Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 694
  • 650
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Здравейте мили Дюканки и от мен   love001
Добре дошли на новичките   smile3525, честито на всички свалили през уикенда   smile3501, ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО БРАТЧЕТО НА SUN   nbirthday и успешна и ползотворна седмица за всички нас  newsm10
Знаех си, че в тази тема ще мога да се похваля със свалено килограмче  newsm44(цял месец го чакам да си ходи  smile3514). Верно, че карам доста олекотен режим 6ПЗ и 1П (тайно се подготвям за следващата фаза, че то останаха само 2кг  smile3508, макар че кой знае кога ще ги сваля с тези темпове  smile3506)
Срещата ни беше много приятна, надявам се скоро да се видим и с другите Варненки  smile3521
Хайде приятен ден, че се поулях в писането  smile3525

# 496
# 497
Здравейте момичета, макар, че имам книгата  искам да ви попитам, мога ли да разтварям от степчетата - "студен чай" , за да ги използвам при достигането на нужното количество вода?. Задавам ви въпроса, защото малко ми е трудно приемането на чиста вода. Наливам се чйове без захар, само и само да поема течности.

# 498
Здравейте,

поздравления на отслабналите   bouquet!

Отивам да чета назад, че доста сте писали, а по-късно ще се включа.
 Hug Hug Hug

# 499
 Naughty   Токущо приключих с  обяда- пилешки дробчета + сос, състоящ се от кис. мляко "Верея" 0,1, извара, сварено натрошено яйце, всичко това подправено с малко горчица и сол. Какво ще кажете? Бива ли?  Ако не е този така наречен сос немога да ги преглътна така наречените Дюкански дробчета.   Hug

# 500
Slunchica, na dr komp sum. Moiat se skapa totalno. Spazwam dietata. Dano skoro mi go opraviat
Obicham vi

# 501
Надя,пий айрян,като не ти се пие вода Simple Smile/не знам за степчетата Wink/Бачи- Laughing
k_savova -браво на теб.Само два са ти останали Hug-ще ги сбориш и тях.Айсче,я кажи каква рибка яде?Аз обядвах  извара с две настъргани яйца и малко мляко,ама хич не ми хареса SickИскам мръвкаааа Joy

# 502
Тути, рибката беше елария-май е бяла. снощи я варих с чубрица, червен пипер и лук, три рибки сложих-едната я раздробих във водата, другите 2 - за днес, чорбата я застроих с два жълтъка и оцет, както си му е реда и довечера ще и се насладя-много ми хареса,

# 503
Здравейте и от мене,
Отдавна не съм писала, но да се похваля и аз с още -1 кг
В момента съм на смесен режим 5/5
днес мисля пак да си направя кексчето , мн ми беше вкусно предния път
А някой може ли да ми каже рецептата за тричавата палачинка, че не мога да се сетя къде я четох?!
Благодаря
Засега чао, по късно отново ще се включа

# 504
Здравейте и от мен !!!  Hug  Hug  Hug
Честито на всички успели да се разделят с по някое килце, Sun да е жив и здрав рожденника !  smile3525
Днес е толкова мрачно, че си мисля само за ядене и спане. Но обядвах много режимно. 2 домата + страхотна пилешка пържола от топлия щанд на Кенар ( Кауфланд ). Горещо ги препоръчвам !

# 505
  • София
Здравейте и от мен!
След прегрешенията през уикенда, днес отново съм режимна, 1-ви протеинов ден.
До момента съм на 1 л чай, 800мл мин.вода
3 с.л. овес.трици + 4 сл. кис.мляко Верея 0.1%
1 яйце (само белтъка)
обяд - 200 пуешко филе

Мисля, че всичко това е режимно, нали?

Забравих да ви кажа, че чаят е от лайка- много го препоръчват за прочистване и  в диетите за слабеене, дори Златно чудо 14 трябва да се комбинира с мнооого чай от лайка Peace

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 13:26 от Мишле_

# 506
Мишле, не са позволени овесени ядки, само овесени трици.

# 507
Айсче -мерси Hug.Днес  ще си купя  и направя,че така ми се хапва вече супичка Rolling Eyes..

# 508
  • Варна
Мишле, не са позволени овесени ядки, само овесени трици.

Абсолютно вярно!!! Махай ядките. Heart Eyes

# 509
И аз да се включа с моя резултат - днес ми е 5 ден на първа фаза - 2кг /честно казано надявах се да са малко повече, но какво да се прави/. Чудя се дали и утре да изкарам на П или да минавам на ПЗ /5/5/. спорна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт