Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези болки точно сега?
Какво да пия при зъбобол?
Какво мога да очаквам при нормално раждане с непълна кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези болки точно сега?
-
Какво да пия при зъбобол?
-
Какво мога да очаквам при нормално раждане с непълна кандида?
Разговорът за "недоизчистен" кандидат при раждане е важен, но темата не е обсъждана подробно във форума. В този случай, важно е да се консултирате с лекар, който може да предостави подходяща информация и лечение. Темата за непълна кандида при нормално раждане също не е подробно обсъждана във форума. В този случай е важно да се консултирате с лекар, който може да предостави подходяща информация и лечение.
-
Какви са някои от проблемите, свързани с кърменето, обсъдени във форума?
-
Какви са някои препоръки за справяне с проблеми при кърмене и грижи за бебето?
Нищо особено не усещам и аз като
То пък и времето едно депресарско....
Хайде стига съм се оплаквала 

Нека само радост да и носят! Много се радвам за новото попълнение от близнаци в нашия отбор!
Колко бързо са ви пуснали в къщи...това е много хубаво! Много здраво и послушно бебче ви пожелавам!
Пък то явно наистина лекарите отлепят мехура.
Наде - стискам палци малкият красавец да се реши най-сетне и днес или най-късно утре да се запознаете лично! Освен това всичко стискам палци и всичко да мине много бързо и лесно 
Ако Калина се беше родила по-голяма и силна и беше започнала да суче от началото щяха да се нормализират нещата. Но с помпа и с цедене не е същото, не се изцежда всичко и според мен за това така си е получило при теб. Направила си каквото си могла. 
Аз продължавам да цедя, защото ще ми се налага да ходя до факултета един-два пъти в седмица за по няколко часа и ме е страх, че ако спра да цедя, ще се нормализира кърмата, бебка ще изжда всичко и няма да мога да оставям необходимото количества кърма, докато ме няма. За сега през нощта пропукам цеденето и сутрин положението с гърдите хич не е розово - твърди и с по някоя бучка, но не мога просто. 
.Иначе сме доста дребнички-около 2700,но важното е да сме здрави

,абсолютно никакви признаци за скорошна среща с бебчо няма,освен,че май ми падна част от тапата в събота,поне така мисля 
Пък и кихаме доста често и се притесняваме да не му е студено. И педито каза, че е от претопляне, но каза да гледам да няма бели връхчета на пъпчиците, че тогава било възпаление. Като се събуди ще последна специално вратлето, че то най-зле.