Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 749
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Здравейте отново!!! И аз с нетърпение очаквам  да усетя бебчо,но моят лекар ми каза,че съм щяла да го усетя чак към 20 г.с  newsm78 .Много ми се иска да не е прав и към 15 г.с.(както казвате вие)да усетя нещо.Ако сте прави,че около 15 г.с. вече може да се усети движение,значи ми е време,но за сега не ни остава друго освен да чакаме  Joy .И аз вечер усещам едно раздвижване в стомаха,но също го отдавам на газове,защото ги имам доста вечерно време  Embarassed .Приятен ден на всички  Hug !!!

# 196
и аз питах моя доки кога ще ритне ама и той каза към 20-тата,а в раздел'' бременност-седмица след седмица'' на мамаи бебе пише че 15-тата почва.абе божа работа ще чакаме.аиде стига сте повръщали.....оправяйте се момичета Peace.имам някакви болки ниско долу и сега лежа,а и до магазина трябва да ходя........абе почна се с болките.лек ден.

# 197
За ритането: Калоян ритна в 20 г.с.
Второто ритало по-скоро, та и аз се надявам.
Но то първия път не е като ритане, а като гъделичкане отвътре  Grinning

# 198
Здравейте, относно гаденето - на мен ми премина и ям като ламя  newsm55
Относно ритниците, първото го усетих доста късно, а второто доста рано- май по това време , не помня точно. Сега още нищо , да видим Thinking

# 199
За ритането: Калоян ритна в 20 г.с.
Второто ритало по-скоро, та и аз се надявам.
Но то първия път не е като ритане, а като гъделичкане отвътре  Grinning

Не е ритане, поткрепям Wink
Риткането се усеща по_късно. Усещането е като движение, като къркорене на червата, странно е.
Да се па3ите Hug

# 200
Ох, и аз вече нямам търпение да усетя бебо - ей така, да знам че е добре. На прегледа тази седмица го видяхме как шава, движи ръце и крака, ама ... нищо не усещам. ЗНам, че има оооооще време. Thinking
Иначе гаденето поотмина, но не знам дали е за добре - такъв апетит ми се заформи, че...  newsm55

# 201
Здравейте бъдещи мамета.Извинете че надничам във вашата темичка ,но и аз миналата година по това време имах вашите вълнения и родих една сладка априлка.Много мило ми става като ви чета и си припомням как беше....... Бъдете здрави,леко бременеене и на пролет с най-послушните бебоци.

# 202
Привет бъдещи мами в този студен и ветровит ден.

Жабче, добре дошла и леко бременеене, без повече болници и проблеми от тук натам.

Ох, да се оплача и аз, че нещо тази настинка не минава, имам ужасна хрема, и кихам през 5 минути. Карам на чайчета с мед и лимон, и витамин С.

А този поздрав с ритниче и аз го чакам с нетърпение. Милото всяка вечер си залепва ухото на корема и ми и чака да усети нещо, но уви само къркорене на стомаха.
Утре сутринта съм на втора ЖК през касата и се надявам да гледаме бебо на ехограф, че вече цял месец не съм го виждала и ще се побъркам.

Приятна вечер на всички

# 203
  • Някъде там...
Мен ако не ме гледат на ехографа през 10тина дни и полудявам, такава параноя ме гони след като загубих едното бебе. Сега малко се успокоих след като минах 12та седмица, но все още си ме е страх, още повече че дълго чаках да видя двете чертички на теста.

Миналата седмица ходих и на нухална транслуценция - прегледът беше много интересен, разгледаха бебчо отвсякъде, а той не спря да подскача. Инак и аз чакам с нетърпение да усетя движения.  Crazy

# 204
Здравейте момичета, аз май съм най-ранобудна. Хич не мога да спя и това продължава повече от месец-по 3, 4 часа на нощ и това е! Направо не се издържа вече! Моля кажете може ли наистина да пия парацетамол, че и при мен нещата не минават с "народните" рецепти, че и се влошават Cry!!!!

# 205
  • Някъде там...
Емма, спокойно пий парацетамол, разрешен е за бременни.  Peace

И аз не мога да спя много - нощем се будя през час, час и половина, а сутрин се ококорвам в 6,00.

# 206
  • Popovo
Добро утро и от мен и добре дошли на всички нови майчета  bouquet
Емма, със съня и аз съм така, стоя будна до много късно и сутрин не ми се става за работа.
Парацетамол можеш да пиеш.

# 207
Аз пък заспивам рано и сутрин едва ставам, но през нощта се будя често, защото постоянно се обръщам наляво и надясно, все не си намирам удобна поза.
Иначе лекарката ме предупреди да следя всеки ден да ходя до тоалетна, но аз съм с един запек!!! Какво да пия да по-редовен стомах?!
Аз забелязвам, че напоследък от най-малкото се стряскам, от всеки по-рязък звук, даже от елементарни неща се стряскам. Вие как сте?
Сега смятам да отида до магазина да си купя прясно мляко, та дано помогне за запека.

# 208
  • Някъде там...
За запека:
- чаша хладка или топла вода на гладно сутрин
- киви
- круши
- грозде
- храни богати на фибри като цяло
- активия на Данон

Ако нищо не помага има едно лекарство, което се изписва на бременни - Дуфалак. Като гъсто сиропче е, сладко.

# 209
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Леле колко сте изписали събота и неделя Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Аз да ви се оплача че не мога да спя не защото не ми се спи а защото толкова ми се пишка, че ми се подува корема и чак ме боли и затова се будя и вече ПОЛУДЯВАМ  newsm45
И за друго имам да ви се оплаквам .... така ме друса нервата че просто не издържав и постоянно ме избива на рев и просто незнам! Не понасям да ми дават акъл, и въобще не искам да има хора около мен, всичко ме дразни smile3511
Не искам да е така........
Пък моят корем доста сериозно е нарастнал а в дупето и краката съм отслабнала и ми е едно дискомфортно.....
И ми бълбучка корема и като ям, дори и малко да е ми става толкова тешко и вси ми се спи и ме мързи...
Ох съжалявам че в понеделник сутрин ви надувам главата с мойте глупости ама се надявам че ще ме разберете Simple Smile

Приятна и усмихната седмица на всички

Общи условия

Активация на акаунт