Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 535
  • 650
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, аз се приготвям да си ходя вече-много ми е зле, май съм болна, ония ден замръзнах и сега ме тресе и свят ми се вие даже, тъкмо свърших шишето със сиропа за кашлица (леле колко захар има в тези сиропи ooooh!) и се зарадвах, а сега кой знае Rolling Eyes

Приятна вечер ви пожелавам и утре всяка да се похвали  Hug Hug Hug

# 571
АААААААААа, какво става с тези болести в нашите редици?!?!
Бързо оздравяване на всички!

# 572
Aspasia, Icecream, дано се оправите скоро!   bouquet
На спортуващите - приятни тренировки!  Hug
И аз изчезвам - отивам на рожден ден. Обещавам да съм режимна.  Mr. Green
Лека вечер на всички!  Heart Eyes

# 573
    айде папкайте 

# 574
  • София
Aspasia, Icecream, не се разболявайте!
Вземете нещо профилактично
Имаше едни прахчета Тайлол Хот - казват били много добри! Май по-добри от Фервекс и т.н.
 smile3543 Дано се оправите без нещо по-сериозно като лекарства!   bouquet

# 575
Мерси момичета за пожеланията! И аз се надявам утре да съм мнгоо по-добре. Пия Изопринозин, освен вит. Цъ

# 576
  • София
Здравейте   bouquet     bouquet     bouquet
На всички застрашени от грип препоръчвам да вземат ударно по 4 таблетки антиктенокардин и един грам витамин С днес и утре и има шанс да отдалечат грипа.
Днес не съм се мерила, но отидох на работа за първи път от 10 и се изтрепаха да ми правят комплименти. 3 кила, ама с голям визуален ефект  Blush
Продължавам с ударния, за утре още не съм решила.
Някой опитвал ли е 3дниПЗ/5П, вместо 5/5. Ако има такъв нека си каже опита.
Това е от мен засега.  Hug   Hug    Hug

# 577
  • В полето, под тепето.
Бързи поздрави на всички и да бутна темичката малко нагоре, че едва я открих  bouquet

# 578
  • Пловдив
да бе Тиси и аз така, ама днес нямах време да пиша а и трябва да измисля нещо да ям - проинно, че нямам в наличност.

# 579
  • В полето, под тепето.
Им. аз правя 4-5П/3ПЗ на не съм добър пример, защото свалям много бавно и трудно.

# 580
Хе-хе!  Това човече е само за нашия форум Simple Smile))

# 581
Здравейте момичета.Как сте?Аз бях на Турция за няколко дни и мога да ви кажа ,че много ми липсвахте през това време.Прекарах си страхотно,въпреки многото километри,които навъртях за толкова кратко време.И съм много радостна ,че на фона на всичките сладки ,баклави и всякакви други нещица там качих само 1 килограм,който надявам се да разкарам до утре-други ден.Сега сядам да ви чета,че много сте изписали,а на всички свалили честито.

# 582
Здрасти! Добре сме. Опитваме да четем Simple Smile))

# 583
Добър вечер и от мен  Hug Малее много сте писали днес ooooh! а работа нямахте ли? Mr. Green
Аз днес не можах главата да си вдигна от работа Twisted Evil иначе съм абсолютно режимна и няма прегрешения, е и кантара не е мръднал днес, ама утре да му мисли ако пак не мръдне.....лошо му се пише Laughing Laughing
Преди малко си мислех колко бързо минават ПЗ дните Sad и хайде дошли протеиновите дни, ама няма как, няма да се предаваме нали?

# 584
И аз имах много работа, Елена Simple Smile)
Опитах да наваксам с четенето, ама съм уморена. Докато се сетя да ям зеленчуци, то им изтекъл лимита  Joy
Пепи! Как сме с литрите? Аз Днес съм на 1 и сега ще наваксвам...........

Общи условия

Активация на акаунт