Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 685
  • 650
  •   1
Отговори
# 450
Мише-82,400, но от днес съм на ПЗ, та очаквам задържане пак. Но нормализирах процеса-мисля Thinking
Нещо съм гладна. Май искам кекс newsm78......... по-добре секс, ама няма newsm78  Дори да си призная... предпочитам секс. Щот, като се замисля за това и глада ми минава. Joy

Бачи!  Hug Страшна си! Разсмя ме много! Ама и аз като се замисля за секс и на мен глада ми минава.... явно действа...  Joy
абе аз да не съм фригидна нещо??? Joy
Добре дошла на Хот Ели и успех!
На мен ми се яде доста тия дни и гледам да не прегрешавам. Тъпча се с пуешка шунка, рулцаот раци, извара и много вода.
Искам да питам - може ли да ям Гречка (Елда) и печене соя. И двете са ебзсолни и ги препоръчват за намаляване на теглото.

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 21:08 от aspasia

# 451
  • София
Мише-82,400, но от днес съм на ПЗ, та очаквам задържане пак. Но нормализирах процеса-мисля Thinking
Нещо съм гладна. Май искам кекс newsm78......... по-добре секс, ама няма newsm78  Дори да си призная... предпочитам секс. Щот, като се замисля за това и глада ми минава. Joy

Бачи!  Hug Страшна си! Разсмя ме много! Ама и аз като се замисля за секс и на мен глада ми минава.... явно действа...  Joy
абе аз да не съм фригидна нещо??? Joy

Аспасия, зависи с кой...  Joy и не всеки път става... hahaha

# 452
абе то ясно това  Laughing .....

# 453
  • София
абе то ясно това  Laughing .....

Hug Joy

# 454
Да кажа, че не мога да видя всички варненски снимки, защото нямам име и парола...отваря ми се първа страница...
Иначе тези, които видях са супер! Щеше ми се и аз да съм с вас до морето!

# 455
Лека нощ от мен !!! Макар че като чета закачливия ви разговор  ...не зная сладки сънища ли да пожелавам или...още нещо ????  Така че кой каквото си избере !! Joy  Joy  Joy  Hug Hug Hug

# 456
  • София
Лека нощ от мен !!! Макар че като чета закачливия ви разговор  ...не зная сладки сънища ли да пожелавам или...още нещо ????  Така че кой каквото си избере !! Joy  Joy  Joy  Hug Hug Hug

Лека и на теб Блеки   Hug

# 457
  • София
Момичета, хубава вечеринка сте заформили!
Блеки  Hugмного си готина! Къдем ги ската тия 90 кила newsm78 newsm78 Блазе ти за моренцето, ние сме сбръчкахме от гадно време  Sick А за прегрешенията - наложило ти се е. Случват се такива ситуации, но все пак е месо и салата. Браво че си издържала да не се нахвърлиш и на друго!
Били, и при мен лошите навици си казват думата. Като сложа всички по леглата ми се засяда пред компа с кутия сладолед  Embarassed но в интерес на истината скоро не съм се сещала. Колкото повече съм на режима, толкова по-малко ми се ядат нережимни неща. Вече дори не сънувам разни изкушения
Искам да питам - може ли да ям Гречка (Елда) и печене соя. И двете са ебзсолни и ги препоръчват за намаляване на теглото.
...но не се разрешават при Дюкан. Еладата и соята  са много здравословни храни, ВЪГЛЕХИДРАТНИ, за съжаление. За пръв път чувам да се препоръчват за намаляване на теглото, защото са страшно калорични. Обикновено ги препоръчват за здравословно хранене.
Аспазиа, не е зле да прочетеш пак 1 стр., за да схванеш същността на режима.  Laughing
Елена, не ядеш достатъчно често. Опитай да включиш поне следобедна закуска. И протеините са ти малко. На ПЗ дни е много важно да не се нахвърляме само на зеленчуци, а да ядем протеини с тях. Laughing 

# 458
Благодаря ти Кри!

# 459
  • София
Аспазиа, Мише, Блеки, Смайл  Hug Hug Hug лека нощ!
Много се надявах да свърши стачката и да си работим вече, но като слушах как Велчев и Орешарски се наговарят да протакат до сряда...не ми се вярва да свърши скоро. Sad
Така че се задава нова тежка седмица...
  love001  love001  love001

# 460
  • София
Аспазиа, Мише, Блеки, Смайл  Hug Hug Hug лека нощ!
Много се надявах да свърши стачката и да си работим вече, но като слушах как Велчев и Орешарски се наговарят да протакат до сряда...не ми се вярва да свърши скоро. Sad
Така че се задава нова тежка седмица...
  love001  love001  love001

Лека, Кри!  Hug Лоша работа с тази стачка. Дано им дойде акъл в главата на Орешарски и Велчев, ама не го вярвам. Отивам да гледам филм!
Лека!  Hug

# 461
Лека и спокойна или бурна и отслабваща нощ и от мен момичета отивам че моето мишле вече  smile3524 и на мен много ми се доспа  newsm46 до утре

# 462
  • София
Добро утро, момичета! Толкова е рано, че бъркам буквите  #Crazy
Напоследък се тегля 1-2 пъти седмично и то никога след ПЗ, ама днес какво ми стана та се качих на кантара и резултата за 3 ПЗ дни е + 1кг. То е ясно, че ще падне туй кило още днес-утре, за това вече нямам притеснения. Въпреки, че съм шести месец на режима, варирам все още с по кило. Така че всичко е индивидуално и не трябва да се обезсърчаваме, а само да бъдем режимни. Пийте вода и хапвайте редовно!

Слънчев и усмихнат ден! love001

# 463
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

# 464
Добро утро, красавици,
днес е протеинов ден за мен, много се улях у свеки през почивните дни  ooooh!
нося си варена в подправки рибка-много вкусна стана  chef

на свалилите - честито  bouquet
на задържалите - браво  bouquet

Желая ви усмихнат и режимен ден Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт