Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 734
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
здравеите мами виждам 4е и тук има болни и на мен ми е нешто гадно а бях 2 седмици болна ако сега ми  стане пак нешто направо незнам Cry Cry Cryдано да имам късмет да ме пропусне Praynig Praynig Praynigискам да ви питам има ли някоя от вас която ште ражда в Тина Киркова?

# 226
  • Някъде там...
Аз съм се ориентирала да раждам там. Но ми се вижда още толкова далече...
Иначе ходя на ЖК там, при д-р Гергов.

# 227
Добро утро!

Аз пък със страшно болна - имам кашлица с храчки (които така и не мога да се насиля да ....ча)- -някакви съвети Sad

МБ ми показа бактерии и сега се лекувам.
Ето няколко съвета, които прилагам на детето ми. От народната медицина:
- Нарежи лук на кръгчета и ги полей с 2 лъж. мед. Остави лукът да си пусне сока, разбъркай и яж по лъжичка от сока (луд с мед) няколко пъти на ден.
- Направи си отвара от лук и захар и я пий
- Отвара от сушени смокини също помага.
- Равни части мед , масло , ракия и канела. Мнооого ефикасно . 3пъти по 1 чаена  (кофти е ракията тук обаче)  newsm78
- дюлеви семки или ленено семе се кисне във студена (стаина t)вода няколко часа след което се пие вместо вода
-Много цитруси - за вит.С.
-Чай от дюля-1,липа - 1 стиска/ шепа, синап, орехи  - 3-4 натрошени ,но с черупките .При консумация се прибавя мед

Копирах и каквото имам.
Избери си нещо и давай. Можеш и да комбинираш  Peace
На Калоян много добре му действа лука с меда.

Също можеш да си вземеш нещо хомеопатично.
Успех!

# 228
  • Някъде на път....
.......................искам да ви питам има ли някоя от вас която ште ражда в Тина Киркова?
По този повод аз искам да питам дали пък някой е решил да ражда в Майчин дом- София? Аз първия път раждах там и сега мисля пак да е там......

# 229
За раждането още не съм мислила... честно да ви кажа вижда ми се толкоова далече, сега повече мисля бебо да е добре. Не съм мислила сериозно но може би Токуда или Шейново.
kalli за меда и лука и аз съм чувала че е много ефикасно.

# 230
знам 4е е дале4е но все пак може да се засе4ем с някоя от нас и да не се познаем и аз мислех за Токуда но предцених 4е е излишно да давам толкова пари а и ми е много много дале4 парвия път родих в Тина киркова и ако сега вси4ко е наред пак там мисля

# 231
Момичета кажете къде да отида на 4д ехограф? Прегледа ми е др седмица ама искам тази да мина на 4д и да си имам дискче с малкото маймунче. Кажете къде сте ходили вие и дали сте доволни. Мислих си за Фемина. Утре мисля да си запазвам час.

# 232
Момичета кажете къде да отида на 4д ехограф? Прегледа ми е др седмица ама искам тази да мина на 4д и да си имам дискче с малкото маймунче. Кажете къде сте ходили вие и дали сте доволни. Мислих си за Фемина. Утре мисля да си запазвам час.
и на мен ми казаха за Фемина при д-р Марков но тои ве4е не бил там има нов кабинет на ул.Алеко Константинов номер 17 вх.А това е пряка на ул.Обориште тела му е 0899130550 досега само за него сам 4увала наи хубавите отзиви при Мазнеикова НЕ ХОДИ аз съм ходила и по разо4арована не съм била

# 233
Аз ще раждам при д-р Ненов, в Шейново  Grinning

КАква е разликата м/у 4D и 3D ехограф.
И на какъв ехограф се прави ФМ? Че трябва да ходя след 3 седмици  newsm78

# 234
  • София
Аз пък честно казано незнам на какъв ехограф ме гледат Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Но cenitelkata за Мазнейкова съм съгласна с теб

# 235
Аз ще раждам при д-р Ненов, в Шейново  Grinning

КАква е разликата м/у 4D и 3D ехограф.
И на какъв ехограф се прави ФМ? Че трябва да ходя след 3 седмици  newsm78
ФМ се прави на 3Д  доколкото знам затова мисля да ходя при д-р Марков за неговия апарат казаха 4е с едно коп4е се превклю4ва от режим 3Д в режим 4Д но незнам каква е разликата само знам 4е на ФМ се ходи в 20-21 седмица

# 236
Ами триизмерна ехография е 3D а триизмерна ехография в реално време е 4D. Моите прегледи  доки ми ги прави с обикновен ехограф Simple Smile

cenitelkata аз си имам док които ми води ЖК .само искам да мина на 4д, не искам консултации, е примерно ако се види недай си Боже нещо ненормално да ми го кажат, ама аз искам само да го видя бебо нищо повече. Ще се обадя утре и на др Марков да видя за кога ще има часове. Благодаря ти Hug

# 237
само знам 4е на ФМ се ходи в 20-21 седмица
ДА, и според моя д-р е така. Peace

# 238
  • Някъде там...
По принцип лекарят вижда всичко, което му трябва на 2Д, останалото си е гъзария.  Laughing
Иначе в 12-13 седмица се ходи на първи обстоен преглед на 2Д/3Д ехограф за ранен скрининг за аномалии, феталната морфология е в 20-22 седмица. Двата прегледа общо дават около 93% сигурна преценка на риска и няма нужда от БХС.

Аз ходих миналата седмица при д-р Янкова в 14та поликлиника, ехографът е 4Д, но в толкова ранна седмица гледат на 2Д.

# 239
Този преглед ЖК ли го поема или на своя глава се ходи при специалист? Аз минавам 14 г.с. а единствено са ме гледали 2 пъти на обикновен ехограф Thinking Какви изследвания ми предстоят?
А да - на вас бие ли ви по-учестено сърцето? Аз като изляза от банята се чувствам толкова зле, така ми тупка сърцето, че не знам...
Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт