Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 462
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде на път....
reiana , много пари са 80 лева за един преглед, на повечето места е между 20 -30 лева
doly_dog, май така накуп е най-добре, тъкмо няма да го мислиш всеки път. По повод усещането и аз искам да е към петия месец, това е добре, иначе аз Петър го усетих за първи път чак в седмия месец - на мама кроткото бебе беше той, за разлика от сега де......
kalli , pepa_ilkova радвам се, че вече сте добре и си пийвате и кафенце дори - супер!  Peace
Лек и усмихнат ден на всички мами!   bouquet

# 76
doly_dog, и аз съм при Илиева, може да се засечем някой път. Grinning
Тя ми е гинеколог от 6,7 години вече и сега като забременях изобщо не се чудих Grinning
На тази аеробика за бременни и аз съм и хвърлила око, само ще изчакам да влезна в 4-ти месец.
Предстои ми да карам и шофьорски курс, днес си взех теоретичния изпит и се надявам скоро и да карам.

Лек ден на всички Simple Smile

# 77
добре дошла новата лондонска мама  bouquet радвам се за попълнението.днес не мърдам от нас че навън не се диша-такава жега е Wink.аз пък изкарах късмет-нито веднъж не съм повръщала-нека всички се оправят.в понеделник ще си пускам изследване на Даун-стискаите палци Praynig.лек ден за сега и до после

# 78
doly_dog ,мисля , че 520 лева са много.В Шейново мисля, че бяха около 150 лева.

# 79
  • варна
АЗ за ЖК не съм плащала нищо.Плащам си само видеозона по 25 лв. и то само когато искам.Какви са тези цифри и защо въобще плащате ЖК?

# 80
Според мен 520 не са много, ако ги разделиш на 9 месеца са по 58 лв.
Аз също ги платих, благодаря от безплатната ЖК, вече я преживях веднъж.
Естествено всеки сам си решава, не казвам че моето решение е най-доброто, просто аз така съм избрала.  Grinning
Хубаво е човек да има избор.

# 81
  • варна
Аз от моята ЖК съм страшно доволна,вече втори път ходя на едно и също място.
Reiana,защо не казваш,че скоро ще чуеш Менделсон?Голяма съм клюкарка,нали Simple Smile

# 82
Здравейте! Аз съм Слави и очаквам своето първо бебче на 15 април!  Grinning От София съм и ще се радвам да ме добавите към априлският отбор..  Hug

# 83
Е как бе Reiana си каза в някоя от предните теми не я обвинявай безпричинно  Wink Аз да се похваля днес си занесох изследванията при лекарката хемоглобина ми е 126 Лекарката каза че е чудесен  Grinning

# 84
  • София
Здравейте!

Съвсем нова съм тук, но прочетох всичките ви пост-ове много внимателно, т.е. подготвена съм за групата ...надявам се да ме приемете Simple Smile
На 36 години съм, от София и дай боже ще гушна третото си дете някъде около 24.04.2008 (тогава е термина ми). Имам 2 дъщери до момента - на 13 и на 9 години, които заедно с баща си повече от 2 години ме врънкаха за още едно човеченце. Е...навиха ме (не че много се съпротивлявах...просто си ме беше страх). То и сега ме е страх, разбира се. Най-много се страхувам дали всичко ще бъде наред.
Иначе за бременна засега се чувствам отлично - не ми се гади, не съм отпаднала, не съм по-дебела от преди. Само яко ме друса нервата, но може да не е само от бременността.
Надявам се да прекарам в приятната Ви компания едни от най-вълнуващите моменти в живота на всяка жена.
Лека и успешна бременност на всички Априлки! И не само на тях, разбира се Wink

# 85
Добре дошла , Слави !!!  bouquet

# 86
  • София
АЗ за ЖК не съм плащала нищо.Плащам си само видеозона по 25 лв. и то само когато искам.Какви са тези цифри и защо въобще плащате ЖК?

Според мен е въпрос на избор. Поне след като няколко пъти имах "щастието" да бъда лекувана "правилно" от лекарите по ЗК в поликлиниката и по болниците, предпочитам да дам пари за които получавам качествена грижа. Особенно когато се отнася за бебчо и моето здраве в момента.
Съгласна  съм с Awake че е хубаво човек да има избор. Всеки си преценява.

# 87
Здравейте и от мен!Чета ви от известно време, но още не съм писала.Чакам първото си бебче, термин 03.04.2008г.

# 88
ЖК не плащам, но ходя на частно при друг д-р, който ми след 1вата бременност, изражда ме, сега и тази и ми е гинеколог от години.
Но не провежда ЖК.

# 89
doly_dog ,мисля , че 520 лева са много.В Шейново мисля, че бяха около 150 лева.
Вече са към 300  Peace

Това трябваше да го напиша в горния постинг, де...

Общи условия

Активация на акаунт