!Пак си сътворила едни красоти...браво!Благодарим! 
/Много целувки на малкия палавник! 

, а като се замисля Марти е крехко като стъкло.
ама нали ми е вече голям и не може да ходи прав под масата бързо излезе. 

На следващия ден онази виновната идва да ми се извинява. Тогава и казах, Дай пръчката да посиня твоите ръце и тогава ще те извиня
За същият екземпляр, беше през зимата и като се връщам от работа доближавайки градината виждам едно цигле по домашни обувки и по анцуг да тича навън. В същият момент една циганка излиза с две дечица и аз като съвестен родител и се скарах, че първото цигле е почти голо, а тя облечена с кожух. Оказа се, че не е нейното и детето е избягало от градината. Веднага се качих при малките и онзи екземпляр на работа и си приказва сладко, сладко с една майка. Детето се е промушило през тях и бегом. Приближих се тихо и шептейки и казах, да види дали всички деца са наяве. Онази като се развика, че едното го няма и ме упрекна, че аз съм виновна, защото не съм го спряла. Е, то бива нахалитет, ама като нейното никъде го нямаше. Уж исках да и помогна, а сякаш аз съм отвлякла детето. Извиних и се иронично, че тя не е кадърна да гледа децата и че не е способна за този тип работа. Казах и, че на борсата чакат много млади хора, които ще имат търпението и най-вече вниманието при гледане на 3-4 годишни мъничета. Онази пак се осъзна, но чак на следващия ден. Била в шок. Дрън-дрън. Аман от некадърни в тая държава.
Дано да нямам такова премеждие.
Заради децата си - УБИВАМ! Всяка една би постъпила така-сигурна съм
Препоръчани теми