Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 32 003
  • 650
  •   1
Отговори
# 600
  • Провинция
Здравейте!Губя се напоследък,ама така съм се омотала,че няма оправяне.Искам да напусна старата си работа и да започна нова от 15.09.А незнам дали ще ме освободят по взаимно съгласие,иначе дължа една брутна заплата,която не ми се дава,ама май няма друг начин.Някой да е напускал без предизвестие?не свалям и не качвам.Може би като съм притеснена и нито пия,нито ям като хората.Оспамих темата,за което моля да ме извините!Ако може някое съветче!

# 601
  • София
Бачи  http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/f050.gif
Пепи, наистина липсваше!
Къде съм гледала преди малко??? Забравила съм да честитя намаленията на Вес и Креми !  smile3501 newsm51 Креми, още мъъъничко остана!
Дезире, пожелавам ти късмет  Flowers Four Leaf Clover и бързо да ги смъкнеш тия 5 кила!
Къде е нашата фея на желанията?  babydust7 Фоли, гони девойките и ела да си поговорим!
Баева Hug, абсолютно те разбирам за липсата ти на стимул! И аз ако изглеждах така, сигурно щеше да ми е трудно да съм режимна. Успех от утре, да ги махнеш бързо и решително тия последни гадни килограми!  bouquet

# 602
  • София
Пухче  Hug Hug Hug Все пак по-добре тактично, за да те освободят по взаимно съгласие. Иначе наистина ще се наложи да дадеш една заплата, и то брутна. Разрешавай бързо проблема, възстановявай душевното равновесие и да ти тръгнат килата надолу!  bouquet

# 603
Здравейте и от мен момичета и аз днес съм с едно кило надолу ама от утре почвам ПЗ и сигурно ще се задържа така.
Честито на свалилите   bouquet
Много се радвам че се надъхвате така човек има нужда от стимул и ако не сте вие сигурно щях да опустошя магазина (работя в магазин за хранителни стоки)

# 604
  • София
Малииии, Жужи, трябва да ти дават вредни! Как издържаш на толкова забранени неща около теб newsm78 smile3501 smile3501 smile3501 Честито ти килограмово минусче!  bouquet
Момичета, имам предложение.
Искате ли да си организираме национална дюканска среща във Велинград? Има готини хотелчета, да не говорим за СПА. Бихме могли да отделим една събота и неделя, какво мислите? Не сега веднага, защото ще трябва време да организираме себе си и околните.
..

# 605
# 606
  • В.Търново
Кри мерси за човечето и аз си имам картинка Simple Smile))
Baci  Heart Eyes

# 607
  • София
Пепи, човечето го изнамери Тути, нейна е заслугата   bouquet
Бачи, кво става???

# 608
Бачи, много са ти линийките и сигурно не ти остават достатъчно символи като копираш адреса на емотикона!

# 609
  • София
Кри, 4 -те антистенокардина са за лечение/ може и 3 сутрин +3 вечер/, а профилактично се взимат 1-2 дневно Peace

# 610
  • В.Търново
Не е от мястото Simple SmileСлед малко трябва да е ОК.
Браво на тути за идеята с човечето. Кри идеята ти си я бива, много е хубава Simple Smile

# 611
Неприема.

# 612
  • София
Бачи, махни линийката от кога си на Дюкан и просто си го напиши в подписа.  Hug
Им, мерси!

# 613
Лека нощ, момичета!  bouquet

# 614
  • В.Търново
Главния тотвач наготви ли ? Simple Smile)
Ванче  bouquet
Ето че стана baci Simple Smile

Хм, Вещи дали твори нова тема?

aspasia лека нощ и сладки сънища.

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 22:04 от Peppi

Общи условия

Активация на акаунт