В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 995
  • 274
  •   1
Отговори
# 135

Честит рожден ден, Цвети!
Много любов, щастие, здраве и късмет!!!

Здравейте и от нас Тедко!

Днес бяхме пак на преглед и си остава до другата сряда в къщи засега. Кашля още и гърлото не е ок. Аз също съм се разбухала от вторника-ве4ер едвам заспивам.Доки ме гледа и мойто не е добре. Май го заразих/той не, че се е оправил/ пък и таткото тая сутрин нещо му дразнело.... Ве4е ми писна от тая кашлица и болести - една кофа сиропи изпи.

Вени - пълен шах и мат!  Thinking Mr. Green

За вси4ки болни - бързо оздравяване пожелавам!

Доки каза, че за 5-6 месеца се адаптират и изграждат имунитет към болестите в детско заведение малчуганите. Направо ме съкруши-надявах се да са 2-3 максимум. Tired

skarlet# ами и Теди така крещи и вика, тренира говор и гласни струни. Да се карам няма много смисъл-дете е колкото мога го спирам. Всеки е изнервен и се дразни. Най-често обаче разведрява обстановката наоколо и се ухилват хората/е намират се и железни за чара му Mr. Green

# 136
Вени, аз и без това никъде не мърдам тези дни Grinning
Иначе Тони бе с хрема, доста гадна хрема, пи сироп за кашлица, пък гърлото му бе възпалено, а между другото точно преди това започна с гъбичка+стоматитно положение в устата.
От Дактарина му мина много бързо - за 1 ден, но хремата я влачихме доста време.
Сега аз съм леко хремава, сигурно ще почне колелото - цялото семейство заразява един-друг, та така цяла зима Thinking Не мога да му сложа шарковата ваксина за пореден път! ooooh!

Цвети, честит празник!
Бъди щастлива и хората, които обичаш нека бъдат здрави и около теб!

Децата ми спят, главата ми е като тиква - ту смях, ту рев, ту тичане, лудуване....вечер не ме питайте как изглеждам. Joy

# 137
  • София
Здарвейте!
Ние се поизгубихме тия 2 дни, но не от хубаво. Соня пак е болна и от преди малко вече е на АБ. От 3 дена е с Т., а от вчера просто не сваля 38 градуса. Направо съм пощуряла от претиснение. Непрекъснато я мисля и тъпата ясла, защото за 2 седмици е ходила 5 дена, а аз след 2 седмици почвам работа. Ако не върви адаптацията просто не знам какво ще правя.  Sad
Извинявайте но нямам никакво насртоение и ще отида да дремна и аз, че нещо и мен ме боли гърло.

Цвети, Честит рожден ден!   bouquet Желая ти много здраве, любов и успехи.

# 138
  • София
Има сигнал в полицията, че очакват нещо, безредици ли, друго ли незнам и баща ми ме предупреди!

# 139
ЦВЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСПЕХ В НОВОТО НАЧИНАНИЕ.

Е, всички ли които започнаха ясла са болни?????? Някой който да не е болен и да е на ясла?
Ванче, как сте с вашия имуностимулант?

Днес се оказа, че абокада на Димата не е както трябва и й го махнаха. Довечера пак ще я бодат. Е не мога да го гледам това, а сигурно ще ме накарат да я държа.

# 140
Цвети, 4естит рожден ден   bouquet  Желаем и много zдраве, Щастие и любов  Hug  Hug  Hug

И при нас положението не е роzово  Sad  СноЩи zабравих да си пия лекарствата и веднага ми се отраzи, днес съм пак zле  Sad  За капак Милена ми вдига Т°, сутринта беШе добре с 36.7, но реди малко я мерих и имаШе 37.7, дано не се ка4ва много  Praynig

Хайде след няколко дена да няма ве4е болни сред нас  Praynig

# 141
 Hug Praynig Hug Praynig за всички болни!!!

Хипохондричките, това е за вас -   bouquet  bouquet  bouquet!
Бяхте последната капка в чашата на непукизма по отношение на здравето ми.
Днес посетих зъболекар, където всичко е 6+, и личен лекар, който прави кардиограма, профилактичен преглед и даде направления.
Следва и гинеколог.
 bowuu

Отчетох се!
Mr. Green

# 142
Енви, къде ги намирате тия лични доктори, които така лесно правят профилактични прегледи и дават направления за всичко  Thinking Искам и аз такъв, но си стоя при моя, защото и Стенли е при него и съм доволна поне за него, а ако се откажа ме е страх да не се отрази на отношението към детето.

# 143
Е, всички ли които започнаха ясла са болни?????? Някой който да не е болен и да е на ясла?
Ванче, как сте с вашия имуностимулант?
Настръхват ми косите, като чета за болните ни ясленчета и не-такива Sad.
Та по този повод си трайкам и не смея да кажа, че Юли е здрав, а ходи 4 седмица вече. PraynigДано прескочим този трап с изграждането на имунитета с много боледуване.А за имуностимулатора FOR KIDS- ами давам си го по схемата 2*2,5 мл. 20 дни, после 20 почивка/сега сме в почивка/ и така  докато изпие 2 шишенца.Факт е, че досега само сополки е имал, които като НИКОГА минават за 3-4 дни Peace-иска ми се да припиша този факт именно на имуностимулатора Peace
Цветенце, жива и здрава бъди, много обичана и уважавана, много професионални и лични успехи Hug  bouquet

# 144
Наде, ами аз я посещавам веднъж на 2 години и ако ми откаже - срамота! А и записвайки се при настоящата разясних подробно, защо смених предходната. Истината обаче е, че жената е изключително интелигентна и сърдечна! Peace

# 145
И аз не искам да дърпам дявола за опашката, но и Кало засега 4-та седмица е ОК. Дано и занапред да е така Praynig, че аз от 1-ви се връщам в офиса на пълен работен ден ...

Цвети, ЧРД! Пожелавам ти много здраве, щастие и само успехи в новото ти начинание  bouquet

# 146
Ванче, от форОма ли се зариби по сиропа, или доктор ти го изписа?
И аз мисля да пробвам с него на пролет, когато пак пусна Пресил, сега няма сми, тя нашата е изпята за през зимата.
Тихичко казвам браво на Юли и Кало, да са все така здравички Praynig

От вчера освен през устата сме и на инжекции АБ TiredОтровиха ми детето Sad

# 147
Фил, дано скоро да свърши това и да си починето  от тези хапчета Praynig
Татянка, много Hug и дано да се оправите бързичко с Миленката!
Много  Hug Hug Hug Hug за всички болнички и  Praynig скоро всичко да ви е зад гърба!

# 148
Уф Фил, и при вас ли неЩата са по zле?  Sad
Милена пак не спа след обяд, в сряда пак така а в4ера само 30 минути. Опасявам се, 4е е на път да се откаже от дневния сън  Shocked  ooooh!

# 149
Леле, пак много болни  Hug. Дано скоро всички се похвалите с по-добри новини!

Цвети, ЧРД, мила, да си все така красива, бъди много обичана  bouquet!

Шейна и ние няма да взимаме, защото тук сняг няма Mr. Green

За Коледните подаръци все още не съм окончателна, но искам дворец или къща от тези големите на етажи. Може и да е малка за такова, ама пък има вероятност това да и е последната Коледа тук ( поне за доста дълго време), та мисля да я поглезя. Вчера харесах и комплект на Май Литъл Пони ( незнам дали ги има там, но тук госпожичките много ги харесват. Кончетата са страхотни, идват няколко в този дето аз гледах, заедно с обора и незнам още к'ви други неща. Задължително ще има и Барби ( нека има детето, аз моето си го получих в тийн годините, ама така беше на времето). За друго на този етап не съм мислила, но ако харесам още и него ще взема. Както казах правя изключение тази Коледа, но по принцип не си падам по затрупването с подаръци, да не се учи така от малка.

Благодаря на всички, които продължават да се включват с мнение по въпроса за зъбите, много ми помагате, въпреки различните мнения  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт