Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 692
  • 650
  •   1
Отговори
# 480
Дори, честито намаление!  Hug 

# 481
здравейте,момичета.от днес започва и моята дюканска одисея.за жалост не можах да се изтегля сутринта,но сигурно довечера ще мога,за да знам как започвам,че уикенда се отдадох на кулинарна вакханалия Embarassed.моята цел не е фрапираща.трябват ми 5 кг.
преди малко изядох половин кофичка култура(вчера ходих в шумен и си взех от била)тук не съм виждала във варна.в останалата половинка добавих малко извара,половин кисела краставичка,една скилидка чесънче и малко копър.това ще папам по-късно.а за вечеря смятам да използвам една от предложените от вас рецепти-дробчета на фурна.най трудно ще ми е с липсата на мазнината и хляба.да видим до къде ще я докараме.пожелайте ми късмет  bouquet

# 482
  • Пловдив
добро утро и от мен! усмихнат ден! ама много съм гладна днес.

# 483
  • Варна
Дезире, пожелавам ти го късмета.  Hug

Обаче, много малко ти е храната, да знаеш! Ще ти прегладнее по няко време и ще прецакаш режима. Закуската ти и обяда могат общо да бъдат едно хранене, като количество!

Във Варна в Бурлекса до Лятно Тракия днес си купих Култура, има я и на кварталния магазин тук до работата ми.

# 484
dorchester,вероятно си права.и аз обмислям въпроса,но още не съм си направила режим,пък и аз по принцип през деня не ям много.може би ще въведа и варени яйца.пък за културата,и аз мислех да проверя в бурлекса,има близо до нас,но просто не обичам да пазарувам там...но специално за култура ще отида Wink,защото ми хареса млякото.тъкмо ще потърся и трици евентуално,защото досега не съм намерила.наистина ще трябва да поработя върху режина..,но с ваша помощ ще се справя.въпреки,че си купих книгата,почти не съм чела.цялата информация черпя от тук.всички сте много мили smile3525

# 485
Добро утро и от мен!
Вещи, мерси за кафето, аз сега си пийвам моето с нес!
Didd , Dezire добре дошли!Скоро да се похвалите с добри резултати!
Дори, Честит ти свален килограм!
 И при мен има задържане вече почти 2 седмици, аз го отдавам на това, че миналата седмица покрай рожденните дни имах малко прегрешения. Сега обаче съм си супер режимна, трети П ден, пък ще видим кантара тези дни.
Отивам да приспивам Малечко, от снощи пак му тече нослето, милия, и е толкова кисел, половината нощ не сме спали. А за капак, тази сутрин ги водихме на изследвания-кака му за детска градина, а него-профилактичните на 1 годинка. Оревахме и опищяхме цялата поликлиника.
Успех на всички другарчета тази седмица! Heart Eyes

# 486
Добро утро и от мен момичета   Hug    Браво на всички с намаления  newsm51
Кри слънчев и усмихнат ден и на теб, в Казанлък не е много слънчево ама дано стане    Nature Sunny
Вещи мерси за кафето аз лично предпочитам второто    food010
Били благодаря и аз си я харесвам  newsm51

# 487
Момичета, днес имам повод да почерпя - братчето ми има рожден ден.  Hug

# 488
  • София
SunHug честит рожден ден на братчето ти! Да е жив и здрав!

# 489
Sun, Да ти е жив и здрав и много да се разбирате и обичате!
Страхотна почерпка!

# 490
Съни, честит рожденик  bouquet
кремчето изглежда много вкусно

Приятен обяд ви пожелавам Hug

# 491
  • София
Здравейте и от мен!  Grinning  bouquet
Чак сега успях да се включа... /от бачкане/  Sunglasses
Честито на смъкналите и задържалите!   bouquet Аз съм от вторите, днес ми е 3-ти ден ПЗ Mr. Green
Съни, честит празник! Да е живо и здраво братчето ти!  newsm59
Хубава и успешна седмица на всички.

# 492
Благодаря ви, милички!  Heart Eyes Hug

# 493
Съни-жив и здрав да ви е!  bouquet
И аз съм тук ,ама време не ми остава ..Поздравления на свалилите и на задържалите Peaceи хубав ден !  bouquet

# 494
Хапнах си рибката, сега цялият ми офис мирише на риба и го проветрявам, ама не ми пука-много ми беше вкусно, пак ще си направя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт