Гражданска подкрепа за ничиите деца!

• 164 544
  • 3 083
  •   1
Отговори
# 1 500
Ми хубаво, да излизаме на протест. Като гледам темата и блогът ни на какъв ентусиазъм се радват, голям протест ще направим.

Много хора явно се примираха и стана чудо за три дни. Днес ми е много скапано точно заради тия новини от Могилино и примиренческите реакции към тях.

# 1 501
  • България
Hear again,поумориха се хората,ами то не бяха думи,приказки,като всеки се надява,4е малко от малко това помага,но не би..ето поредния удар,и на мен ми кипи от вътре,просто аз ве4е изгубих вяра,4е с приказване по форуми правим и постигаме резултати.И аз съм за протест,но като не съм в България не мога да допринеса и там,а ми е много мъ4но за децата,понеже сме толкова възрастни ,а те са една 6епа деца,как така не успяваме да направим поне малко за тях,ума ми не го побира Sadза каква държава става въпрос, не са милион като в Индия примерно,за да говорим за липса на ресурси и така нататък..
Ами кажете какво трябва да се направи,аз подкрепям вси4ки идеи и инициативи,които водят до конкретни дела,но празни приказки не ми се говорят,уморих се Tired

# 1 502
Това дете, новонастаненото, откъде идва?

# 1 503
Това дете, новонастаненото, откъде идва?

Не знаем повече, Тео.

Мариш може да каже. Аз черпя информация от Славка, но Славка днес няма новини.

(Да знаеш, работя по това, което ми прати снощи!)

# 1 504
Утре ще звънна в Уницеф и ще питам, надявам се да ми дадат информация. Вижте, зависи откъде идва детето и в какво състояние е. В момента в Могилино има добри специалисти, много внимание е насочено натам и се полагат грижи за децата. Така че си мисля, че това дете, там има много по-добри шансове, отколкото ако го бяха пратили в друг подобен дом.

(Да знаеш, работя по това, което ми прати снощи!)

Утре ще ти пратя и другото.  bouquet

Чета всичко, което пишете, но ако нямам време или не знам какво конкретно да направя, си мълча. Tired

# 1 505
Az znam vsi4ko ot Nezide,tia puk 4ula v seloto za tova dete.Bilo vremenno tam,no ne znae ot kade idva ,nito za kolko vreme.Kate niama info sa6to.Mnogo ot lelkite napusnali doma i oti6li da rabotiat vav fabrika za 4orapi v sasednoto selo.

# 1 506
  • sofia
Ми хубаво, да излизаме на протест. Като гледам темата и блогът ни на какъв ентусиазъм се радват, голям протест ще направим.

Много хора явно се примираха и стана чудо за три дни. Днес ми е много скапано точно заради тия новини от Могилино и примиренческите реакции към тях.

за протест ни трябва доста подкрепа Яна.Не го виждам аз ли4но колкото и да го искам.Днес говорих с Юлиан Попов по телефона ,няма много инфо той като цяло за Могилино,но знаеше за детето.Според мен е настанено със стара съдебна заповед за настаняване или нещо такова.От тук няма как да проверим,както каза Тео ако от Уницеф й кажат ще е достоверно.

Яна,моми4ета,не окапвайте,няма да се предаваме.Работата е там,4е докато нямаме хора из другите домове и не цъфнат проблемите там няма да успеем да направим нищо Rolling EyesЗабравете за малко за МОгилино и нека мислим по така.........и за останалите Peace

# 1 507

за протест ни трябва доста подкрепа Яна.Не го виждам аз ли4но колкото и да го искам.Днес говорих с Юлиан Попов по телефона ,няма много инфо той като цяло за Могилино,но знаеше за детето.Според мен е настанено със стара съдебна заповед за настаняване или нещо такова.От тук няма как да проверим,както каза Тео ако от Уницеф й кажат ще е достоверно.

Яна,моми4ета,не окапвайте,няма да се предаваме.Работата е там,4е докато нямаме хора из другите домове и не цъфнат проблемите там няма да успеем да направим нищо Rolling EyesЗабравете за малко за МОгилино и нека мислим по така.........и за останалите Peace

И аз казвам, че нямаме подкрепа, но няма да се предаваме, разбира се!  Hug

Мисля си обаче, че точно от Могилино не трябва да отлепяме поглед, защото е първият случай, в който има реален шанс за реална промяна. Не трябва да оставяме Масларова и кметът да си правят "промяна" както си знаят. Ако Могилино бъде затворен по правилния начин, ще бъде по-лесно да се помогне и на останалите домове.

# 1 508
  • sofia
Поглед е едно,но усилия-друго PeaceТ Peaceова имам в предвид Hug

# 1 509
Поглед е едно,но усилия-друго PeaceТ Peaceова имам в предвид Hug

Съгласна!

Ето, сложили са ни в Мегафон на Капитал, обаче само аз ли виждам маймуницата?!

Маймуница ли виждате в текста на блога тук:

http://megafon.capital.bg/

# 1 510
Маймуни са Rolling Eyes

От БТВ още нямам отговор относно дом 8. От Министерски съвет- от Примиера, също относно Могилино Tired
От ЕП- също! Ще пиша и до Президента.
Тео, ти получи ли отговор от ЕП?
Ивет, Роси, вие като организация сезирахте ли Прокуратурата? Нали имахте такава идея? На ДБМ ще й обърнат внимание, ако ги сезирате относно престъпленията в Могилино.

# 1 511
  • България
Бинито,те 4е са маимуни е ясно,ама и нас направиха на маимуни,ами 6те 4акаме или да цитирам Мата,идва ми да взема един кала6ников и да стрелям наред,егати държавата,бе Shocked

# 1 512
Бинито,те 4е са маимуни е ясно,ама и нас направиха на маимуни,ами 6те 4акаме или да цитирам Мата,идва ми да взема един кала6ников и да стрелям наред,егати държавата,бе Shocked

Абсолютно споделям това мнение!

# 1 513
Ивет, Роси, вие като организация сезирахте ли Прокуратурата? Нали имахте такава идея? На ДБМ ще й обърнат внимание, ако ги сезирате относно престъпленията в Могилино.

Оказа се, че БХК замисля да направи същото, говорихме да обединим усилията си, чакам потвърждение от тяхна страна.

# 1 514
Възхищавам Ви се за всичко което правите. Яд ме е наистина, че няма прозрачност в действието на институциите.

Мисля си, че ако се привлече някоя известна личност която да бъде един вид "говорител" на инициативата, общественото внимание ще се засили. Нали така става в демократичните държави, ПР е много важен, звезди от киното и певци оглавяват  на доброволни начала фондации за раково болни деца и тн. Друг вариант има и да се говори с редактори на вестници и списания няма значения какви от икономически ежедневници до модни списания и да се направи интервю с някоя от Вас за може още повече хора да са информирани.

Само като идея...

Аз и в темата за депутатските заплати писах, че има ден за парламентарен контрол как пък опозицията не използваха случая за реклама и не призоваха Масларова да даде обяснения. Май гарван гарвану око не вади...

Общи условия

Активация на акаунт