Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 687
  • 650
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро и от мен!   bouquet

КриHug чудовището с кафето е невероятно! Запазих си го! В момента съм точно така! Само дето нямам лилави пантофи  Joy

Вещи, мерси за кафето!  Hug
Айсче, успешен протеинов ден!  Hug И аз съм на П - до четвъртък. 

Днес съм 55.200, но това е нормално - вчера ядох много малко Sad

Успешен ден на всички! И отслабваща седмица!    bouquet

# 466
Добро утро!  Hug
Вещи, благодаря за кафенцето!   bouquet Ще си го оставя за после, сега довършвам чайчето след купичката мляко с трици Simple Smile.
Блеки, страхотно изглеждаш! Наистина не ти личат килата.  Hug
Успешен и усмихнат ден на всички и много свалени килограми през новата седмица!  Heart Eyes

# 467
Solano 100 gr:
протеини - 0,2г.
Въглехидрати - 93.3г. /от които закари - 0.3г, полиоли - 93гр,скорбяла - 0/
Мазнини - 4гр. /от които аситени мастни киселини - 2.4г/
Фибри - 0
Натрий - 0

Ето това пише на опаковката. Пък какво е полиоли незнам - да не е захарин?

Само да вметна че едно бонбонче тежи 2,5гр  =2,33 ВГ Rolling Eyes

# 468
Добро утро на всички  Hug
Аз съм нова тук, допадат ми принципите на Дюканстването и от днес ще се опитам да ги спазвам, но аз все почвам, все от понеделник  Embarassed.. Ще се постарая да съм сериозна  Mr. Green Доста съм ентусиазирана, трябва да сложа в ред храненето, че съм като циганска торба с яденето  ooooh!
Много ви харесвам, голям стимул сте ми-все така да продължавате   bouquet

# 469
Здравей, Диди!Добре дошла и успех!  bouquet
Кри, обещала съм си да сложа в ред навиците си и ще го направя, ама е трудно.Успокои ме, като казваш, че и на теб ти се случва да мислиш за забранени храни-макар и не скоро-все пак си от толкова време на режима!Значи може!Продължавам да се боря с вредните си навици! Peace
ДВВ, ще ни изядат главите тези бонбони!Как само ни разубеждавааш!За 2,5 г. да разваляме хубавите линии, дето сме ги вързали!Не си заслужава! Naughty
Вещи, благодаря за кафето!  bouquet
Блеки, страхотна си! Hug
Мише, режимна седмица и на теб и хубави резултати в края и!
Айсче, усмивки и на теб!
Жужито, много ми харесва линийката на детенце!Отличен вкус, според моите представи.
На всички Hug Hug Hug

# 470
    bouquetДобро утро сладурки,
След цялото чистене и ремонти се чувствам  пребита но и много доволна.
Днес ще си почина ,че утре е много важен ден за семейството ми малката ми дъщеря има рожден ден ,ще имаме гости ,днес ще пазарувам и ще уточня менюто ,но ще съм си в къщи и ще се включвам по-често .
Лек ден Heart Eyes
Благодаря на krikri и Вещи за кафето  bouquet

# 471
  • Варна
Ето ме и мен, сладурки!  Hug
Варна е мокра, кална и мрачна, но аз съм изключително усмихната и не ми пука за гадното време! Сещате ли се каква може да е причината?  newsm78

Най сетне минус едно кило! (след цял месец задържане!) . Ей сега ще мръдна лентичката, вече съм 63!

# 472
Дори, честито  bouquet

кога ли и на мен ще ми се случи възможност да си мръдна линийката  newsm78
имам добро предчувствие за тази седмица Praynig

# 473
  • Пловдив
Дори, браво!!!

# 474
  • Варна
Мерсииии, знаех си, че ще стане преди края на тази тема! И аз имах предчувствие, демек! hahaha

# 475
Добро утро, момичета и данке за кафенцата!
Добре дошла на Диди - няма да ти е трудно да си с нас, тук има страхотно отношение към всички и можеш да получиш съвет, подкрепа и порицание (за твое добро) за всичко, което те интересува!
Браво на Дори! Аз няма къде да се претегля и не знам колко кг съм, но имам чувството, че не съм сваляла тия дни.
На всичкото отгоре ми е лошо- от вчера съм май грипясала. Само да не заразя децата, че тогава ще полудея. #Crazy
Лек и отслабващ ден на всички!  bouquet

# 476
  • Пловдив
И на Кри с малко закъснение да и честитя юбилейните 30 кила!!!!!

# 477
  • София
Дори!  Hug Честито! Много се радвам за твоето килце!

# 478
Диди, добре дошла! Успех с режима!   bouquet  И аз го започнах в понеделник, но този път при мен се получи.
Дори, честито намаление!  smile3501

# 479

Супер успех е това , Кри!  bouquet
Добро утро момичета Simple Smile)

Брезник се оказа хубаво градче. Работата мина леко и дори ходихме на разходка в гората. Наляхме си железна вода от извора им. Обаче вкуса и не ми понесе  Joy  ...нещо много железен се оказа. Помагал за потенстност и при анемии.

Общи условия

Активация на акаунт