)
на новите мами. При нас е не само весело, но и интересно 
, че накрая пак мина под ножа.
с романче в едната ръка
, ама не мисля да се отказвам от излизане и след малко политаме навън с количката. Предните дни правих разходки от по 5-6, че даже и до 7 часа 
Ние сме само на кърма, храним се на поискване, ама то е на 3 часа, той си го направи така. Е, има разминавания. Снощи почти не спах...щото яде в 1 през нощта и после докато се приспим и после пак дошло време за кърмене 

Че и малки пакети не продаваха та взех голям 90 парчета.Тъа ся ше ми пати главата..

.Което ми се вижда доста рано.Още месец ми се срува и ще го запълним май....голям майтап
Буболечката ми се заформи като 5 кг-мово тюленче сега.Та другиоя месец ще сме към 6 и нещо
.
), а и заради пъпчето (нали е леко изпъкнало) ме е страх да не плаче много да се напъва. Май 2 пъти се е случвало досега да пропускаме баня, но и без това го мием по няколко пъти на ден, не виждам проблем.
Нашия ми изглежда огромен в сравнение с бебешока.
Баща му като му приказва и той го гледа едно интересно, сякаш всеки момент ще му отговори.
Много ми е сладък, щото до скоро изобщо не му виждахме очичките, все спеше и мижаше.

така че определено се заглеждат 

Препоръчани теми