Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 535
  • 650
  •   1
Отговори
# 585
Хе-хе!  Това човече е само за нашия форум Simple Smile))

Ами може да си го сложим всички в подписа, като знак на Дюканките/както при спамърите/!

# 586
Супер, ама от де да го взема?
Ехо.... Криии! Flutter

# 587
Добър вечер, дюканки.
С лошото време сякаш и настроението ми се скапва.да не говорим че днес кантара реши тотално да ме влуди и ми показа едни много сигурни 63 килограма !!!! Не стига че не мърдам от сумати време, ами сега и + 1 кило.
Успокоявам се че може би задържам течности, защото вчера прекалих с тая супа, води и чайове.
Сега пак ми е малко тежко, спазвам режима но похапвам доста.
Днес съм яла общо 2 яйца, едно пакетче извара 200 гр, 1 кофичка кис.мляко, малко парче пуешка шунка, купа зелена салата и купа зеле с моркови, 3-4 лъжици трици и 2 кафета с мляко и подсладител.

Не съм ги яла в тоя ред, но това е отчета за цял ден.Сбърках ли като ядох доста късно триците ? Нямах мляко сутринта и ядох триците с млякото и то повечко отидоха към 4 лъжици в пет часа следобед ? Друг важен въпрос ми е към по-опитните.Добра идея ли е от другата седмица след като ми минат протеиновите дни (досега бях 5/5) да почна от понеделник до четвъртък да съм на ПЗ и после петъка и уикенда на протеини, т.е. 4/3 ? Това как е като вариант ?
Днес трябваше да ми е щастливо, отбелязвам цели три седмици откакто съм на режима, а всъщност хем съм гладна, хем режимна, хем по-дебела  Sad Далеч съм от идеята да се отказвам, обаче за сметка на това ми е много криво.

# 588
Орди! Като си гладна-яж. Аз също съм 4/3. Ако супата е била малко соленичка.... може затова да си качила.
Аз също съм в едно настроение......  под -100....
Вещи! Как са силита?

# 589
  • София
Привет на всички! Тук съм!
Бачи  Hug
Не съм ви изчела, добре сте пописали!
Орди, ама хич ли не си смъкнала за 3 седмици newsm78 МЦ? Овулация? Това са едни от причините за задържане, както и по-солена храна. Триците е хубаво сутринта, за да разкараш до вечерта въглехидратите, но не е решаващо.
Аз в момента карам 4/3, малко е уморително, защото ПЗ дни свършват почти веднагически. Но от друга страна е по-удобно - не смяташ кога на какви дни си, винаги уикенда можеш да отидеш на гости, на заведение и да хапнеш салатка с месо; а и уикендите си повече вкъщи и не страдаш толкова от различната храна, която проготвяш за себе си и за другите Laughing
Орди, сега погледнах килограмите ти, бях забравила, че ти имаш страшно малко за сваляне. Затова може да е по-трудно да сваляш!
Пепи, Бачи и всички останали  наздраве! 

# 590
Здравейте, мацки  Simple Smile

Отдавна се каня, но от днес мога да се похваля, че започнах режима на Дюкан.  Peace След раждането бях с 6кг отгоре, но след 6 месеца вариране нагоре-надолу реших, че наистина искам да се освободя от тях.  Naughty Сутринта бях 58кг, а мечтаното ми тегло е 50кг. Винаги съм си била някъде около 50кг и затова сега с тези 8кг отгоре изобщо не се чувствам добре. Днес първият ми ден мина добре и не особено трудно. Само искам да попитам в протеиновите дни разрешен ли е някакъв подсладител на основата на Аспартама примерно?  newsm78

Радвам се да се присъединя към вас и дано всички достигнем желаните резултати!  Mr. Green

# 591
  • София
 welcome Уини, 8 кг ще ги пребориш за нула време! Успех! Може кола лайт и подсладител.

# 592
Уини! Късметлийка си , че си открила режима на малко килограми и не много качени килца Simple Smile)

# 593
Уини добре дошла  Simple Smile

Днес на работа ме питаха дали съм добре с бъбреците  Mr. Green- пиела съм много вода и съм ходила в 00 през 15 мин  Crazy

# 594
Супер, ама от де да го взема?

Baci, аз съм готова, имам го в подписа ми! Peace Действаш, като при слагането на картинка!

# 595
 Joy Joy Joy  да ама от къде да му взема линка

# 596
Ами аз все варирам, мразя така, нещо съм повредена  ooooh!
Карах си съвсем добре до 16-ия ден, когато бях точно - 4 кг ( 61.5)
После сгафих с малко кашкавал и 3 печени бразилски кестена или нещо подобно и естествено си понесох подследствията - плюс 0.5 кг.
Станах пак 62 и така все бях няколко дена, но съм била абсолютно стриктна, после минаха още дни и днеска още едно кило отгоре - 63.
Излагация пълна, но ще се боря. smile3514 newsm45
А иначе МЦ-то ще е след време, не е заради това.

Уини, 8 кг не са никак много, наистина ще се отървеш бързо, добре дошла и от мен   bouquet
Елена мене пък ме гледат странно как ги разнасям тея шишета и като съм навън все пристъпвам от крак на крак и си измислям причини някъде да отидем.
А нощем разбутвам целия апартамент за да стигна до тоалетната.Хем зор, хем съм заспала  Tired

# 597
  • София
Дориsmile3501 newsm51 честито намаление! Много се радвам, че преодоля застоя! Поздравления!  bouquet
Айсче, къде ската сладоледчетата? Да оздравяваш!
Въобще, момичета, трябва да внимаваме да не настиваме, защото със сигурност сме с отслабена имунна система, особено тези, които сме по-дълго време на режима. Антистенокардина е добра идея, утре ще си купя. Правила съм го преди години и беше доста ефикасно. Само че забравих по каква схема се пиеше newsm78 Им, мерси за хрумката!
Диди  bouquet, добре дошла и на теб! Успех в диетуването!
Вещи, мерси за букета и поздравленията! Определено липсваш тези дни!
Сън, да е жив и здрав брат ти и винаги да се разбирате!  ura
Тия, за 5 дни 2 кг е хубав резултат, защо не си доволна newsm78 Да, минавай вече на ПЗ.
Виви, някоя снимка от Турско ?  Да се поФалиш?
Аспазия  bouquet, да оздравяваш и ти!
Надя, може степче студен чай. Но по-добре чиста водица!
Тути, много ми хареса туй емотиконче и ще го използвам , надявам се, че нянаш нищо против кражбите на интелектуална собственост.

# 598

Затова пък открих този Simple Smile)

# 599
  • В.Търново
Не може да бъде успях да прочета ВСИЧКО !!!
Някой май е плакал за мен Simple Smile baci, Кри, Миши Hug Hug Hug
Вече си мсилех, че сигурно има 34 тема докато аз прочета. А както видях без малко за отсъствие да има и изклюване от режима Simple Smile)))
Наздраве Simple Smile
Baci, кексче-сексче а? Simple Smile))
Кри -30 супер Simple Smile
На всички с минусчета малки и големи браво Simple Smile
Аз въпреки нережимните хапвания се въртя около числото, което показва линийката. Сватбата беше хубава, весела поиграх си Simple Smile
А и пухче  напредва упорито надолу Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт