цивренето за щяло и нещяло ми е тооолкова позната...Чак не мога да се понасям вече. Миналата сутрин се събудих по тъмно и какво ми стана незнам - взех че се разциврих в леглото, добре че милото не се събуди, че какво щях да му обяснявам незнам  Crazy

Хващам вчера един филм по тв-то и попадам на радостен момент, такъв един трогателен и както си седя проточих два реда сълзи и сополи, ама ей така от нищото  Cry А пък недай си боже някой нещо да ме подразни без да иска...леле...и най-лошото е, че вместо да си наложа да игнорирам някои неща аз се самонавивам още повече.

Незнам вече как ще се кара докрая, а и ме тресе едно суеверие - толкова неща сме харесали за бебето с мъжа ми, всичко е избрано от коя марка от кой магазин и все се каня ха да отидем да направим покупките и всеки ден се възпирам да не поръчам разни неща онлайн. Хем нямам търпение, хем си налагам забрани, че е още рано да не бързам...и се нервя от това допълнително. Сега пък прочетох някъде че не трябвало да се казва на никого когато се отива да се ражда, даже на най-близките. Та се чудя сега като насрочим датата за секциото след някоя друга седмица, как ще я опазим в тайна, че акушерката ми е позната на свекито и......ясно ви е де за какво говоря.
Айде стига съм се оплаквала, че станах досадна сигурно, ама какво да се прави  Rolling Eyes

# 208
  • София
Това да не казваш на никого кога ще раждаш ми се струва пълно суеверие - аз нямам предубеждения - казвам си всичко. Предния път казах като влязох в болницата, родих на следващия ден.

# 209

HEY, HEY, HEY, какви са тези приказки, бързо искам по една усмивка newsm47
За всяка жена важи правилото, 4е цветята правят чудеса с настроението и се постарах да ви зарадвам с цветя и със себе си Simple Smile, хайде гледайте при4ески и о4ила и сериозна, мръснишка мутра:)! Мъж ми на тая снимка като ме видя, каза, 4е иска да направи нещо,ама няма да го споделя, 4е ме е срам  newsm08.Моля ви да си оправите настроението и да се радвате на случващото се около нас Simple SmileГушкам си ви мацки!

Общи условия

Активация на акаунт