Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 567
  • 650
  •   1
Отговори
# 90
Вещи! Благодаря!
Супер Simple Smile) Ама самотен супер....
Аз пък чета Минушка.... Simple Smile)) И чак сега видях, ти какво си написала Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 22:55 от baci

# 91
  • Пловдив
Момичета, отдавна не съм писала и не съм ви чела....Време нямам, а и нещо се бях демотивирала.... Confused
Но тъй като съм упорита, вчера си купих книгата на д-р Дюкан за допълнителен стимул...започнах да я чета и ми е доста интересно!
Иначе тази седмица съм 99% режимна, но минала седмица изпитах остра нужда от сладко, чак ми прималя и....хапнах си, но малко.... Cry
Лошото е, че знам, че кризата сигурно пак ще се повтори!

П.С. Дано постинга ми не демотивира някои от новите момичета! Peace

# 92
  • Пловдив
Тиси, Бачи, благодария за съвета, но пак го запекох на водна баня. другия път ще прбвам.

Вещи, каква е разликата между нашия форум и този на Рицарките?

Мъничка, очевидно си си напатила от белтъка! дано имаш спокоина нощ!

Бачи, важното е да е супер.

Им, добре дошла и успех!

# 93
Стели! Наблегни на млекцето със степче и на психическата настройка,че няма да те изкуши сладкото, защото е така. Само издръж 2-3 дни на натиска.
Нин! Повярвай! Изкуствен супер не е супер.

# 94
  • Пловдив
Стели и на мен ми се хапва сладко особено преди МЦ, но златното стече и ваниловия крем ме спасяват.

# 95
Тоз ванилов крем....Нин!  newsm78 аз зЪщо ни гу знаМ?

# 96
  • Пловдив
Тоз ванилов крем....Нин!  newsm78 аз зЪщо ни гу знаМ?
мисля че взех рецептата от книгата и си го интрепретирам: 3 яйца ги разбивам, 1/2 литър мляко топло, не вряло или кипнало с ванилия, 2 таблетки подсладител и малко степче горски плодове. смесвам млякото с яйцата внимателно. наливам в формички за крем карамел и пека на водна баня. нешо като крем карамел

# 97
 Joy Joy Joy..... хихи
тогава аз утре ще си го направя това и ще си го кръстя, на нещо, което ми се яде Simple Smile)))

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 23:32 от baci

# 98
  • Пловдив

Нинка, при рицарките влизат от всякакви режими, най-вече дългосрочни, като нашия, разделно, ВМ-НВД и споделят като тук Simple Smile

# 99
  • Пловдив

Нинка, при рицарките влизат от всякакви режими, най-вече дългосрочни, като нашия, разделно, ВМ-НВД и споделят като тук Simple Smile
зачетох се тази вечер там и ми харесаха.

# 100
  • Пловдив
лека нощ  от мен luvbed Simple Smile Simple Smile

# 101
  • Пловдив

зачетох се тази вечер там и ми харесаха.
Нищо не ти пречи да се включиш  Peace

# 102
  • Пловдив
Лека и от мен

# 103
аз пък сега се включвам, когато всички си лягат, но сутрин просто не ми остава много време да ви прочета и напиша нещичко!
а не знам дали изобщо да разказвам newsm43
Просто прекалих с някои неща/няма да казвам какви/ и накрая с парче фантастична торта!Утре вечер пак сме на рожден ден, този път вече трябва да удържам. Скоро не се очертават големи семейни празници и нямам извинение, за моите нарушения.
Благодаря на всички ви, а вие сте толкова много , за хубавите пожелания за моята рожденничка днес! А тя беше прекрасна!
В настроение, нагласена с няколко тоалета през деня, почерпки на толкова приятелчета и накрая партито в детски клуб, където се наиграха, но не на воля/на никой не му се тръгваше в 9 вечерта/. Получи много и страхотни подаръци, като се прибрахме си ги разглеждахме и подреждахме!
от утре-строг режим!  Peace

# 104
  • София
Добро утро, момичета!

Дано днес да бъде последния ден от стачката! Вещи, честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт