В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 997
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Едно бързичко "здравейте" от мен!

Всички болнички да оздравяват, пращам аз слънчице от тук и много прегръдки!  Hug Hug Hug Специално за Иво, Дими, Преско и милите майчици!

Чета за болните дечица, за които се събират парички и толкова ми е мъчно  Cry Все съм се чудела не може ли всеки месец всеки един българин да внася по 1 левче по някоя си сметка, само по 1 левче....това са милиони пари - за тези мили деца и невинни душички.... Толкова е просто, а защо така се получава  Sad Cry Извинете....

Вени, каква бомба пусна набързо  newsm78
Красе, ако хапе няма да са с Алекс в една група  Naughty  Joy hahaha

Целувки!   bouquet

# 106
  • София
А сънуваш ли как ти падат всичките зъби? Аз - поне веднъж всеки месец.
http://www.dormeo-bg.com/index2.asp?tn=abc&cid=2202

Я, имаме си фен клуб на Д-р Хаус  newsm78 , откога се каня да пусна тема да питам, ако някой познава такъв в БГ да даде координати Серията вчера беше наистина ж-е-с-т-о-к-а!

А ние си имаме ново 200! Ани гепва шишето, прави се, че пие и само чака да се обърна и почва да полива и чисти мебелите. Всички побеляха, ако някой знае как се оправя естествен фурнир ДА КАЗВА БЪРЗО, че ще ме бият домашните
И второ, как да я отуча да го прави?

Отказва и топла храна, ако не е с температура от хладилника почва да бяга, да я сочи с пръст и да вика (х)апееее и да духа и неще да яде. Само на сладолед ли ще я караме?  newsm78

Краси  Hug всяко зло за добро
missZ Тук някой беше питал за разстояниеот между резците, но беше много отдавна коеот ме кара да мисля, че е било за по-голямо дете.
До към 20 години и моите бяха с разстояние и ми казаха, че трябва да режат. Не им позволих още повече, че се вярва, че такива хора са родени с късмет, а и не мисля, че е грозно. После незнам кога са се събрали до толкова, че сега и месо не ми влиза между тях. Хубавото е, че такива разстояние позволяват на зъбите да се наместят правилно и да не се кривят ( редовно ме питат дали някога съм носила шини защото и горните и долните са в перфектна линия). Така, че според мен не бързай, поне до 13 може да изчакате, ако моста не се прибере, тогава режете.

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 18:49 от х_diabet_mama

# 107
  • Boston, MA
Оле, много болни! Прегръдки за Иво, Преси, Дими! И за майките им!

Юлче, в България Дани като беше с дрисъка и не можа дълго време да се оправи, една лекарка ми каза да редувам Хидрасек и Ентерол. Плюс пиеше лечебно АМ (Хумана май беше, но има и на някаква друга марка, забравих). Освен това само солети. Стискам палци!

Днес беше първия ден с рев при гледачката, много обича да си играе с децата там, но като усети, че тръгвам към вратата и се хвана за крака ми...  Cry Естествено, две минути по-късно е спрял да реве...

Хаус го гледам от началото, любим ми е, последната серия съм я записала, но нямах време да я гледам. Коя беше тази серия по българската телевизия, която била страшна?

Я да ви питам хипохондричките - от два дни ме боли ухото, може би защото в един ден сутринта и вечерта летях на самолет (за два часа и нещо полет де, не беше дълъг). Вода ли ми е влезнала в ухото и после от налягането или Дани ме е дарил с неговия вирус? Той леко го кара, само сополи и кашлица (да чукна на дърво). Аз нямам симптоми, днес леко глава ме боли.

# 108
  • София
Сори, но ходих до УНСС!

Немога да кажа, но не е вирус! Даже незнам дали е правилно да се пише така тук на всеуслушание, но неможех да не ви предупредя.

Снощи не съм гледала Хаус, че д-р Грей го конкурира. Коя серия, ако знаете, да я потърся?

# 109
  • София
Ееее, Вени като си почнала казвай! Одеве пускат извънредни новини по Нова и аз веднага си помислих за атентат  Mr. Green

# 110
Вениии, сега ще ме накараш да зарежа ученето и да дебна постоянно в темата какво ще напишеш Rolling Eyes Казвай бързо, че не мога да се съсредоточа в темите ми Praynig

Желая на всички болни дребосъци бързо излекуване!!!

# 111
Ау Вени, ти направо вместо да управяШ положението, го направи оЩе по нетърпимо. Бърzо праЩай ЛС на вси4ки ни сега  Crossing Arms

# 112
  • София
Писах ви лични! Други желаещи? Grinning
 Аз май така трябваше да направя по принцип!

# 113
  • Boston, MA
Вие полудяхте.  Grinning

# 114

Ти 4ак сега ли раzбра?  Laughing

# 115
  • София
Аууу, аз нямам нищо на лични...  Naughty Crossing Arms Сега как ще спя, цяла нощ ще ме гложди пустото му женско любопитство?!  ooooh!

Остана само още един ден и пак ще си имам мъж!  newsm44
И друг път Пепи го е нямало за толкова, че и за повече време, но никога не съм го преживявала толкова трудно.  Sad Може би, защото малкия нон-стоп повтаря "тати, татиии".

# 116
Брях.... Thinking

Бубко, аз лично съм тотално изперкала  Crazy

Днес идея си нямате какво беше покрай нас - под нас къртят терасата, над нас сменят тръби, около нас учителите се вихреха с тупани и свирки. На ъгъла до нас направиха гръцки ресторант......как да не лудне човек.

# 117
Вени, и аз искам  Mr. Green
Лека нощ на всички.

# 118
  • софия
Вени и аз и аааааааз Laughing Embarassed

# 119
newsm78 и аз искам  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт