Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 578
  • 650
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро момичета!
Много глупаво се чуствам и същевременно много ви се възхищавам как успявате да се храните режимно за толкова дълги предиоди, но аз определено не отслабвам , искам да сваля гадните килограми

отказвам се от Дюкан, но обещавам да се върна и да си поддържаме заедно килограмите (за това ще е супер)
Много ви благодаря , че ми отговоеитхте на всичките тъпи въпроси

нали няма да ми се сърдите, ако наминавам...да си ви виждам как сте?  bouquet  bouquet  bouquet

# 136
Мише, благодаря за кафенцето! Ей сега се присъединявам с едно капучино.  Wink
Daisi4ka, не се отказвай! И аз съм в застой, ама не губя надежда. Ще тръгнеш надолу, няма страшно.  Peace

# 137
Честит празник на Вещи, Кри и  всички учители!
И аз съм завършила Икономическа педагогика, но никога не съм работила тази благородна професия!

Дейси, защо така се отказваш бе , мила, явно си в застой на кг, скоро кантара може да те изненада отведнъж с повече минуси?

# 138
Мише! Благодаря! Пийвам и аз кафенце Simple Smile)   food010

# 139
Sunche, съгреших и вчера и днес и...ще пробвам да се храня режимно и ще си внимавам ,ама няма да се водя Дюканка , защото си искам да съм истинска

Благодаря ти  bouquet

Пък аз не съм и почвала да свалям...сега ще си почина малко от диети...и после наново
Ама много сте ми мили
 Hug

tzvety roussimova , аз не съм и почвала да свалям - не говорим за застой даже...това е страхотен режим, но аз може би...като..абе не знам ...

Благодаря, че сте така мили...много ме размеквате, ей!
Айде да пием кафенцето си заедно!

# 140
  • София
Моля, Бачи   Hug !

Дайсичка, не се отказвай! Хубавите и трайни неща стават бавно, нали знаеш?

# 141
Добро утро скъпи Дюканки !! То ден стана вече, желая ви да е слънчев, отслабващ и усмихнат !!

Честит празник на учителите !!! Дано днес се реши въпроса със стачката във ваша полза !!

# 142
Daisi4ka, мила, ти имаш много малко за сваляне и може би заради това така се получава. Когато си готова, се върни, ние ще те подкрепяме! А до тогава идвай поне кафенцето да си изпиваш с нас.   bouquet

# 143
  • София
Бачи,  Hug снимката е страхотна! Чак сега я видях... и то защото другите я споменават и се върнах назад да я търся! Много е готина!   bouquet
Daisi4ka, навестявай ни от време на време. Стискм палци да намериш подходящия режим!  newsm10

# 144
Здравейте, ето че и аз се присъединявам към вас.  Аз съм избрала режим - 5 дни П и 3 дни ПЗ, но преди това бях  7 дни на 3 ПЗ.  В периода на ПЗ, може да се каже, че почти кг. не мърдат - 0,5 кг. , но в обиколката на ханша има промяна.

# 145
  • София
Здравейте, ето че и аз се присъединявам към вас.  Аз съм избрала режим - 5 дни П и 3 дни ПЗ, но преди това бях  7 дни на 3 ПЗ.  В периода на ПЗ, може да се каже, че почти кг. не мърдат - 0,5 кг. , но в обиколката на ханша има промяна.

Здравей Надя и добре дошла!  Hug Кажи нещо повече за себе си: колко имаш да сваляш, как си ги качила, от колко време си ги носиш.... такива ми ти работи...  Flutter ние сме любопитки...  hahaha

# 146
  • Варна
Здравейте на всички  Hug - новички, ветеранки, свалили, несвалили (аз съм от последните - цял месец нищо не съм свалила Sad ). Вече две теми минават и нямам с какво да се похваля, само си чета и ви се радвам на свалените килограмчета   bouquet
А за варненската среща утре ще гледам да съм налице, дано малкия заспи навреме, че иначе ще позакъснеем  newsm78
Честит празник на всички празнуващи днес - рожденници и преподаватели  bouquet

# 147
Snow4eva! Simple Smile)
Леле, аз в 12 приключих с обяда Simple Smile Много съм стриктна Sunglasses

# 148
Daisi4ka,изборът си е твой.Щом не ти допада режима не се насилвай-всеки решава кое е добро за него и кое-не.Ако решиш да се върнеш-ще те чакаме Hug
Аз лично се убедих в ефективността му миналата година,но се предадох много бързо.Сега съм решила да мисля и гледам на Дюкан като начин на живот,а не временно решение и мисля,че ще успея.Хубаво е ,че ви има и човек може да намери подкрепа във ваше лице Hug Hug Hug

# 149
здравейте,момичета.предлагам рецепта сас запитване към по-компетентните дали е подходяща за първи етап.
филе от риба-мерлуза,хек
обезм.извара,прясно,кисело мляко
2-3 с.л. горчица
сол,черен пипер
пропорциите са по желание,спрямо гъстотата,която искате да постигнете.аз го предпочитам по-гъст соса
    рибата нареждате в тавичка и леко посолявате.останалите съставки разбърквате до получаване на хомогенна смес и заливате рибата.печете поне 30-40 м. на 180-200 гр. докато соса леко се зачерви.о
   обичам много тази рецепта,но досега прибавях и много лук в соса,но той май не е за първа фаза.
    може да си приготвим предполагам и рибена чорбичка сас мидички.дори можем да си я застроим с яйчице и малко мляко,да си я подправим с черен пипер и лимонче.
пишете отзиви и мнения...а на тези,които разбират повече кажете дали става за диетата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт